سلام!
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه قبل از هر چیز میخوام یکم حرفای بیربط بزنم، برای همین تو اسپویلر میزارم تا اگه نخواستین اصن نخونین! امیدوارم از داستان لذت ببرین!
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اول از همه، چون مدت زیادی از آخرین فصل گذشته، اگه من به جای شما بودم داستانو از اول شروع میکردم تا برسم به فصل پونزده! اما چون میشناسمتون پیشنهاد میکنم فقط فصل های 3 و 9 و 13 رو بخونین که مربوط به کادای هست! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
نکته ی دوم. قرار بود که من فصل 15 و 16 و 17 رو یکجا بزارم. قول داده بودم اما مجبورم زیر قولم بزنم! فصل ها تقریبا آماده هستن و فقط یه ویرایش کوچولو میخوان. اما چون میدونستم اگه سه فصل رو با هم بزارم روی تک تک فصلا نظر نمیدین. مجبورم تک تک بزارم! اما فصل های 16 و 17 رو هم تا آخر هفته قرار میدم.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه و واقعا هم معذرت میخوام.
نکته ی سوم هم اینکه. من به شدت به نظراتی که بهم برای ادامه دادن داستان انگیزه بده نیازمندم. نمیتونم تهدید کنم که نمینویسم. چون عاشق داستان طلوعم و دوست دارم بنویسمش. پس به هر نظر بالای پنج خط اعتبار میدم! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه البته بعیده فایده داشته باشه! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
و نکته ی آخر: دیشب وقتی داشتم این فصل رو ویرایش میکردم. احساس کردم دیگه نوشتن، اینجا برای من یه سرگرمی نیست! یه رقابته. تمام تلاشمو میکنم تا خودمو به اون چند تا نویسنده ای که قلمشون رو واقعا دوست دارم برسونم! پس هر چیزی که بگین، هر نظری که بدین رو میپذیرم! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
http://s9.picofile.com/file/8298221534/%...5.pdf.html