زمان کنونی: 2024/11/06, 12:24 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/06, 12:24 PM

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سه گانه یک دوست خون آشام:راز کترین

نویسنده پیام
!Melody
Phantom

ارسال: #8
RE: سه گانه یک دوست خون آشام:راز کترین
فصل 6
برای این حرف ها دیر بود.اتفاقی بود که افتاده بود.من باید راهی برای خارج شدن از اینجا پیدا میکردم ولی کتی میگفت که در هایی که به دنیای ما باز میشوند بعد از تعطیلات باز خواهند شد و این باعث افزایش نگرانی هایم شده بود.شاید اگر فقط جان خودم به خطر می افتاد کمتر نگران میشدم ولی زیر سر کنجکاوی بیش از حدم جان دو نفر دیگر هم به خطر می افتاد.کتی گفت نگه داشتن من چند روز کار آسانی است اما اگر بخواهد سه ماه مرا اینجا پنهان کند......این اکتان نداشت.کتی گفت تا وقتی که کسی مرا اینجا نبیند مشکلی نداریم ولی من به یاد آوردم که هنگام آمدن به اینجا آن مرد وحشتناک مرا دید.ولی کتی با شنیدن این حرف اصلا نگران نشد.او گفت که آن مرد حافظه ی ضعیفی دارد و هر سال همین حرف هارا به اوهم می گوید پس او تهدیدی نیست.بعد از کمی فکر کردن کتی گفت:شاید راهی باشد که بتوانی سث ماه اینجا دوام بیاوری.بعضی وقت ها شاهزاده برای اینکه انسانی را لایق میداند که باما زندگی کند را به خون آشام تبدیل میکند.معمولا وقتی نوزادی به دنیا می آید چون دندان هایش تکمیل یافته نیست شاهزاده مقداری از خون خود را به آن نوزاد می دهد تا مراحل رشد تکمیل شود.برای این کار حشره ای شبیه به پشه که تحت فرمان ماست خون یکی از مارا به آن شخص میدهد.و او را به یک خون آشام تبدیل می کند.
با شنیدن این حرف ها خوش حال شدم.بعد آقای فلتلی وارد اتاق شد و کتی به اقای فلتلی گفت که من قبول کرده ام.آقای فلتلی گفت:عوارضش را هم به او گفته ای؟؟؟
عوارض؟چه عوارضی؟وقتی در باره این موضوع سوال کردم گفت:این مرحله عوارضی هم دارد که هر کدام به نوبت به سراغت می آیند.من ترتیبشان را نمیدانم ولی می توانم بگویم که چه چیز هایی هستند.سرگیجه،خارش،سردرد،شکم درد،گرسنگی بیش از حد و..............
بعد از این حرف ها کمی در باره ی تصمیمم تجدیدنظر کردم.یعنی نخواستم که قبول کنم.نمیدانم طفلک نوزاد ها چگونه این هارا تحمل می کنند؟؟؟؟؟ولی این را میدانستم که من این کار را نخواهم کرد..................
2015/01/13 03:45 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
موضوع بسته شده است 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سه گانه یک دوست خون آشام:راز کترین - !Melody - 2015/01/13 03:45 PM

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  توصیف تیکه های دوست داشتنی انیمه ای heraa 3 1,135 2021/02/24 04:58 PM
آخرین ارسال: niloo...far
  راز نهایی !Web Prince 2 1,149 2020/12/16 06:03 PM
آخرین ارسال: آتیش پاره
پاییز و زمستان داستان خون اشامی ( تونل) parsap 14 5,420 2019/01/18 03:09 PM