(2018/08/29 08:43 PM)white knight نوشته شده توسط: (2018/08/29 12:31 PM)Blacksnake نوشته شده توسط: (2018/08/28 10:34 PM)white knight نوشته شده توسط: در کل میتونم بگم خوب بود؛ولی من نفهمیدم هدف از نوشتن داستان چی بود؟
یه طیف شخصیت رو طراحی کرده بودی که پتانسیل داستان بلند رو داشتن بنظر من نه داستان کوتاه واینکه داستانت بنظر یه تیکه بریده شده از یه رمان بلند بود،ظاهر کارکتر ها رو خوب طراحی کرده بودی اما فضای اتاق،محل کار محو کننده یا حتیجا و مکانی که داخلش زندگی میکنن یه جورایی برای من محو بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه البته کشورشون رو میشه از روی اسماشون حدس زد ولی در کل بنظرم توصیفات بیشتری میخواست،داستان های کوتاه آیزاک آسیموف یا مین دوه رو توصیه میکنم بخونی،یکی دیگه هم این اواخر خوندم که نمیدونم ترجمه فارسیس هست یا نه اما اگر پیدا کردم اونم معرفی میکنم بخونی،گرچه درآخر ممکنه این سبک خودت توی نوشتن باشه و نظر من فقط در حد نظر و پیشنهاده ولی برام سواله بازم چرا این فضا و کاراکتر رو انتخاب کردی؟ببخشید زیادی کنجکاوم ولی داستان یجورایی برام گوتیک بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
هدفش تمرین بود! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
چرا این فضا رو انتخاب کردم؟ خب... جالب به نظرم اومد. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه این داستان توی دنیایی اتفاق میوفته که دارم براش یه مجموعه مینویسم، کاراکتری هم که انتخاب کردم یه کاراکتر فرعی از همین داستانه. یه آدم مکانیکی قاتل. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
گوتیک؟ جدی؟ چقدر خوب. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه راضیم از خودم! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
در مورد اینکه بریده شده. احتمالا همینطوره. چند نفری بهم گفته بودن. سعی میکنم یه مقدار جمع و جورترش کنم. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ممنون بابت نظرتون. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(2018/08/28 10:47 PM)rikatokikuri نوشته شده توسط: خیلی گنگ بود
پتانسیل زیادی داشت...نیاز به ادامه داره...
گنگ بود؟ جدی؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
این داستان ادامه ای نداره. حرفی که میخواستم بزنم رو تو این داستان زدم. اما توی اون مجموعه که دارم مینویسم حتما دوباره با این شخصیت روبه رو میشیم. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
که اینطورمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
وای نه ترسناک ننویسینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ترسناک؟ اتفاقا دارم مینویسم!
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه یه داستان کوتاه به اسم چشم.
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه البته بیشتر مفهومی که میخوام برسونم ترسناکه تا متنش.
(2018/08/29 09:51 PM)rikatokikuri نوشته شده توسط: نقل قول: گنگ بود؟ جدی؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
این داستان ادامه ای نداره. حرفی که میخواستم بزنم رو تو این داستان زدم. اما توی اون مجموعه که دارم مینویسم حتما دوباره با این شخصیت روبه رو میشیم. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
حتما مجموعه ی بعدیتون رو دنبال می کنم...
خواهش می کنم.
نظر لطفتونه. ایشالا اگه یه فرصتی پیش بیاد شروع میکنم.
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(2018/08/29 11:59 PM)♥ anime_girl ♥ نوشته شده توسط: به عنوان داستان کوتاه به اندازه ی کافی جذابیت داشت و مفهوم رو هم رسوند اما منم با بقیه موافقم این میتونه یه رمان خیلی جالب از آب در بیاد !
نمیدونم چرا ولی اولش ک شروع کردم به خوندن با خودم گفتم لابد یه سری آدم هستن ک اسمشون محو کنندس و کارشون اینه ک آدما رو از خاطرات یا بخشی از زندگی یه نفر پاک می کنن . این ایده رو بردار شاید یه جا به کارت بیاد و یه داستان جالب دیگه بنویسی (از اونجایی ک واقعا داستان نویسیت خوبه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
چه ایده ی جالبی. آفرین آفرین.
والا خودم که شک دارم چیز جالبی در بیاد!
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه چند وقتیه اصلا روی ایده هام نمیتونم حساب باز کنم!
نظر لطفتونه. ممنون بابت نظرتون.