Sachico.aps
اعتبار: 84.0
|
RE: داستانِ«عشق روباه» فصل دوم
«قسمت نهم»
فرد آروم چشماشو باز کرد!!!!صدای گوش نواز پرندگان صبح گاهی به گوش میرسید..فرد کمی که هوشیارتر شد چهره ی ای رو روبرویی صورتش دید!!!
کمی مکث کرد...چشماشو بیشتر باز کردو ناگهان!...چهره ی یه موجود عجیب و غریب ترسناک روبروش ظاهر شد!!!!با وحشت از جا پرید و دو قدم به سمت عقب رفت!!
فرد:ااااههههههه!!!به من نزدیک نشو!!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهتو دیگه کی هستی؟!؟!؟!نیا جلو نیا جلو!!!!
موجود عجیب کمی به فرد نگاه کرد...پوزخندی زد و آروم به فرد نزدیک شد!فرد بازهم عقب تر رفت!!!موجودی عجیب آروم گفت:فرد..خیلی خنگی منم ویل!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهفرد با تعجب و حیرت نگاهی بهش انداخت:ویل؟!تو ویلو از کجا میشناسی؟!نکنه خوردیش..ای موجود بدجنس ردش کن بیاد...وگرنه جوری گازت میگیرم که رد دندنام تا ابد بمونه!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهزود باش ..من دندونای تیزی دارما!!
ویل:مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهدندون تیز؟!فکر نکنم؛!!!!!
ویل که کمکم حالش جا اومده بود خواست دندوناشو نشون بده که یهو!!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه....خبری از دندونای تیز فرد نبود...حتی پوزه هم نداشت.،،فرد خشکش زده بود...نگاهی به پاهاش انداخت..روی دوپاش وایساده بود!!
ناگهان فرد روی زمین افتاد..پنجه هاش...انگشتاش بلند شده بودن....!!!خیلی بلند!همه چیز تغیر کرده بود!!
فرد:نه!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهاین امکان نداره...دمم کو؟!؟!؟!موهام کجان؟!؟!چرا اینشکلی شدم؟!نکنه منم خوردن!!؟!؟!؟نههههه..وااییییی...حالا چیکار کنم؟!؟!؟!
ویل::مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهفرد!!!!میشه خواهشا جیغ و داد نکنی؟!اآن پارچه رو بیشتر دوره خودت بپیچون پسر!!!کسی تورو نخورده..منم نخوردن..ما خودمونیم ..فقط یکم عوض شدیم!!نه یکم..خیلی عوض شدیم!!
فرد:چه بلایی سرم اوردی؟ویلیام..منو بر گردون..خواهش میکنم!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ویل:نترس پسر...زیادم بد نیست..خیلی خوشتیپ شدی!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
فرد:مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمن چی میگم تو چی میگی...میگم منو مثه اولم کن...زود!!
ویل:مگه نمیخواستی بدونی اثرات اون تمشکا چیه؟!خب اینم یکی دیگه از اثراتش..ماتوی یه دنیای دیگه ایم..واسه همینم تو این شکلی شدی!!انسانشدی!!!
فرد:انسان؟!انسان دیگه چه کوفتیه..من میخوام خودم باشم!!!منو برگردون!!!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/10/29 08:12 PM، توسط Sachico.aps.)
|
|
2016/10/29 08:05 PM |
|