زمان کنونی: 2024/11/06, 05:19 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/06, 05:19 AM

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

داستانِ«عشق روباه» فصل دوم

نویسنده پیام
Sachico.aps
ساچیکو سان!!!

*

اعتبار: 84.0
ارسال: #9
RE: داستانِ«عشق روباه» فصل دوم
«قسمت هشتم»

خورشید دیگر کاملاً طلوع کرده بود..فرد وویلیام آرام از میان کوهستان عبور میکردند.درد بدن فرد آرام تر شده بود اماهنوز هم برای حرکت کمی مشکل داشت!!
ویلیام : فکرشم نکن پسر...من کارمو خوب بلدم!!!میدونم چیکار باید بکنم!!!به من اعتماد کن....مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
فرد:همین که باید به تو اعتماد کنم برام دلهره آوره!!!!تو جوری حرف میزنی که نمیتونم درکش کنم...بیخیال حالا میگی اینی که توش نشستیم چیه؟از بس که تکون میخوره حالت تهوع پیدا کردم!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ویلیام : اوه...یادم رفت بهت بگم...بهش میگن "ریل راه آهن"...به وسیله ی این ریل از دل کوه سنگ آهن بیرون میارن و بعدش باهاش آهن تولید میکنن!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهپدرت وقتی به اینجا اومد این راه رو ساخت تا باهاش آهن
تولید کنه و به وسیله ی اون قصره بزرگشو ساخت ..قرار بود این ریل رو گسترش بده تا برای همه ی حیوانات خونه هایی بسازه اما معدن ریزش کرد وقبل از این که پدرت بتونه اونو دوباره باز کنه از دنیا رفت.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
پدرت امیدوار بود که بعداز خودش تو بتونی اینکارو ادامه بدی!!!اون نمیدونست که چه پسره بی عرضه ای داره!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
فرد : درسته!!!من خیلی بی عرضه ام..اما اگه بتونم از اون تمشکا قدرت بگیرم دیگه بی عرضه نیستم..اگه تو یادم بدی چیکار باید بکنم!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ویلیام : اینکه تو باید چیز هایی رو درون خودت پیدا کنی که یاد گرفتن نداره!!!فقط باید سعی کنی...حالا بگذریم..بیا این و بپوش..مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
فرد : این دیگه چیه؟؟؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهبه چه دردی میخوره؟؟؟؟؟؟تا حالا همچین چیزی ندیدم..
ویلیام : بهش میگن شنل..زیاد بلند نیست ولی از هیچی بهتره..باید بپوشیش چون داریم به مقصد نزدیک میشیم!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
فرد : به مقصد ؟؟!!!فکرکردم اونجا خیلی دورتر از اینجا باشه!!!درسته؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ویلیام : نه خیلی دوره ونه خیلی نزدیک!!!بالاخره میرسیم...فقط زود اون شنلو بپوش چون قراره همه ی موهات بریزه!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
فرد : همه ی موهام بریزه؟؟؟؟؟؟تو دیوونه ای !!!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
سرعت حرکت اونا بیشتر و بیشتر میشد...مسیر ریل از دامنه ی کوهی به سمت پایین میامد...در نیمه های دامنه کوه ناگهان را ریلی به پایان میرسید ...
فرد : الان سقوط میکنیم ویلیام...وایسا الانه که بیفتیم ......!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهباید نگهش داریمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...ویلللل!!
ویل : نگران نباش پسر..میدونم دارم چیکار میکنم...اگه میترسی چشمانو ببند!!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
.......
..........
...............
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/08/29 01:07 PM، توسط Sachico.aps.)
2016/08/29 12:52 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: داستانِ«عشق روباه» فصل دوم - Sachico.aps - 2016/08/29 12:52 PM

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  عشق مجازی (Abol.Devil) !Sultan 0 820 2019/09/27 06:06 PM
آخرین ارسال: !Sultan
zجدید داستان:دوران تبعید-فصل دوم:سیا...بیدار شو! Бѳнёѫїап 2 1,461 2018/09/18 03:17 PM
آخرین ارسال: Бѳнёѫїап
  داستان "طلوع" (فصل 17) Blacksnake 19 4,206 2017/08/01 04:52 PM
آخرین ارسال: story writers company
  انشا نگاری در بوستان عشق !Sultan 6 1,973 2017/02/19 10:17 PM
آخرین ارسال: !Sultan
documents داستان {(10 ترابایت عشق بر ثانیه)} Ender Creeper 8 1,765 2016/09/14 12:38 PM
آخرین ارسال: Ender Creeper

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: