زمان کنونی: 2024/11/06, 10:02 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/06, 10:02 AM

نظرسنجی: نظرتون راجب داستانم چیه؟
این نظرسنجی بسته شده است.
خیلی خوبه ادامه بده 100.00% 13 100.00%
بد نیست ادامه بده 0% 0 0%
این چیه ؟بدم اومد 0% 0 0%
افتضاحه بهتره دیگه ننویسی 0% 0 0%
در کل 13 رأی 100%
*شما به این گزینه‌ی رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4.44
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

alice madnes return (الیس و جنون بازگشت)

نویسنده پیام
my name is alice
دختر مرموز پارک انیمه

*

اعتبار: 64.0
ارسال: #4
RE: alice madnes return (الیس و جنون بازگشت)
قسمت سوم :

مارتا با مهربونی گفت : آلیس تو واقا زیبا هستی.یه هو به یادم اومد من هنوز چهره ی خودمو ندیدم

جلوی ما یه میز غذاخوری بزرگی بود روش ظرف و قاشق وجود داشت بلند شدم و رفتم طرف میز و یکی از قاشق هارو برداشتم و اروم گرفتمش جلوی صورتم وای خدای من عجیب بود.

من واقا زیبا بودم . چهره ی اروم و معصومی داشتم.رفتم و سر جام نشستم درحالی قاشق تو دستم بود و مدام به چهرم نگا میکردم.

مارتا گفت خب الیس تو میتونی منو مارتا صدا کنی بچه ها اینجا منو مادر مارتا صدا میکنن . تو کمک خوبی برام میشی راستش نیاز داشتم یکی باشه که هم بهم تو کارا کمک کنه و هم رفیقم باشه.

جورج بلند شد و گفت خب من دیگه میرم هر هفته یک بار برای دیدن الیس به اینجا میام الیسس تو هم هر چی لازم داشتی بگو تا تهیه کنم.

مارتا گفت نگران نباشید مراقب این شاهزاده خانوم هستم .منم بلند شدم و گفتم ممنون جورج به خاطر تو تونستم از اون زندان بیام بیرون و طعم زندگی رو بچشم.

جورج اومد نزدیک تر و گفت :لیاقت بهتر از اینا رو داری.مراقب خودت باش و خوب زندگی کن.من دیگه میرم هر موقع خواستی با هم حرف بزنیم بیا به دفترم.جورج ازمون خداحافظی کرد و رفت.

مارتا بهم نگاهی کرد و گفت الیس عزیزم طبقه ی سوم فقط یه اتاق هست که برای تو امادش کردم امید وارم خوشت بیاد قبلا وسایلت رو اوردن اینجا.راستی چهرت خیلی شبیه مادرته.گفتم ممنون مارتا.

رفتم طرف پله ها و .طبقه ی دوم دو تا سالن داشت که روی در هر سالن مشخص شده بود یکی واسه دختراس یکی واسه پسرا.

رفتم طرف طبقه ی سوم.بله اینجا اتاق منه.اتاقی که قراره توش زندگی کنم.یه در چوبی روبه رومه رفتم نزدیک تر و دستگیره ی در رو چرخوندم و اروم در رو باز کردم.

یه اتاق متوسطه بود که زمینش از چوب بود دیوارای قدیمی و پوسیده ای داشت که بعضی جاهاش حتی گچاش ریخته بودن.

و یه پنجره با پرده های زمخت و زرشکی.گوشه ی اتاق یه تخت قرار داشت با ملافه و بالشت سفید.با یه پاتختی کوچیک کنارش بالای پاتختی تابلوی بیضی شکل خانوادگیم وصل شده بود .

یه میز تحریر که روش یه دسته کاغذ و خودکارو و این چیزا بود با یه چراغ مطالعه. و یه کتابخونه ی کوچیک.و یه کمد که ظاهرا لباسای توش رو جورج تهیه کرده بود.

یه فرش کهنه وسط اتاق .تو یه لحظه احساس کردم صدایی شنیدم برگشتم و گوشه ی کمد رو نگاه کردم ...

مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

اتاقم

مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

گربه کوچولوم
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/08/24 10:05 AM، توسط my name is alice.)
2014/08/23 04:55 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
موضوع بسته شده است 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: alice madnes return (الیس و جنون بازگشت) - my name is alice - 2014/08/23 04:55 PM

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بازگشت به گذشته Dazai.B 7 1,639 2016/12/17 06:30 PM
آخرین ارسال: Dazai.B
zتوجه بازگشت حادثه (۱۶-) اسپرینگ ولد 5 1,545 2015/06/04 09:01 PM
آخرین ارسال: اسپرینگ ولد
zجدید داستان بازگشت دابل اس JI MIN 10 10,483 2015/03/26 03:06 AM
آخرین ارسال: JI MIN
  بازگشت به آینده SĪĿƐИƇƐ 74 17,625 2014/10/04 09:34 AM
آخرین ارسال: miko
  سفر بدون بازگشت Vampire 10 2,753 2014/08/25 12:48 PM
آخرین ارسال: Nazi MF