زمان کنونی: 2024/11/06, 12:04 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/06, 12:04 PM

نظرسنجی: نظرتون راجب داستانم چیه؟
این نظرسنجی بسته شده است.
خیلی خوبه ادامه بده 100.00% 13 100.00%
بد نیست ادامه بده 0% 0 0%
این چیه ؟بدم اومد 0% 0 0%
افتضاحه بهتره دیگه ننویسی 0% 0 0%
در کل 13 رأی 100%
*شما به این گزینه‌ی رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4.44
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

alice madnes return (الیس و جنون بازگشت)

نویسنده پیام
my name is alice
دختر مرموز پارک انیمه

*

اعتبار: 64.0
ارسال: #81
RE: alice madnes return (الیس و جنون بازگشت)
قسمت هفدهم :

حالم که بهتر شد برگشتیم طرف خونه ،خیلی خوشحال بودم ،وقتی رسیدیم ؛ هر دو درحال خندیدن بودیم که متوجه شدم توماس جلوی در نشسته وقتی صدای موتور رو شنید صورتشو برگردوند طرفمون ،از سر جاش بلند شد و

گفت :مایک؟تویی؟الیس کجاست؟اوردیش؟حالش خوبه؟مایک میخواست بگه که من نزاشتم و انشگشت اشارمو گرفتم جلو دهنم و فهموندم که ساکت باشه ،اروم از موتورپیاده شدم و خیلی یواش رفتم طرف توماس ،نزدیکش شدم

واروم با خنده گفتم :معلومه که حالم خوبه
J ،اروم بود ،خیلی اروم ،مایک اومد طرفش و دستشو انداخت رو شونه ی توماس و گفت :نگران نباش از من و تو سالم تره ،بریم تو من که دارم یخ میزنم ، رفتیم داخل خونه ،مایک

رفت طبقه ی بالا و توماس رفت اشپز خونه ، منم روی کاناپه نشستم ،یکم که گذشت دیدم توماس با یه فنجون تو دستش داره میاد طرف من ، مایک هز از طبقه ی بالا داشت میومد پایین ،توماس اومد نشست سمت چپم  ومایکم

نشست سمت راستم ،با تعجب پرسیدم : چیزی شده؟توماس فنجون رو گرفت طرفم و گفت :بیا اینو بخور گرمت میکنه ، از دستش گرفتم و گفتم :واسه منه؟مرسی توماس،مایک گفت : خب حالا نوبت منه ، موقعی که خواب

بودی من جلو در برات اینو گذاشته بودم ولی وقتی دیدم چند ساعت گذشت و هیچ خبری ازت نشد اومدم بالا و دیدم حالت اونطوره و بیهوش شدی،این واسه توئه،(یه چیزی تو یه کاغذ کادو پیچیده شده بود )گفتم به چه

مناسبت؟گفت : خودت میفهمی ،فنجون رو گذاشتم رو میز و بازش کردم ، خدای من !!!( یه بلوز بافتنی صورتی رنگ استین کوتاه ، با یه دامن کوتاه ،خیلی خوشگل بودن ، بایه جفت کفش صورتی عروسکی)پرسیدم :اینا واسه

منه؟ولی اینا پولشون خیلی میشه نه؟

گفت : طوری نیست ، بپوش میخوام ببینم تو تنت چطور میشه ،خیل ذوق کرده بودم ، بی درنگ بلند شدم و رفتم طبقه ی بالا و لباسا رو پوشیدم ،فوق العاده بود ،اروم از پله ها اومدم پایین و گفتم : نگا ، انگار واسه من دوخته

شده ،بهم نگاه کرد و گفت :اره خیلی بهت میاد ،الیس تو واقا زیبایی،خیل خوشحال بودم ،اومدم و نشستم سر جام ، شیر قهوه ای که توماس برام درست کرده بود رو گرفتم دستم ،مایک بلند شد و گفت : من دیگه میرم ، شاید تا

شب برنگردم ، پس نگرانن باشید،بلند شدم و رفتم تا دم در و راش انداختم ، و اومدم و نشستم ، و اصلا حواسم نبود ، برگشتم و به توماس گفتم : به نظر تو لباسا بهم میاد ؟

وای، خدا،اصلا متوجه نبودم ، انقد ذوق داشتم که ...

توماس : چیزی نگفت و بلند شد و اروم رفت طبقه ی بالا ،نمیدونستم چی بگم ، گند زدم ،منه خنگ منه احمق توماسو ناراحت کردم ،داشتم دیوونه میشدم ، رفتم تو اتاقم ویه نیم ساعت بعد بلند شدم و رفتم سمت اتاق توماس که

ازش معذرت بخوام ، در زدم و گفتم :میشه بیام تو؟جوابی نشنیدم ، دوباره در زدم ولی بازم جواب نداد ،در رو باز کردم ، ولی ...اتاق خالی بود توماس اونجا نبود ، رفتم پایین ولی پایینم نبود ، نگران شدم ، اخه اون جایی

نمیرفت ، یعنی کجا میتونه باشه ؟هول شده بودم ، نمیدونستم چی کار کنم ، رفتم بیرون و تا خیابونای بالا رو گشتم ولی خبری نبود ، برگشتم تو خونه ، مایکم که نبود ، چی کار باید میکرد م، فقط منتظر موندم تا اینکه شب شد

و ...

2014/08/28 02:46 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
Nimue
They see me skating,They hatin'

اعتبار: 94.0
ارسال: #82
بازم عالی
عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی
خخخخخخخخخخخ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2014/08/28 02:52 PM
Manaka
Çalıkuşu

اعتبار: 768.0
ارسال: #83
بابا ایوللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل عالییییییییییییییییییییییییییییییییی زودتر بقیشو بنویس خانوم نویسنده
2014/08/28 03:24 PM
!Melody
Phantom

ارسال: #84
موضوع داره جالب تر میشه.
بقیه لطفاتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/5.gif
2014/08/28 04:29 PM
minerva
کاربر معمولی

*

اعتبار: 60.0
ارسال: #85
وای گند زد زود بزارررررررررررررررررررررررررر
2014/08/28 05:13 PM
Nazi MF
کاربر حرفه‌ای

اعتبار: 182.0
ارسال: #86
خیلی عالیه بقیشم بذار محشره داستانت تصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gif
2014/08/28 06:08 PM
my name is alice
دختر مرموز پارک انیمه

*

ارسال: #87
قسمت هجدهم:

خیلی نگران بودم هی دور خودم میچرخیدم و راه میرفتم اضطراب تموم جونمو گرفته بود اخه توماس کجا رفته ، جایی هم نمیشناختم که برم دنبالش ،هوا همینطور داشت سرد تر و سرد تر میشد،نشسته بودم رو کاناپه و منتظر

به در خیره شده بودم  ... تا اینکه یه هو یکی محکم به در زد،یکی با دست محمک به در میکوبید ، با خودم گفتم حتما توماسه ، دوییدم سمت در و اروم در رو باز کردم خدای من ...

توماس در حالی که زخمی و اشفته و نیمه بیهوش بود اینجا بود ، ولی اون تنها نبود یه دختر که لباس عجیبی تنش بود اونو اورده بود ، دختره منو هول داد و گفت بکش کنار ، توماسو اورد روی فرش کنار شومینه گذاشت،

نشستم کنار توماس ، خدای من چه بلایی سرش اومده بود ، تمام صورتش خونی بود ، اروم گفتم :توماس؟صدامو میشنوی؟سرشو تکون داد اصلا نای حرف زدن نداشت ، که دختره درحالی که به توماس نگاه میکرد گفت

:چیزیش نیست ، یکم زیادی کتک خورده ،گفتم :کتک؟کی زدتش؟

گفت:تو قمار خونه بودیم که این اقا بیشترپولشو به رئیس من باخته بود ، و هیچی نداشت ولی بازم قمار کرد و باخت و چون پولشو نداشت که بده رئیسم حسابی زدش اونم که ... بعدش حسابی مست کرد و رفت بیرون ، یکم بعد

منم ازا ونجا زدم بیرون ،یکم که رفتم دیدم کنار یه ماشین افتاده و انگار بیهوش بود ، مدام چند تا  کلمه رو تکرار میکرد ، تصادف و ماریا ، الیس نمیدونم یه همچین چیزایی بود ، یکم زدم تو صورتش تا به هوش اومد و ازش

پرسیدم که خونش کجاست و اونم ادرس اینجا رو داد و منم اوردمش ، بهش بگو دور و بر رئیس من نپلکه،اون رحم سرش نمیشه ، اگه منم اونجا نبودم ممکن نبود زنده بزارتش، خب من میرم دیگه ،رفت طرف در ، بلند شدم 

و گفتم : ممنون که کمکش کردی،کلاهشو کشید رو سرش و رفت.

سعی کردم زخماشو پانسمان کنم و به سختی تونستم بزارمش رو کاناپه تا استراحت کنه ، نشستم کنارش ، به اشتباهم ، به اون دختره و به حرفای زیر لب توماس فک میکردم  که همون جا خوابم برد ...

مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

اینم همون دخترس که به توماس کمک کرد ...

2014/08/28 07:10 PM
!Melody
Phantom

ارسال: #88
دختره چقدر خوشگله.
خخخخخخ.بازم قبل از خبر دادن خوندمتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/5.gif
آفرین ادامه بده...............
2014/08/28 07:15 PM
my name is alice
دختر مرموز پارک انیمه

*

ارسال: #89
شرمنده حالم زیاد خوب نیست ، واسه همین کم گذاشتم و یکم طول کشید ، امید وارم از جهت گیری داستان خوشتون اومده باشه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2014/08/28 07:16 PM
Nimue
They see me skating,They hatin'

اعتبار: 94.0
ارسال: #90
خخخخخخخخخخ ایول خوشمان امد
بازم ادامه بده
2014/08/28 07:18 PM
موضوع بسته شده است 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بازگشت به گذشته Dazai.B 7 1,647 2016/12/17 06:30 PM
آخرین ارسال: Dazai.B
zتوجه بازگشت حادثه (۱۶-) اسپرینگ ولد 5 1,545 2015/06/04 09:01 PM
آخرین ارسال: اسپرینگ ولد
zجدید داستان بازگشت دابل اس JI MIN 10 10,483 2015/03/26 03:06 AM