زمان کنونی: 2024/11/08, 10:20 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/08, 10:20 AM

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

داستانهای امی(نوشته ی خودم)

نویسنده پیام
HeliaHime
[سفیر شادی]

اعتبار: 383.0
ارسال: #21
RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم)
امیلیون:امی گفتم وایستامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
بزار برات توضیح بدم!نمیدونم چی شده بود اما فکر کنم یکی منو بیهوش کرده بود!امیییییییییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-ساکت شو دروغگومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مفلیس:فکر کنم موقع فاز دوم نقشه شدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(دست و پای شادو رو بستن)
(مفلیس جلوم ظاهر شد)
مفلیس:من همه چیزو دیدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(نشستم روی یه درخت نصف شده)
-خب که چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
مفلیس:من یه عشق سنج درست کردممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-خبمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
مفلیس:ای بابا!خب بده امیلیون امتحان کنه تا ببینی چقدر دوستت دارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-امیلیون قبول نمیکنه چون میترسه دستش روو بشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟(از عصبانیت قرمز شد)من که میدونم چقدر دوسش دارم پس قبولهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مفلیس:باشه پس تا اون موقع من و امیلیون میریم تا عشق سنجو بیاریممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(امیلیون مشکوکانه به مفلیس نگاه کرد)باشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(توی راه ضد تیلز که منتظر علامت مفلیس بود با توور میپره روی امیلیون و اونو گیر میندازه و مفلیس دوباره خودشو شبیهه امیلیون میکنه)
امیلیون:هی!داری چیکار میکنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
مفلیس:به تو ربطی نداره!هه هه هه!بزار امی درصد عشقتو ببینهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
امیلیون:درصد عشقمو ببینهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه....چ چ چی؟ت تو داری به جای من میریمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!امیییییییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(مفلیس رفت)
مفلیس به شکل امیلیون:خب امی من برگشتممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-پس مفلیس کجاستمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
مفلیس به شکل امیلیون:ه ها؟اون پشت سرم داره میادمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-اها!خب شروع کنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
مفلیس به شکل امیلیون:هه ههمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(دستشو گذاشت روی عشق سنج و فشار داد اما از اونجایی که اون یه روحه دارکه عشق سنج0%نشون داد)
-مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه....
مفلیس به شکل امیلیون:واااای!فکر کنم بلیزو بیشتر دوست دارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-پررووووووووومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(دویدم پشت یه درخت)
                                                                            * * * *
امیلیون:ای بابا اینجا چه خبرهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟ 
ضدتیلز:بابا تو چقدر خنگیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!من میرم یکمی بخوابم!وای به حالت اگه بیدارم کنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:امییییییییییییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(میلز خوابید)
امیلیون با خودش گفت:امی...من فقط تورو دوست دارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...منو ببخشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
(یه دفعه شادو با لگد درو شکوند و تفنگشو سمت میلز گرفت)
ضد تیلز:ش ش شادو؟؟؟چ چجوریمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
(بعدش شادو با همون طنابش دست میلزو بست)
شادو:یالا مارو ببر قلعه ی تاریکمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
میلز:ب ب باشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:تو اینجا چیکار میکنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
شادو:برای اولین بار باید باهم متحد بشیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:اه اه اه!باتو؟؟؟برای چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
شادو:امیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
امیلیون:امیییییییییی چییییی شدهههههمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟یالاااااااا بگوووووووومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
شادو:امی داره میره پیش مفلیس تا برای همیشه با اون باشه!وقتی رژو آزاد کردم بهم اینو گفتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:امییییییییییییییی بازم کله شقیات شروع شدددددد؟؟؟؟امییییی بعد از اینکه خوب کتک خوردی میفهمی باید باکی برای همیشه باشیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
شادو:مگه من مردم که بزارم تو کتکش بزنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
امیلیون:توووووو دخالت نکنننننننمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
شادو:با من بودیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟....وایستا ببینم!الان امی میره پیش مفلیس!عجله کننننمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(بعدش با راهنمایی ضدتیلز رسیدن به قلعه ی تاریک)                                                                     

ادامه دارد...
2013/12/30 05:59 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 اعتبار داده شده توسط : Nanami Misaki(+2.0)
HeliaHime
[سفیر شادی]

ارسال: #22
(در زدم)
مفلیس:کیهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
-م منم!م میتونم پیشت باشممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
(چشمای مفلیس از شدت خوشحالی برق زدن و یه لبخند شیطانی زد)
مفلیس:البته عزیزممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(از ترس لرزیدم و خواستم برم داخل قصر)
شادو:امییییییییی!نرووووووووومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:مفلیس یا بیخیالش میشی یا با چکشم پرست کنممممممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-شادو؟؟؟....امیلیونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
مفلیس با خودش گفت:افرین امی!ادامه بده!تو بازیگر خوبی هستیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(امیلیون دوید سمتم و خواست بغلم کنه)
-جلووووووووووووووووو نیاااااااااااااااااااااااامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(امیلیون وایستاد)
مفلیس:اه!یه بار نشد این امی کارشو درست انجام بدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
(شروع کردم به گریه کردن)
-امیلیون میخوای حقیقتو بدونیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
امیلیون:حقیقت؟؟؟ارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-من از اولش عاشقت نبودممممم!من برای مفلیس و اگمن کار میکنم تا به خانوادم که اسیرشن اسیبی نزننمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:نه...دروغه...حقیقت ندارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
مفلیس:هه هه هه!امی خوب قلب امیلیونو شکوندی!افرین دخترمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(صدای گریه کردنم بلندتر شد)
-شاید الان دوستت داشته باشم اما اینو گفتم که هیچ وقت روی من به عنوان کسی که دوسش داری حساب نکنیییییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(امیلیون چهارزانو روی زمین نشت و اشک توی چشماش جمع شد)
امیلیون:امیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه....
منو ببخشششششششششششمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(به زور از روی زمین بلند شد و اومد پیشم)
امیلیون:م میدونم که برای خانوادت این کارو کردیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
(بغلم کرد)
-امیلیونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
امیلیون:امی هیچ چیز بین ما عوض نشدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(هلش دادم)
-متاسفم اما خانوادم توی خطرن!من مجبورممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مفلیس:افرین امی!یادت باشه اگه به حرفم گوش نکنی سر خانوادت مخصوصا خواهر کوچولوت چی میادمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-میدونم مفلیسمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:ساااااااکت شو مفلیسمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-خب امیلیون من فقط خواستم حقیقتو بدونی!من باید برگردممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:چی؟؟؟نه امی من دیگه از دستت نمیدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-متاسفم ولی نمیتونممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(امیلیون دستمو گرفت)
امیلیون:امییییی!چطور میتونیییییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
نمیزارم بری پیش مفلیسسسمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(مفلیس هلش داد)
مفلیس:اهای تند نرومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!اون مال منهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(امیلیون یه بشکن زد و چکشش ظاهر شد و اومد طرف مفلیس)
امیلیون:جمله ای که گفتی رو یه بار دیگه تکرار کنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مفلیس:گ گ گفتم امی مال منهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(امیلیون دارک شد)
امیلیون:تو حق نداری دور و برش باشی یا حتی اسمشو بیاری فهمیدیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مفلیس:چ چ چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟د د دارکمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟

ادامه دارد...
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/01/03 12:54 AM، توسط HeliaHime.)
2014/01/03 12:46 AM
 اعتبار داده شده توسط : Nanami Misaki(+2.0)
★Uzumaki Stella Hime★
★اوزوماکی استلا هیمه★

ارسال: #23
ها ها ها !!!!!!!!!!!!

خب خب خب ادامههههههههههههههتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/48.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/48.gif
2014/01/03 11:24 AM
★Uzumaki Stella Hime★
★اوزوماکی استلا هیمه★

ارسال: #24
اونه چان کی ادامش رو میزارییییییی؟؟
2014/01/14 06:18 PM
HeliaHime
[سفیر شادی]

ارسال: #25
ببخشید اونه چان احتمالا فرداتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
2014/01/16 12:01 PM
shadow
The Ultimate Life Form

ارسال: #26
تصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gifبقیشو زود بزار .این شادو تو قصه اخلاقش مثل منهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/14.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/14.gif
2014/01/20 01:25 PM
Nanami Misaki
پرنسس يونا

اعتبار: 315.0
ارسال: #27
بله
عالييييييييييييييييييييه
منتظر بقيه ش هستيم
2014/01/20 01:30 PM
HeliaHime
[سفیر شادی]

ارسال: #28
(امیلیون اومد نزدیکتر و خواست با چکشش مفلیسو بزنه اما اسکروج تفنگ شادو رو از دستش کشید و از پشت به امیلیون شلیک کرد)
-امیلیوووووووووون نـــــــــــــــه!!!......مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
شادو:وای نه....مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اسکروج:هه هه هه!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(امیلیون از حالت دارک خارج شد و افتاد روی زمین)
امیلیون:اهه اهه(صدای سرفه)امی...بیشتر از این از دستم برنمیاد...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(دویدم سمتش و بغلش کردم)
-امیلیون....چیکار کردی....مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(دستشو گذاشت روی دستم)
امیلیون:امی گریه نکن...خوشحالم که برای تو میمیرم اما نارحتم که کاری برات نکردم...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(صدای گریه کردنم تمام قصرو گرفت و محکم بغلش کردم)
-تو که نمیخوای منو تنها بزاری؟؟؟...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:پرنسس...فقط اینو بدون که روباتها هم احساس دارن...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(چشماش بسته شد و چکشش ناپدید شد)
شادو:نه...متاسفم امی...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-امیلیون...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(یه قطره از اشکم افتاد روی حلقه هایی که دور دستش بود و حلقه هاش باز شدن و بعد از باز شدن چشمهاش چکشش ظاهر شد و تبدیل شد به هایپر امیلیون و صدای غرشش همه جا رو گرفت)
امیلیون:امی...(بغلم کرد)ازت ممنونم!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(من که گیج شده بودم با تعجب بغلش کردم)
امیلیون:و اما تو مفلیس...جزای این همه اذیت کردن امی و خانوادشو پس میدی...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مفلیس:نه نه!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(اومد نزددیک مفلیس و دستشو گذاشت روی پیشونی مفلیس و مفلیس تبدیل به دود شد)
مفلیس:نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!!!....مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-باورم نمیشه!!!...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:امیدوارم این برای اسکروج هم درس خوبی باشه!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(امیلیون با چکشش اومد نزدیک اسکروج)
امیلیون:مگه نه اسکروج؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(اسکروج سریع دوید سمت در)
اسکروج:من مامانمو میخوام!!!!!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:خجالت بکش!تو میخواستی مثل کوه پشت امی باشی؟؟؟هه هه هه!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اسکروج:الان جونم مهم تره!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(فرار کرد)
امیلیون:تـــــرســـــــو!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(پریدم بغلش)
-قهرمــــــــــان!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:هه هه!امی حالت خوبه؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-اره!من ازاد شدم!!!(چکشمو ظاهر کردم)
امیلیون:ا امی میخوای منو بزنی؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-نه!میخوام برم خاموادمو ازاد کنم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:پس منم میام امی!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(رفتیم فصر تاریک و من با چکشم دیوار درخشانو شکوندم و پشتش یه در بزرگ پیدا شد که قفل بود اما جای کلید نداشت)
امیلیون:حالا چیکار کنیم؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-امیلیون یه گل رز بده به من!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:گ گل رز؟؟؟باشه!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(یه گل از توی گلدون قصر اورد)
(گلبرگهای گل رو جدا کردم و اونارو فوت کردم روی در و در خودش باز شد و خانوادم ازاد شدن)
ملکه امیلیا(مادرم):امــــــــــــــــــی!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-سلام مادر!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(امیلیون لبخند زد)
ملکه امیلیا:راستی دخترم اون روزی که اگمن تورو دزدید قرار بود با پرنس سونیک ازدواج کنی!حالا که مراسم خراب شده دوباره فردا برگزارش میکنیم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-چـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
امیلیون:نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــه!!!! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

ادامه دارد...
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/01/20 02:54 PM، توسط HeliaHime.)
2014/01/20 02:37 PM
★Uzumaki Stella Hime★
★اوزوماکی استلا هیمه★

ارسال: #29
عالی بود آجی ادامه بده!!!^_^
2014/01/20 06:18 PM
Uchiha shady
خوش تیپ پارک انیمه

ارسال: #30
وااااااااااای امی جون ادامش رو زود تر بزار حسااااااااااس شدهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
2014/02/03 02:12 AM
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  عشق سونیک و امی حقیقته STELLA STAR 64 32,146 2020/03/28 05:28 PM
آخرین ارسال: میترا
  عروسی سونیک و امی ♥animpark princess♥ 10 13,134 2019/12/27 09:39 PM
آخرین ارسال: niko.s.p
  عکس های سونیک ایکس و امی رز shein 40 47,107 2019/10/12 10:08 PM
آخرین ارسال: monika81
  متال امی رز STELLA STAR 1 2,710 2019/01/03 01:39 PM