HeliaHime
اعتبار: 383.0
|
داستانهای امی(نوشته ی خودم)
قسمت اول داستان قهرمان واقعی:
من امی رز هستم.از وقتی اگمن و بقیه ی بدجنسا به سرزمین ما حمله کردن پدر و مادرمو کشتن و من و خواهرامو به اسارت گرفتن!
چون از بقیه ی خواهرام بزرگتر و باهوش ترم و یه مدتی به تیلز توی پروژه های علمیش کمک میکردم حالا باید به اگمن و مفلیس برای
درست کردن یه دستگاه که شبیه یه جاروبرقیه و اندازش تقریبا به دوتا آپارتمان ۱۵ متری میرسه برای گرفتن سرزمین های دیگه
مثل:سرزمین رز آبی که شاهزاده سونیک اونجا زندگی میکنه یا سرزمین رز جنگجو که شاهزاده امیلیون اونجا زندگی میکنه و...کمک
کنم!!!من از بچگی آرزو داشتم قهرمان باشم اما حالا دارم با یه سری بدجنس کله پوک که فقط به فکر قدرت هستن کار میکنم!البته
برخلاف میلم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مفلیس داد زد:کار اون دستگاه که قرار بود درستش کنی تموم شد یا باز داری خاطره مینویسی؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-نه هنوز مفلیس!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مفلیس:باید تا سه روز دیگه دستگاهمو آماده کنی فهمیدی پرنسس کوچولو؟!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-س س سه روز؟؟؟اما درست کردن دستگاه به این بزرگی کلی وقت میبره!!!(تو ذهنم گفتم:حالا چیکار کنم؟نمیتونم بر الیه سونیک و برای مفلیس و اسکروج کار کنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!)
مفلیس:حرف نباشه!ما زیاد وقت نداریم!!باید زودتر سونیک و بقیه رو بکشم تا از دستشون راحت شم.اگه بدونی چه نقشه هایی با کمک تو کشیدم...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-تو حق نداری بهم دستور بدی!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اسکروج:چی؟هه هه هه!پاتو از گلیمت درازتر نکن وگرنه مجبور میشم کاری کنم که زیاد میل به انجامش ندارم جیگرم...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-(یه نفس عمیق کشیدم):ه ه هر چی بگی انجام میدم!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(با خودم گفتم:چی دارم میگم؟مگه من طرفه اونام؟نباید تسلیم بشم...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
ادامه دارد...
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/12/21 07:55 PM، توسط HeliaHime.)
|
|
2013/12/21 07:52 PM |
|
Uchiha shady
|
RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم)
عالی بود امی زود تر ادامشو بنویس
|
|
2013/12/21 07:56 PM |
|
Nanami Misaki
اعتبار: 315.0
|
افرين
عاليييييييييييييييييييييييييييييييييييه
ادامش بده حتما قشنگ ترم ميشه
من منتظر بقيه اش هستم
|
|
2013/12/21 07:57 PM |
|
HeliaHime
|
باشه ممنونم!
|
|
|
pop star keira
اعتبار: 235.0
|
قشنگ بود ممنون ادامشو بنویس^_-
|
|
|
HeliaHime
|
چشم حتما!
|
|
2013/12/21 07:59 PM |
|
HeliaHime
|
قسمت دوم داستان قهرمان واقعی:
(بعدش مفلیس به اسکروج دستور داد تا منو بندازه توی یه اتاق تاریک)نه!من از تاریکی میترسم!چرا اینجارو بهم دادین؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اسکروج:چون فکر فرار به سرت نزنه پرنسس کوچولو!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(دستمو گذاشتم روی صورتم)-ای کاش زودتر بمیرم راحت شم!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(بعد از یه مدت خوابم برد)
ناشناس:امی! اومدم نجاتت بدم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-ت تو کی هستی؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ناشناس:ضد تیلز!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-وای نه!از من چی میخوای؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-گفتم که!اومدم نجاتت بدم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-و واقعا؟تو که با اسکروج دوستی!اما الان...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ضد تیلز:داستانش طولانیه...راستش اسکروج فقط میخواست با من به اهدافش برسه...اون بهم قول داده بود منو جانشینش کنه اما بهم دروغ گفت!منم از گروهش اومدم بیرونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-چی؟پس به خاطر من اینجا نیومدی...برا انتقامه!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ضد تیلز:چ چرا!به خاطر اونم هست...راستش من...من دوستت...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اسکروج:چی؟ضد تیلز!!!داری چیکار میکنی؟چرا در اتاق امی بازه؟؟؟چی؟امی ازاد شده؟ضد تیلز...چطور تونستی بهم خیانت کنی؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ضد تیلز:من دیگه توی گروه خلافکارت نیستم!درضمن خاعن تویی نه من!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اسکروج:ساکت شو بچه روباه نادون!کیاس کنترل!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(غیب شد.اومد پشتم و تفنگشو گذاشت روی سرم)
ضد تیلز:اسکروج اینکارو نکن!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اسکروج:تسلیم شو وگرنه...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ادامه دارد...
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/12/21 08:14 PM، توسط HeliaHime.)
|
|
2013/12/21 08:12 PM |
|
ssepehr
اعتبار: 30.0
|
ادامش هم بنویس!!!!
|
|
2013/12/21 09:18 PM |
|
HeliaHime
|
قسمت سوم داستان قهرمان واقعی:
ضد تیلز:ولش کن شرک(البته این لقبیه که من و دوستام به خاطر سبز بودنش بهش میدیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
اسکروج:چی؟؟؟مثل اینکه خیلی دوست داری امی بمیره!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(توی چشمام اشک جمع شده بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
ضد تیلز:نه!امی!(خواست بدوه طرفم که مفلیس با اشعش زدش)
-میلز نهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
اسکروج:ممنونم مفلیس!خب امی...حالا دیگه نوبت مرگ تو شده عزیزممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!!!
-نه نه!بزار برممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!(لگد زدم توی شکمش)
اسکروج:ااااااخ!دیگه باید بکشمت(تا میخواست بهم ضربه بزنه یه ناشناس جلوشو گرفت)
ناشناس:بهش نزدیک نشومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
اسکروج:از سر راهم برو کنار!تو دیگه کی هستیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
(شنلشو از روی خودش کشید)
ناشناس:پرنس امیلیونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!!
-امیلیون!تو که توی جنگ با سونیک کشته شده بودیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
امیلیون:نه کاملا!وقتی منو زخمی کرد از دستش فرار کردم و اومدم قصرتون که تورو ببینممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهاما کسی اونجا نبود!بعدش که از تیلز پرسیدم جریانو بهم گفت!منم سریع اومدم اینحا!البته باورم نمیشد شادو رو به من توی قصر ترجیح دادیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
(سرمو انداختم پایین)-معذرت میخواممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
امیلیون:این مسئله رو میزاریم برای بعد از فرارمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-فرار؟؟؟چجوریمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
امیلیون:هه هه هه ههمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!!!
(بعدش امیلیون غیب شد و با چکشش محکم زد توی سر اسکروج و مفلیس و اونارو بیهوش کرد)
امیلون:خب حالا باید فرار کنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-وای چقدر قوی هستی!امامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
امیلیون:اما چی؟چیزی شدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
-ضد تیلز بیچاره!(دویدم طرفش)
امیلیون:ضد تیلز اینجاستمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
(تکونش دادم)
-میلز بیدار شو!!(شفابخشیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
امیلیون:امیییییییییی!چطور جلوی روی من همیچین کاری میکنییییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟؟
ضد تیلز:من کجام؟امی؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-اره!بدو باید فرار کنیم قبل از اینکهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...(اسکروج بهوش اومد و دستمو از پشت کشید)
اسکروج:کجا با این عجلهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟(بعدش با سرعت دورمون چرخید و دست هممونو بست)
-(بعدشم منو انداخت توی یه اتاق جدا و امیلیون و ضد تیلزو انداخت توی یه اتاق دیگه)
اسکروج:میام سراغت امیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!(درو رووم بست)
امیلیون و ضد تیلز:تو غلط میکنی خیارمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!!!!
اسکروج:هه هه هه!خواهیم دید کی خیارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!(در اتاقشونو بست)
امیلیون:همش تقصیر توهه جوجهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(لقب:چون ضد تیلز زرده)
ضد تیلز:به من میگی جوجهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟خروس جنگیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟(لقب:چون امیلیون زیاد میجنگه)
امیلیون:سااااااااکت شووووومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!!
ضد تیلز:هه هه هه!چیه؟کم اوردیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
امیلیون:من کم اوردممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟...
ادامه دارد...
|
|
2013/12/22 11:43 PM |
|
Uchiha shady
|
عالی بود منتظر ادامش هستم
|
|
2013/12/23 12:17 AM |