زمان کنونی: 2024/11/08, 09:45 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/08, 09:45 AM

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

داستانهای امی(نوشته ی خودم)

نویسنده پیام
(Mohammad)
X

*

اعتبار: 405.0
ارسال: #11
RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم)
پس کی ادامش رو میزاری بدو بدو تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
2013/12/23 12:30 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
HeliaHime
[سفیر شادی]

اعتبار: 383.0
ارسال: #12
جونم؟؟؟
باشه الان میزارم!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
2013/12/23 12:32 AM
(Mohammad)
X

*

اعتبار: 405.0
ارسال: #13
آورین هیلی با حاله تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/3.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/11.gif .
2013/12/23 12:34 AM
Uchiha shady
خوش تیپ پارک انیمه

ارسال: #14
ما داستان می خوایم یالا ما داستان می خوایم یالاتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
2013/12/23 12:48 AM
HeliaHime
[سفیر شادی]

ارسال: #15
(بعدش شروع کردن همدیگه رو زدن اما حواسشون نبود که اسکروج داره منو میبره!)
-کمممممممممممممممممکمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
ضد تیلز:امیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
امیلیون:امیییییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(هردوتا دویدن سمت در و درو کشیدن اما باز نشد)
امیلیون:اه!بهت گفتم اینقدر حرف مفت نزن!الان چجوری درو باز کنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
ضد تیلز:من حرف مفت زدم یا تو چرت و پرت گفتیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
امیلیون:ساااااااااکت!(چندتا ضربه با چکشش زد به در)باز نمیشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(ضد تیلز رفت سمت پنجره)
ضد تیلز:من که دم دارم و میتونم پرواز کنم اما اون نمیتونه!اینطوری تنها قهرمان امی میشممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
امیلیون:هی!این حساب نیستمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!پس من چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
ضد تیلز:تو باختی تو باختیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!امی مال منه!تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/5.gif
امیلیون:مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهبه هیچ وجه!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ضد تیلز:خداحافظ بدبختمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!هه هه هه!(از پنچره پرواز کرد)
امیلیون:نههههههههههمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!امی!من هرگز تسلیم نمیشممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(با تمام قدرتش زد به در)
امیلیون:اخیش!باز شدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!(از در دوید بیرون)امی من دارم میاممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
ضد تیلز:نخیر!من دارم میاممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
اسکروج و مفلیس:هردوتون اشتباه کردینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!شما جایی نمیرینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(وقتی میلز و امیلیون صورتشونو برگردوندن اسکروج با یه لبخند شیطانی داشت نگاهشون میکرد و در همین لحظه مفلیس با جادوی خودش اونارو برد به یه دره ی قرمز که یه ابشار داشت که به جای اب خون ازش میریخت)
مفلیس:به دره ی خون خوش امدیدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!امی که خیلی اینجارو دوست داره مگه نه امیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
(من از دره با یه طناب آویزون بودم)
-کمممممممکمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
ضد تیلز:نگران نباش امیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(پرواز کرد که بیاد پیشم اما امیلیون با چکشش زدش)
امیلیون:کور خوندی جوجهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!امی مال منهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
اسکروج:هه!این دوتا چقدر نادوننمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
مفلیس:بهتره کار امی رو تموم کنیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(طنابو ول کردن)ضد تیلز و امیلیون:امی نههههههمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(یه دفعه رژ منو گرفت)
رژ:گرفتمت عزیزممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-رژ!افرینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
رژ:اینجا محل زندگیمه اما تو اینجا چیکار میکنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
(ماجرا رو براش تعریف کردم)
رژ:وای چه بد!من کمکت میکنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!شادو هم اینجاستمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-کو؟کجاستمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
رژ:اول بگو جوابت بهش چی بود؟
-راستش بهش گفتم نهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
رژ:پس بگو چرا هی قرص میخورهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-چ چ چی؟ک ک کجاستمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
رژ:پایین دره!
-پس من میرم اونجا!
رژ:امیلیون و میلز چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
-امیلیون زرنگتر از این حرفاست!پیدام میکنهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!میلزم همراهشه!سایونارا!
رژ:باشه!منتظرت می مونممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!(وقتی رفتم پایین دره دیدم شادو تفنگشو به سمت سرش گرفته)
-شاااااااااااااااااااااادو  دست نگه دارمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!

ادامه دارد.....

2013/12/23 12:51 AM
Uchiha shady
خوش تیپ پارک انیمه

ارسال: #16
داستان داره هیجانی میشهتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
2013/12/23 01:42 AM
HeliaHime
[سفیر شادی]

ارسال: #17
شادو:از اینجا برومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-نه شادو!صبر کنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
!شادو:نه!دیگه باهات کاری ندارم!بزار بمیرممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-نه!ب بزار باهم صحبت کنیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
شادو(داره گریه میکنه):نمیخواد!همون موقع توی قصرتون باهام حرف زدی و جوابو بهم دادیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-چون خیلی عصبانی هستی از بودن پیشت میترسممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
اخه چرا میخوای خودتو بکشیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
شادو:میخواستی چیکار کنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟امی چرا عادت داری دل همه رو بشکنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
-م م من؟؟؟من هیچ وقت دل کسیو نشکوندممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
شادو:هه!تو؟؟؟تو حتی باعث میشی ادم به فکر خودکشی بیوفتهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(دویدم طرفش و تفنگو ازش گرفتم)
-فقط چند لحظه منطقی باشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(نشست روی سنگ)
شادو:بگومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-اینکه من بهت گفتم نه منظورم این نبود که ازت خوشم نمیاد یا دوستت ندارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
اما فقط یکی رو یکمی بیشتر دوست دارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
(تفنگشو برداشت و پرید وسط حرفم) 
شادو:کیو بیشتر دوست داریمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
-ش شادو سوء تفاهم شدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!م م من...
شادو:اگه بگی کیو بیشتر دوست داری خودکشی نمیکنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-باشه بابا!راستش منمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
(امیلیون و ضد تیلز اومدن)
-بچه هامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!چجوری پیدام کردینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
امیلیون(در حالی که هی نفس میکشید)
امیلیون:با کمک رژ و دم ضد تیلز و هوش من!حالت خوبه
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
-آ آرهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
شادو:پس توییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
امیلیون:چی؟منمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
شادو:میکشممممتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
امیلون:چی؟چرامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
شادو:امی مال منه و نباید هیچ کسیو دوست داشته باشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
امیلیون:خودت خواستیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
(امیلیون چکششو آماده کرد و شادو هم تفنگشو به دستش گرفت و به سمت همدیگه دویدن) 
-هی!وایستین ببینممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(اومدم وسطشون و جلوشونو گرفتم)معلومه دارین چیکار میکنینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
شادو:بزار به کارمون برسیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
امیلیون:برو عقب امیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-صبر کنین!میدونین اینجا کجاست؟دره ی خون!حتما خودتونم خوب میدونید که همه ی موجودات خبیس اینجا زندگی میکنن!باید زودتر از اینجا فرار کنیم!
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(یه دفعه مفلیس از پشت دستمو گرفت)
مفلیس:که میخوای از دست من فرار کنی ارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
-م م م مفلیس؟از ک ک کجا فهمیدی که من اینجاممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟
مفلیس:مثل اینکه یادت رفت که هر جایی میری یه گل رز ازش رشد میکنه!بعدشم من با دستگیری رژ همه چیزو فهمیدم
تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/14.gif!
-وای نه!با رژ چیکار کردیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
مفلیس:این حرفارو ول کن!خوبیش اینه که الان میدونم کیو دوست داریمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!!!
-دهنتو ببندمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(دستمو فشار داد)
-آآآآآآآآآیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
مفلیس:عزیزم مواظب حرف زدنت باش
!
(با زنجیر دستامو بست)
-امیلیون!میلز!شادو!چرا کاری نمیکنینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
مفلیس:عزیزم کیاس کنترل کردممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-ی ی یعنی ن نمیتونن حرکت کنن؟نههههههههمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
مفلیس:حالا مرگ کسی که دوسش داری رو با چشمات ببینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-نهههههه!تورو خدا اینکارو نکنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
مفلیس:این تنها راه باتو بودنهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(با اشعش به امیلیون زد)
(تکون نخوردم و فقط اشک ریختم)
-هاهاهاهاتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/14.gif!!                                                                           

ادامه دارد...

2013/12/24 03:22 PM
STELLA STAR
استلا پری وینکسی خواننده انیمه پارک

اعتبار: 183.0
ارسال: #18
عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بی نظیره !!! قسمت بعدی لطفا !!! ممنون !!!
2013/12/24 03:29 PM
Uchiha shady
خوش تیپ پارک انیمه

ارسال: #19
هیجانی شده 
خیلی هیجانی شده
من ادامشو می خوام هر چه زود تر بهترتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gif
2013/12/24 06:01 PM
HeliaHime
[سفیر شادی]

ارسال: #20
مفلیس:هاهاهاها!با اجازت من باید برم!هر وقت خواستی بامن باشی بهم بگو عزیزممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
-حتی اگه بمیرم هم نمیام پیشتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
مفلیس:خواهیم دید رز زیبای منمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
(یه لبخند شیطانی زدم)
مفلیس:هامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟(دور شد)
-اخیش!ای مفلیس احمقمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!من قدرت شفابخشیمو هنوزم دارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(رفتم پیش امیلیون)
(شفابخشیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
امیلیون:آی سرممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
-امیلیوووووونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(پریدم بغلش)
امیلیون:ببخشید شما کی هستیدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
(چند قدم رفتم عقب)
م م منظورت چیهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
امیلیون:من شما رو قبلا دیدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
-ا ا اصلا شوخی قشنگی نیستمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(بلند شد)
امیلیون:من باید برممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(دستشو گرفتم)
-داری کجا میریمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
امیلیونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهش بلیزمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
-چ چ چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟...واقعا د د دوسش داریمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟ 
امیلیون:البتهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(رفت)
(نشستم روی زمین)
-م من هیچوقت دل کسیو نشکوندم امامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...
(شادو و میلز ازاد شدن)
شادو:امییییییی!حالت خوبه
تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/2.gifمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
-ا ا اخه چرامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟...
(میلز دستامو گرفت)
میلز:امی چیزی شدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
-ولم کن
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(دویدم سمت چنگل اما خوردم به سینه ی امیلیون و افتادم زمین)
-اااااخمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
امیلیون:امییییی!
تصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gif
(بغلم کرد)
خوشحالم که میبینم سالمیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!حالا میتونیم برگردیم خونهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
(هلش دادم و بهش سیلی زدم)
-تو چطور رووت میشه باهام حرف بزنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
امیلیون:امیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه....
(چند قدم رفت عقب)
(با گریه از کنارش رد شدم و دویدم بیرون از جنگل)
امیلیون:امی وایستامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
(دوید دنبالم)
میلز:مفلیس!فکر کنم نقشمون جواب دادمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!
مفلیس:هه ههمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!اره!(از شکل امیلیون به شکل خودش در اومد)
شادو:چ چ چی
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟چطور جرئت کردین با احساسات امی بازی کنین؟؟؟تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/9.gif                                                                         

ادامه دارد...

2013/12/26 03:42 PM
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  عشق سونیک و امی حقیقته STELLA STAR 64 32,138 2020/03/28 05:28 PM
آخرین ارسال: میترا
  عروسی سونیک و امی ♥animpark princess♥ 10 13,119 2019/12/27 09:39 PM
آخرین ارسال: niko.s.p
  عکس های سونیک ایکس و امی رز shein 40 47,107 2019/10/12 10:08 PM
آخرین ارسال: monika81
  متال امی رز STELLA STAR 1 2,710 2019/01/03 01:39 PM