داستانهای امی(نوشته ی خودم) - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: سونیک - Sonic (/forum-345.html) +--- موضوع: داستانهای امی(نوشته ی خودم) (/thread-10777.html) |
RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم) - HeliaHime - 2013/12/30 05:59 PM امیلیون:امی گفتم وایستامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه بزار برات توضیح بدم!نمیدونم چی شده بود اما فکر کنم یکی منو بیهوش کرده بود!امیییییییییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -ساکت شو دروغگومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مفلیس:فکر کنم موقع فاز دوم نقشه شدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (دست و پای شادو رو بستن) (مفلیس جلوم ظاهر شد) مفلیس:من همه چیزو دیدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (نشستم روی یه درخت نصف شده) -خب که چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟ مفلیس:من یه عشق سنج درست کردممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -خبمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟ مفلیس:ای بابا!خب بده امیلیون امتحان کنه تا ببینی چقدر دوستت دارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -امیلیون قبول نمیکنه چون میترسه دستش روو بشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیلیون:چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟(از عصبانیت قرمز شد)من که میدونم چقدر دوسش دارم پس قبولهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مفلیس:باشه پس تا اون موقع من و امیلیون میریم تا عشق سنجو بیاریممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (امیلیون مشکوکانه به مفلیس نگاه کرد)باشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (توی راه ضد تیلز که منتظر علامت مفلیس بود با توور میپره روی امیلیون و اونو گیر میندازه و مفلیس دوباره خودشو شبیهه امیلیون میکنه) امیلیون:هی!داری چیکار میکنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟ مفلیس:به تو ربطی نداره!هه هه هه!بزار امی درصد عشقتو ببینهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه... امیلیون:درصد عشقمو ببینهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه....چ چ چی؟ت تو داری به جای من میریمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!امیییییییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (مفلیس رفت) مفلیس به شکل امیلیون:خب امی من برگشتممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -پس مفلیس کجاستمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟ مفلیس به شکل امیلیون:ه ها؟اون پشت سرم داره میادمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -اها!خب شروع کنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه... مفلیس به شکل امیلیون:هه ههمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (دستشو گذاشت روی عشق سنج و فشار داد اما از اونجایی که اون یه روحه دارکه عشق سنج0%نشون داد) -مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه.... مفلیس به شکل امیلیون:واااای!فکر کنم بلیزو بیشتر دوست دارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -پررووووووووومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(دویدم پشت یه درخت) * * * * امیلیون:ای بابا اینجا چه خبرهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟ ضدتیلز:بابا تو چقدر خنگیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!من میرم یکمی بخوابم!وای به حالت اگه بیدارم کنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیلیون:امییییییییییییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (میلز خوابید) امیلیون با خودش گفت:امی...من فقط تورو دوست دارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه...منو ببخشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه... (یه دفعه شادو با لگد درو شکوند و تفنگشو سمت میلز گرفت) ضد تیلز:ش ش شادو؟؟؟چ چجوریمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟ (بعدش شادو با همون طنابش دست میلزو بست) شادو:یالا مارو ببر قلعه ی تاریکمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه میلز:ب ب باشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیلیون:تو اینجا چیکار میکنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟ شادو:برای اولین بار باید باهم متحد بشیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیلیون:اه اه اه!باتو؟؟؟برای چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟ شادو:امیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه... امیلیون:امیییییییییی چییییی شدهههههمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟یالاااااااا بگوووووووومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه شادو:امی داره میره پیش مفلیس تا برای همیشه با اون باشه!وقتی رژو آزاد کردم بهم اینو گفتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیلیون:امییییییییییییییی بازم کله شقیات شروع شدددددد؟؟؟؟امییییی بعد از اینکه خوب کتک خوردی میفهمی باید باکی برای همیشه باشیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه شادو:مگه من مردم که بزارم تو کتکش بزنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟ امیلیون:توووووو دخالت نکنننننننمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه شادو:با من بودیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟....وایستا ببینم!الان امی میره پیش مفلیس!عجله کننننمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (بعدش با راهنمایی ضدتیلز رسیدن به قلعه ی تاریک) ادامه دارد... RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم) - HeliaHime - 2014/01/03 12:46 AM (در زدم) مفلیس:کیهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟ -م منم!م میتونم پیشت باشممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟ (چشمای مفلیس از شدت خوشحالی برق زدن و یه لبخند شیطانی زد) مفلیس:البته عزیزممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (از ترس لرزیدم و خواستم برم داخل قصر) شادو:امییییییییی!نرووووووووومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیلیون:مفلیس یا بیخیالش میشی یا با چکشم پرست کنممممممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -شادو؟؟؟....امیلیونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟ مفلیس با خودش گفت:افرین امی!ادامه بده!تو بازیگر خوبی هستیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (امیلیون دوید سمتم و خواست بغلم کنه) -جلووووووووووووووووو نیاااااااااااااااااااااااامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (امیلیون وایستاد) مفلیس:اه!یه بار نشد این امی کارشو درست انجام بدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیلیون:چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟ (شروع کردم به گریه کردن) -امیلیون میخوای حقیقتو بدونیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟ امیلیون:حقیقت؟؟؟ارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -من از اولش عاشقت نبودممممم!من برای مفلیس و اگمن کار میکنم تا به خانوادم که اسیرشن اسیبی نزننمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیلیون:نه...دروغه...حقیقت ندارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه... مفلیس:هه هه هه!امی خوب قلب امیلیونو شکوندی!افرین دخترمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (صدای گریه کردنم بلندتر شد) -شاید الان دوستت داشته باشم اما اینو گفتم که هیچ وقت روی من به عنوان کسی که دوسش داری حساب نکنیییییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (امیلیون چهارزانو روی زمین نشت و اشک توی چشماش جمع شد) امیلیون:امیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه.... منو ببخشششششششششششمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (به زور از روی زمین بلند شد و اومد پیشم) امیلیون:م میدونم که برای خانوادت این کارو کردیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه... (بغلم کرد) -امیلیونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه... امیلیون:امی هیچ چیز بین ما عوض نشدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (هلش دادم) -متاسفم اما خانوادم توی خطرن!من مجبورممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مفلیس:افرین امی!یادت باشه اگه به حرفم گوش نکنی سر خانوادت مخصوصا خواهر کوچولوت چی میادمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -میدونم مفلیسمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیلیون:ساااااااکت شو مفلیسمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -خب امیلیون من فقط خواستم حقیقتو بدونی!من باید برگردممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیلیون:چی؟؟؟نه امی من دیگه از دستت نمیدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -متاسفم ولی نمیتونممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (امیلیون دستمو گرفت) امیلیون:امییییی!چطور میتونیییییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟ نمیزارم بری پیش مفلیسسسمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (مفلیس هلش داد) مفلیس:اهای تند نرومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!اون مال منهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (امیلیون یه بشکن زد و چکشش ظاهر شد و اومد طرف مفلیس) امیلیون:جمله ای که گفتی رو یه بار دیگه تکرار کنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مفلیس:گ گ گفتم امی مال منهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (امیلیون دارک شد) امیلیون:تو حق نداری دور و برش باشی یا حتی اسمشو بیاری فهمیدیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مفلیس:چ چ چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟د د دارکمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟؟؟ ادامه دارد... RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم) - ★Uzumaki Stella Hime★ - 2014/01/03 11:24 AM ها ها ها !!!!!!!!!!!! خب خب خب ادامهههههههههههههه RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم) - ★Uzumaki Stella Hime★ - 2014/01/14 06:18 PM اونه چان کی ادامش رو میزارییییییی؟؟ RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم) - HeliaHime - 2014/01/16 12:01 PM ببخشید اونه چان احتمالا فردا RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم) - shadow - 2014/01/20 01:25 PM بقیشو زود بزار .این شادو تو قصه اخلاقش مثل منه RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم) - Nanami Misaki - 2014/01/20 01:30 PM بله عالييييييييييييييييييييه منتظر بقيه ش هستيم RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم) - HeliaHime - 2014/01/20 02:37 PM (امیلیون اومد نزدیکتر و خواست با چکشش مفلیسو بزنه اما اسکروج تفنگ شادو رو از دستش کشید و از پشت به امیلیون شلیک کرد) -امیلیوووووووووون نـــــــــــــــه!!!......مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه شادو:وای نه....مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه اسکروج:هه هه هه!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (امیلیون از حالت دارک خارج شد و افتاد روی زمین) امیلیون:اهه اهه(صدای سرفه)امی...بیشتر از این از دستم برنمیاد...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (دویدم سمتش و بغلش کردم) -امیلیون....چیکار کردی....مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (دستشو گذاشت روی دستم) امیلیون:امی گریه نکن...خوشحالم که برای تو میمیرم اما نارحتم که کاری برات نکردم...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (صدای گریه کردنم تمام قصرو گرفت و محکم بغلش کردم) -تو که نمیخوای منو تنها بزاری؟؟؟...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیلیون:پرنسس...فقط اینو بدون که روباتها هم احساس دارن...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (چشماش بسته شد و چکشش ناپدید شد) شادو:نه...متاسفم امی...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -امیلیون...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (یه قطره از اشکم افتاد روی حلقه هایی که دور دستش بود و حلقه هاش باز شدن و بعد از باز شدن چشمهاش چکشش ظاهر شد و تبدیل شد به هایپر امیلیون و صدای غرشش همه جا رو گرفت) امیلیون:امی...(بغلم کرد)ازت ممنونم!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (من که گیج شده بودم با تعجب بغلش کردم) امیلیون:و اما تو مفلیس...جزای این همه اذیت کردن امی و خانوادشو پس میدی...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مفلیس:نه نه!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (اومد نزددیک مفلیس و دستشو گذاشت روی پیشونی مفلیس و مفلیس تبدیل به دود شد) مفلیس:نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!!!....مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -باورم نمیشه!!!...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیلیون:امیدوارم این برای اسکروج هم درس خوبی باشه!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (امیلیون با چکشش اومد نزدیک اسکروج) امیلیون:مگه نه اسکروج؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (اسکروج سریع دوید سمت در) اسکروج:من مامانمو میخوام!!!!!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیلیون:خجالت بکش!تو میخواستی مثل کوه پشت امی باشی؟؟؟هه هه هه!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه اسکروج:الان جونم مهم تره!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (فرار کرد) امیلیون:تـــــرســـــــو!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (پریدم بغلش) -قهرمــــــــــان!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیلیون:هه هه!امی حالت خوبه؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -اره!من ازاد شدم!!!(چکشمو ظاهر کردم) امیلیون:ا امی میخوای منو بزنی؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -نه!میخوام برم خاموادمو ازاد کنم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیلیون:پس منم میام امی!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (رفتیم فصر تاریک و من با چکشم دیوار درخشانو شکوندم و پشتش یه در بزرگ پیدا شد که قفل بود اما جای کلید نداشت) امیلیون:حالا چیکار کنیم؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -امیلیون یه گل رز بده به من!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیلیون:گ گل رز؟؟؟باشه!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (یه گل از توی گلدون قصر اورد) (گلبرگهای گل رو جدا کردم و اونارو فوت کردم روی در و در خودش باز شد و خانوادم ازاد شدن) ملکه امیلیا(مادرم):امــــــــــــــــــی!!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -سلام مادر!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه (امیلیون لبخند زد) ملکه امیلیا:راستی دخترم اون روزی که اگمن تورو دزدید قرار بود با پرنس سونیک ازدواج کنی!حالا که مراسم خراب شده دوباره فردا برگزارش میکنیم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه -چـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه امیلیون:نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!!!! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ادامه دارد... RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم) - ★Uzumaki Stella Hime★ - 2014/01/20 06:18 PM عالی بود آجی ادامه بده!!!^_^ RE: داستانهای امی(نوشته ی خودم) - Uchiha shady - 2014/02/03 02:12 AM وااااااااااای امی جون ادامش رو زود تر بزار حسااااااااااس شده |