Hyori Ackerman
اعتبار: 262.0
|
RE: یادگاری ۹۴(دفترچه عقاید)
سلام!!اسمت چیه؟سلام گلم.نام من فاطمه(به انگلیسی:fatemeh)
تاریخ تولدت:20 دی یک هزار و سیصد و هشتاد خورشیدی
تو دو کلمه خودتو توصیف کن:آروم.کم حرفمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
از چه درسی خوشت میاد؟همه ی درسامو دوست دارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
از چه درسی بدت میاد؟هیچکدوم
نظرت راجع به من؟web prince!ورژن دوممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
یه جمله پند آموز بگو؟کسانی که دیر قول می دهند،خوش قول ترین مردمان دنیا هستند.(ژان ژاک روسو)
رنگ مورد علاقت:زرد
ست رنگ موردعلاقت:زرد-آبی،سبز-مشکی
از من خوشت میاد؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
بهترین دوستات:پدرو مادر عزیزممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
از کی میترسی؟هنوز نمیدونممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
چه دینی رو دوست داری؟اسلام
چه رشته ای میخوای بری یا رفتی؟ریاضیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
چه کشوری رو دوست داری؟وطنم پاره تنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
دوست داری چی صدات کنم؟فاطمه صدام کنید خیلی راحت ترم
اسم عشقت؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
یه آرزوت؟علاقه ای ندارم که بگم ببخشید
از چی من بدت میاد؟هیچ چیز
از چی من خوشت میاد؟مردم آزاری
یه اخلاق مزخرفم رو بوگو؟....
شکلک مورد علاقت؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
انیمه یا انیمیشن دوست داری؟هردومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
انیمه می بینی؟البته
چی می بینی؟هر انیمه ای که با سلیقه ام سازگار باشه
از چه ژانری خوشت میاد؟کمدی،تراژدی،جنگی،اکشن،فانتزی تاریک و....
مدل گوشیت چیه؟من گوشی ندارم
خطت چیه؟خطی هم ندارم
چند تا بچه اید؟ببخشیدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟
چند تا دختر چند تا پسر؟پاسخ سوال بالا!
اگه کسی فراموشت کنه،چیکار می کنی؟بستگی داره.....چه موقعیتی باشه
یه چی بگو بخندیم:چرا عاقل کند کاری که باز خود به خود گوید برخودم کردم که لعنت بر خودم بادا بادا مبارک بادامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
|
|
2016/03/19 01:24 PM |
|