زمان کنونی: 2024/11/06, 12:12 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/06, 12:12 PM

نظرسنجی: چطوره؟
این نظرسنجی بسته شده است.
خیلی خوب (میدونممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه) 78.95% 15 78.95%
متوسط(مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه) 10.53% 2 10.53%
خیلی بد(مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه) 10.53% 2 10.53%
در کل 19 رأی 100%
*شما به این گزینه‌ی رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یادگاری ۹۴(دفترچه عقاید)

نویسنده پیام
Phantom Phoenix
!Honor Your Sacrifice

اعتبار: 128.0
ارسال: #23
Comment RE: یادگاری ۹۴(دفترچه عقاید)
۱.سلام!! اسمت چیه؟؟ علی
۲.تاریخ تولدت؟؟3 آذر 82
۳.تو دو کلمه خودتو توصیف کن؟؟؟خب این بستگی به نظر دورو بریام دارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهنظر خودم هم همش خوبه نمیشه گفت
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۴.از چه درسی خوشت میاد؟؟تاریخ
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۵.از چه درسی بدت میاد؟؟تفکر و سبک زندگی
۶.نظرت راجع به من؟؟اصن نمیشناسمتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۷.یه جمله پند اموز بگو؟؟یکی به من باید جمله ادبی بگهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۸.رنگ مورد علاقت؟؟قرمز
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۹.ست رنگ مورد علاقت؟؟قرمز مشکی
۱۰.از من خوشت میاد؟؟نه
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۱.بهترین دوستات؟؟خارج از مجازی که از دستم در رفته حتی تو مجازیم خیلی زیادن از 200 تا رد میشن ولی اینجا نمیدونممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۲.از کی میترسی؟؟جن
۱۳.چه دینی رو دوست داری؟؟اسلام
۱۴.چه رشته ای میخوای بری یا رفتی؟؟IT
۱۵.چه کشوری رو دوست داری؟؟آلمان
۱۶.دوست داری چی صدات کنم؟؟علی شاه- علیش - علی -
۱۷.اسم عشقت؟؟
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۸.یه ارزوت؟؟سوال خیلی سختیه
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۹.از چی من بدت میاد؟؟همه چی
۲۰.از چی من خوشت میاد؟هیچی
۲۱.یه اخلاق مزخرفمو بوگو؟؟همه چیت
۲۲.شکلک مورد علاقت؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه Poker FAce مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۳.انیمه یا انیمیشن دوست داری؟؟پس چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۴.انیمه میبینی؟اره
۲۵.چی میبینی؟همه چی
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۶.از چه ژانری خوشت میاد؟؟اکشن- وحشتناک
۲۷.مدل گوشیت چیه؟؟سونی زد وان کامپکت
۲۸.خطت چیه؟؟ایرانسل
۲۹.چند تا بچه این؟؟2
۳۰.چند تا دختر چند تا پسر؟؟دوتا پسر
۳۱.اگه کسی فراموشت کنه چیکار میکنی؟؟با قمه میرم دم خونشون
۳۲.یچی بگو بخندیم؟؟ من خیلی مطلومم
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/03/18 05:24 PM، توسط Phantom Phoenix.)
2016/03/18 05:21 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
موضوع بسته شده است 

پیام‌های داخل این موضوع
RE: یادگاری ۹۴(دفترچه عقاید) - Phantom Phoenix - 2016/03/18 05:21 PM

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان