Phantom Phoenix
اعتبار: 128.0
|
RE: یادگاری ۹۴(دفترچه عقاید)
۱.سلام!! اسمت چیه؟؟ علی ۲.تاریخ تولدت؟؟3 آذر 82 ۳.تو دو کلمه خودتو توصیف کن؟؟؟خب این بستگی به نظر دورو بریام دارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهنظر خودم هم همش خوبه نمیشه گفت مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه۴.از چه درسی خوشت میاد؟؟تاریخ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه۵.از چه درسی بدت میاد؟؟تفکر و سبک زندگی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه۶.نظرت راجع به من؟؟اصن نمیشناسمتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۷.یه جمله پند اموز بگو؟؟یکی به من باید جمله ادبی بگهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۸.رنگ مورد علاقت؟؟قرمز مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه۹.ست رنگ مورد علاقت؟؟قرمز مشکی ۱۰.از من خوشت میاد؟؟نه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه۱۱.بهترین دوستات؟؟خارج از مجازی که از دستم در رفته حتی تو مجازیم خیلی زیادن از 200 تا رد میشن ولی اینجا نمیدونممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه۱۲.از کی میترسی؟؟جن ۱۳.چه دینی رو دوست داری؟؟اسلام ۱۴.چه رشته ای میخوای بری یا رفتی؟؟IT ۱۵.چه کشوری رو دوست داری؟؟آلمان مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه۱۶.دوست داری چی صدات کنم؟؟علی شاه- علیش - علی - ۱۷.اسم عشقت؟؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه۱۸.یه ارزوت؟؟سوال خیلی سختیه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه۱۹.از چی من بدت میاد؟؟همه چی ۲۰.از چی من خوشت میاد؟هیچی ۲۱.یه اخلاق مزخرفمو بوگو؟؟همه چیت ۲۲.شکلک مورد علاقت؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه Poker FAce مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۲۳.انیمه یا انیمیشن دوست داری؟؟پس چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه۲۴.انیمه میبینی؟اره مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه۲۵.چی میبینی؟همه چی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه۲۶.از چه ژانری خوشت میاد؟؟اکشن- وحشتناک مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه۲۷.مدل گوشیت چیه؟؟سونی زد وان کامپکت ۲۸.خطت چیه؟؟ایرانسل ۲۹.چند تا بچه این؟؟2 ۳۰.چند تا دختر چند تا پسر؟؟دوتا پسر ۳۱.اگه کسی فراموشت کنه چیکار میکنی؟؟با قمه میرم دم خونشون مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه۳۲.یچی بگو بخندیم؟؟ من خیلی مطلومم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
|
|
2016/03/18 05:21 PM |
|