tired
|
RE: یادگاری ۹۴(دفترچه عقاید)
۱.سلام!! اسمت چیه؟؟ لولوشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲.تاریخ تولدت؟؟1 فروردین 1381مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۳.تو دو کلمه خودتو توصیف کن؟؟؟نایسمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۴.از چه درسی خوشت میاد؟؟مطالعات اجتماعیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۵.از چه درسی بدت میاد؟؟عربیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۶.نظرت راجع به من؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه who are you?مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۷.یه جمله پند اموز بگو؟؟انقدره نایسم نمیشه که وایسم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۸.رنگ مورد علاقت؟؟آبی کمرنگمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهو فیروزه ایمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۹.ست رنگ مورد علاقت؟؟آبی کمرنگ و سبز کمرنگمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۰.از من خوشت میاد؟؟به سوال شش مراجعه شودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۱.بهترین دوستات؟؟negar9 and sima and maral and yasna and maia and yasamanمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۲.از کی میترسی؟؟هرکی که ترسناک باشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۳.چه دینی رو دوست داری؟؟اسلاممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۴.چه رشته ای میخوای بری یا رفتی؟؟علوم انسانیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۵.چه کشوری رو دوست داری؟؟ژاپنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۶.دوست داری چی صدات کنم؟؟خدای جذابیتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۷.اسم عشقت؟؟لولوشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۸.یه ارزوت؟؟بزرگ شدم وکیل بشم بعد نماینده مجلس بشممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۹.از چی من بدت میاد؟؟سوال شش-_-
۲۰.از چی من خوشت میاد؟سوال ششمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۱.یه اخلاق مزخرفمو بوگو؟؟سوال ششمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۲.شکلک مورد علاقت؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه و مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه و مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه و مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۳.انیمه یا انیمیشن دوست داری؟؟فقط انیمه انیمیشن هم خیلی کم خوشم میاد
۲۴.انیمه میبینی؟آرهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۵.چی میبینی؟فعلا کیمیاگر تمام فلزمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۶.از چه ژانری خوشت میاد؟؟اشکن و فانمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۷.مدل گوشیت چیه؟؟به رحمت خدا رفتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه دوروز پیش سوختمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۸.خطت چیه؟؟سیمکارتمم سوختهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۹.چند تا بچه این؟؟2 تامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۳۰.چند تا دختر چند تا پسر؟؟کلا از دار دنیای داداش دارم که اونم سالی به سالی از اتفاق درمیاد بیرون میبینمشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(البته الان داره سرم غر میزنه پاشم براش غذا درست کنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
۳۱.اگه کسی فراموشت کنه چیکار میکنی؟؟میدونی قانون بازتاب چیه؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۳۲.یچی بگو بخندیم؟؟همین که فکر کنید من نایس نیستم خنده دارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/03/18 05:22 PM، توسط tired.)
|
|
2016/03/18 05:01 PM |
|