Miikasa Ackerman
اعتبار: 284.0
|
RE: یادگاری ۹۴(دفترچه عقاید)
۱.سلام!! اسمت چیه؟؟میکاسا اکرمانمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲.تاریخ تولدت؟؟24 دی 1382مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۳.تو دو کلمه خودتو توصیف کن؟؟؟دختر رییسمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۴.از چه درسی خوشت میاد؟؟نمنه؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۵.از چه درسی بدت میاد؟؟همشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۶.نظرت راجع به من؟؟عاشقتممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۷.یه جمله پند اموز بگو؟؟هر چیزی که کای کی میگوید را بدان...و در ذهنت سیو کن!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۸.رنگ مورد علاقت؟؟قرمز-ابیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۹.ست رنگ مورد علاقت؟؟ابی و مشکی،صورتی و مشکی و....با مشکیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۰.از من خوشت میاد؟؟خوشم میاد....عاشقتممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۱.بهترین دوستات؟؟خصوصیهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۲.از کی میترسی؟؟از ابانهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۳.چه دینی رو دوست داری؟؟مسیحمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۴.چه رشته ای میخوای بری یا رفتی؟؟هنوز تصمیم نگرفته اممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۵.چه کشوری رو دوست داری؟؟کانادامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۶.دوست داری چی صدات کنم؟؟شاگردممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۷.اسم عشقت؟؟ارن یائگرمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۸.یه ارزوت؟؟خوشبخت بودن خودممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۹.از چی من بدت میاد؟؟از چیز بدم نمیادمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۰.از چی من خوشت میاد؟از همه چیزتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۱.یه اخلاق مزخرفمو بوگو؟؟هیچیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۲.شکلک مورد علاقت؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۳.انیمه یا انیمیشن دوست داری؟؟ارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۴.انیمه میبینی؟البتهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۵.چی میبینی؟همه چی؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۶.از چه ژانری خوشت میاد؟؟اکشنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۷.مدل گوشیت چیه؟؟P7مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۸.خطت چیه؟؟ایرانسلمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۹.چند تا بچه این؟؟4 تامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۳۰.چند تا دختر چند تا پسر؟؟سه تا دختر یدونه پسرمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۳۱.اگه کسی فراموشت کنه چیکار میکنی؟؟بدرک مهم نیستمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۳۲.یچی بگو بخندیم؟؟شروع سال تحصیلی مبارکمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
|
|
2016/03/04 05:47 PM |
|