saeideh joon
اعتبار: 21.0
|
RE: یادگاری ۹۴(دفترچه عقاید)
۱.سلام!! اسمت چیه؟؟ فارسی-->سعیده انگلیسی-->saeideh
۲.تاریخ تولدت؟؟6 اسفند 1381
۳.تو دو کلمه خودتو توصیف کن؟؟؟احساساتی و شوخمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۴.از چه درسی خوشت میاد؟؟انگلیسی
۵.از چه درسی بدت میاد؟؟همه درسا
۶.نظرت راجع به من؟؟ مردم آزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۷.یه جمله پند اموز بگو؟؟دل شکشتن هنر نیست ... دل شکسته را بخیه زدن هنر استمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۸.رنگ مورد علاقت؟؟آبی آسمونی
۹.ست رنگ مورد علاقت؟؟سفید - صورتی
۱۰.از من خوشت میاد؟؟ هنوز خوب نمیشناسمتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۱.بهترین دوستات؟؟فاطمه - نگار - زهرا - میترا - سارا(همکلاسیام)
۱۲.از کی میترسی؟؟مامانم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۳.چه دینی رو دوست داری؟؟اسلام
۱۴.چه رشته ای میخوای بری یا رفتی؟؟ریاضی میخوام برم
۱۵.چه کشوری رو دوست داری؟؟ایران- ژاپن
۱۶.دوست داری چی صدات کنم؟؟سعیده دیگه...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۷.اسم عشقت؟؟ ریوما ایچیزنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۸.یه ارزوت؟؟ظهور آقا...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۹.از چی من بدت میاد؟؟نمیدونم
۲۰.از چی من خوشت میاد؟نمیدونم
۲۱.یه اخلاق مزخرفمو بوگو؟؟فک کنم مردم آزاری باشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۲.شکلک مورد علاقت؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۳.انیمه یا انیمیشن دوست داری؟؟ پ ن پ
۲۴.انیمه میبینی؟ پ ن پ
۲۵.چی میبینی؟خیلی چیزامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۶.از چه ژانری خوشت میاد؟؟ همه چی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۷.مدل گوشیت چیه؟؟LG
۲۸.خطت چیه؟؟همراه اول
۲۹.چند تا بچه این؟؟2 تا
۳۰.چند تا دختر چند تا پسر؟؟دوتا دختر
۳۱.اگه کسی فراموشت کنه چیکار میکنی؟؟کاری میکنم منو یادش بیاره ( اون کار هم بماند )مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۳۲.یچی بگو بخندیم؟؟ یه روز یه مرده میخوره به نرده برنمیگرده...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/03/05 06:32 PM، توسط saeideh joon.)
|
|
2016/03/04 05:01 PM |
|