زمان کنونی: 2024/11/06, 10:02 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/06, 10:02 AM

نظرسنجی: به نظرتون جالبه؟
این نظرسنجی بسته شده است.
آره خیلی 100.00% 2 100.00%
تقریبا معمولی 0% 0 0%
نه افتضاحه 0% 0 0%
در کل 2 رأی 100%
*شما به این گزینه‌ی رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 4.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دنیایی نو

نویسنده پیام
*Ariana*
اژدهای سفید

اعتبار: 183.0
ارسال: #12
RE: دنیایی نو
قسمت ششم((ورود تاکارا))

(به معنای گنج)

اون روز شنبه بود هوا هم خوب یه جورایی خنک بود چون فصل پاییز بود دیگه داشتم حاضر میشدم برم سر کلاس درس خوب به هر حال شنبه ها آدم باید میرفت مدرسه خوب منم با هر بدبختی خواب آلودگی بود بلند شدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه خودم نفهمیدم چطور دشستشویی رفتم صبونه خوردم لباس پوشیدم فقط قسمت آخر رو فهمیدم که سوار ماشینم و دارم به سمت کلاس حرکت می کنم وقتی وارد شدم همه داشتن صف میبستن انگار تازه زنگ خورده بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمنم رفتم سر جام وایسادم برنامه صبحگاهی و از این جور حرفا و بعدم سخنرانی مدیر و ناظم و معاون رو گوش کردیم وای که چه خسته کنندهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهولی به جاش وقت کلاس میرفت مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهپس با خودم گفتم:به حرفین به حرفین آخ جون یکی دیگه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهولی همون موقع گفتن خوب حالا دیگه با صصف برین کلاساتونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهااااااااااااااااااه به خشکی شانس مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهرفتیم سر کلاس درس منو میگی یا خیلی گوش میکردم یا اصلا گوش نمیکردم اینجوریا بود دیگهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهزینــــــــــــــــــگ زینـــــــــــــــــــــگ ایولا زنگ خورد.
معلم:خوب بچه ها میتونین برین بیرونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
منم داشتم از کلاس بدو بدو میرفتم بیرون که بازی کنم که....
معلم:بجز تو کیمیا باید تو کلاس بمونی بقیه برن بیرون همینالآن هیچ کس تو ککلاس نمیمونه هامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(معلم جان دلبندم مگه کسی انقدر احمقه که حیاط رو ول کنه بیاد بمونه تو کلاسمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
منو میگی می خواستم این معلم رو خفه کنم خفــــــــــه من مگه چی کار کرده بودم فقط خیلی با پشت سریم حرف زده بودم همینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهبا خودم گفتم حالا که مجبورم تو کلاس بمونم بهتره که یه ذره شیطونی کنم یواهاهاهاهاهاههاامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهیه ذره شیطونی کردم که دیدم زنگ خورد یا ابل فضل الآن بچه ها حمله ور میشن چیزایی که رو تخته نوشته بودم رو پاک کردمو مثل یه دختر خوب نشستم سر جاممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمههمونطور که پیش بینی کردم بچه ها به کلاس یورش بردن مثل سرباز های جنگی یا بهتره بگم خروس جنگیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهحالا دوباره باید صبر میکردم تا زنگ آخر بخوره یعنی زنگ تفریح آخر نباید حرف بزنم تا بزاره برم بیرون کی؟خوب این چه سوالیه میپرسی معلم دیگهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهرسیدیم به درس شیرین ریاضیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهخوب حالا این به اضافه این تقسیم بر این به کسر هم میشه این اینم اعشارش تمام شد مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهحالا مثل دختر خوب بشین حرفم نزن آفرین کیمیازینــــــــــــگ زینـــــــــــــــــگ فراااااااااارمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
معلم:کیمیامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من:جان دلممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(دوباره می خوای چی بگی؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
_ریاضیت رو خوب حل کردیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
_اوهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
_صبر کن هنوز تموم نده تو باید بازم به خاطر زنگ پیش که انقدر شیطونی کردی تو کلاسمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ........
_بابا بزار بریم تورو خدا
و بعد از این حرف مثل فشنگ در رفتمخدا به دادم برسه زنگ بعد بدبختممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهچرا آخه این کار کردی کیمیای خل و چل فردا رو مگه ازت گرفتنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهدر هر حال بهتره از این نیم ساعت لذت ببرممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
بهترین دوستم:میدونی خیلی خلیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من:ممنون از تعریف فوق العادت جانممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
_آخه خول آخه چلمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه چرا فرار کردی الآن مطمعنا به والدینت زنگ میزنه مجبوری 1 هفته نیای مدرسه خوب یه زنگ بود دیگهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
_بسه بابا جونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
بعد هم رفتم پیش دار و درختامون که یه جای سری و دنج بود نشستم هیچ کس اون دور و برا نمیومد فقط من میرفتم نشستمو یه ذره دراز کشیدم و سرمو گذاشتم رو دستام و باد خوبی خورد تو صورتم بزار از کاری که کردم لذت ببرممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
دختره:چه جای خوبی برای تمرینه هامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من:بلهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
پسره:الآن که وقت تمرین نیست تن تن باید ماموریت رو انجام بدیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من:بله بلهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهماموریت بزار چشمامو باز کنم ببینم چی میگینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهجانم شما که اصلا دانش آموز نیستینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهآ....ممممممممممم
پسره:ساکت باش الآن مه میفهمن ما اینجاییم.
من:اوطفا استتو از رو دهنم اربدارمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
پسره:پس داد نزنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
دختره:خوب وقت معرفیهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمن تن تنم یه چاکرا یوزر(از زبون نویسنده:یه اسم خوب برای استفاده کننده چاکرامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)و ایشونم لاکسوسه جادوگرمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من:که اینور کی خوابم برد من نفهمیدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اما بعد دیدم دستمو گرفتن و تو بدنم احساس کردم داره یه چیزی به من وارد میشه و من رفتم تو یه دنیای عجیب غریب و باور نکردنی دنیای انیمه هامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهایوووووووووووووووووووووولمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

ادامه دارد.............
نظر و اعتبار فراموش نشه تایپیک نظرات تو بخش داستان های سایت نظرات هست
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/07/23 11:19 PM، توسط *Ariana*.)
2014/07/23 11:18 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
موضوع بسته شده است 

پیام‌های داخل این موضوع
دنیایی نو - *Ariana* - 2014/07/11, 02:50 AM
RE: دنیایی نو - *Ariana* - 2014/07/11, 03:00 AM
RE: دنیایی نو - *Ariana* - 2014/07/12, 03:47 PM
RE: دنیایی نو - *Ariana* - 2014/07/12, 10:19 PM
RE: دنیایی نو - *Ariana* - 2014/07/13, 10:27 PM
RE: دنیایی نو - *Ariana* - 2014/07/14, 10:49 PM
RE: دنیایی نو - *Ariana* - 2014/07/15, 12:16 AM
RE: دنیایی نو - *Ariana* - 2014/07/15, 08:16 PM