*Ariana*
اعتبار: 183.0
|
RE: دنیایی نو
قسمت پنجم ((ورود فردی فراموش شده))
(از این به بعد این داستان از زبون خودم میباشد تا آخرمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
بعد از تمرینات سخت بلاخره یه ذره استراحت کردیم با اینکه کلی تمرین کرده بودیم ولی هنوز حتی یه جادو هم یاد نگرفته بودممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهوضع تاتسوکو و ساچیکو هم همینطوری بود اونا هم فقط خودشون رو تقویت کرده بودن و هیچ جوتسویی یاد نگرفته بودنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من:ای بابا خسته شدم پس کی قراره بهمون جادو و جوتسو یاد بدینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
استاد:میزوکو صبور باش بلاخره یاد میگری بابا جانمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
_خیلی خوبمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
خیلی خیلی خسته بودیم داشتیم میمردیم آخه خیلی جون کنده بودیم تا قدرت عنصرمون رو تقویت کنیم در هر حال ما قهرمان بودیم دیگهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهولی آخه وقتی نتونی از عنصر استفاده کنی چطوری میتونی تقویتش بکنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمن که تو این یکی حسابی مونده بودممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهبعد هم درباره ی تسوناده و عصبانیت هاش و از استاد ماکاروف و منحرفیاش صحبت کردیم و کلی خندیدیم اما من هر وقت یاد ماموریت میافتادم اون خنده رو لبام میخوشکید و با خودم میگفتم کاشکی نه مویوری و نه زرف رو میشناختم تا با خودم بگم به! این که چیزی نیست ما انتخاب شده ایم دو سوته تمومه ولی نه از این حرفا گذشته اونا خییییییییییییییییلی قوین واویلا اگه بخوان با هم ترکیب بشن یه ذره رفتم پیش استاد ماکاروف و رفتم تو انجمون هایری هم باهام اومد اونم تقریبا منو درک میکرد چون هردو دشمن رو میشناخت اونم خیلی خوبمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهحد اقل اینجا که باشم دلم به بقیه قرصه و همش ب خودم میگم قوی باش فقط تنها تو نیستی که تمام دوستات پشتتنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهرفتم نشتم پشت میز فیری تیل ساچیکو و ناتسوکو هم اومدن میدونستن دارم به چی فکر میکنم ساچیکو یدونه همچین زد پشتم به سر رفتم تو میز اونم هر هر خندیدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من:ساچیکو میکشمــــــــــــــــــتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
وقتی داشتم دنبال ساچیکو میکردم سر راه گری رو دیدم که لخت بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من:ااااا........گری لباساتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمثل همیشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
گری:مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمن کی لباسامو در آووردممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من:ههههههههههمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهساچیکو کجا در میری وایسا تا نکشتمتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ساچیکو:اگه وایسم که میکشیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
تا تو خیابونم دنبالش بودم اون دوتا یعنی هایری و ناتسوکو برای اینکه یه وقت واقعا من ساچیکو رو نکشم بدو بدو اومده بودن دنیالممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهسر راه رفتم تو سینه ی ساکورا که داشت با اینو دعوا میکردمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهخدا به دادم برسه ساکورا رفت تو دیوارمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهاینو هم هر هر خندید ساکورا هم گذاشت دنبال من دنبال بازی بود اون وسطمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهساکورا هم خورد به کیک ارزا و کیکش افتادمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهاونم افتاد دنبال ساکورامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمههمه ی اینا از گور ساچیکو بلند میشه اگه دستم بهش نرسه هایری و ناتسوکو هم پشت سر ا بودن تا یه موقع همدیگرو نزنیم خخخخخخ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه بعد از این دنبال بازی هم یه نوری چشم هممونو زد مثل نوری که موقع ورود ما بود یعنی ممکن بود یکی رو فراموش کرده بودنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
بله حدسم درست بود از تو نور لاکسوس تن تن و کیمیا اومدن بیرونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ادامه دارد....................مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اعتبار و نظر فراموش نشه هــــــــــــــــــامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/07/23 12:57 AM، توسط *Ariana*.)
|
|
2014/07/23 12:50 AM |
|