زمان کنونی: 2024/11/06, 10:07 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/06, 10:07 AM

نظرسنجی: به نظرتون جالبه؟
این نظرسنجی بسته شده است.
آره خیلی 100.00% 2 100.00%
تقریبا معمولی 0% 0 0%
نه افتضاحه 0% 0 0%
در کل 2 رأی 100%
*شما به این گزینه‌ی رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 4.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دنیایی نو

نویسنده پیام
*Ariana*
اژدهای سفید

اعتبار: 183.0
ارسال: #10
RE: دنیایی نو
خوب من هنوز ماموریت رو نگفتم ماموریتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
تسوناده:قبل از اینکه این دو گروه از هم جدا شن من می خوام ماموریت رو بهتون بگم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
دخترا:مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
تسوناده:زرف رو که میشناسین شیطان جادوگر و مویوری شیطانی که از چاکرا استفاده میکنه ولی فقط یه روحه ولی این دوتا دارن با هم تلفیق میشن و اگه این اتفاق بیفته نه فقط مگنوها بلکه کل کشور و یا شاید جهان نابود بشه شما نباید بزارین این اتفاق بیفته شما ها یه توانایی خاصی دارین که شما رو نصبت به دیگران متمایز میکنه شما انتخاب شده این خودتون رو نشون بدیدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
میزوکو:خوب من از این جور چیزا زیاد دیدم ولی تاحالا ندیدم قهرمانای داستان انقدر ناتوان باشن که نتونن از هیچ قدرتی استفاده کنن چه برسه به قدرت مخصوصمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
_نگران نباشین برای همینه که دارین به دو گروه تقسیم میشین دیگهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
و اینجا بود که دخترا رفتن تا راه خودشون رو پیدا کنن هایری و میزوکو به شمت فیری تیل حرکت کردن و ساچیکو و ناتسوکو به سمت مقر سونادهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
نینجا ها:
ناتسوکو:خوب من اینطور فکر میکنم که شما رهبر کسایی باشین که از چاکرا استقاده میکنن و مارکاروف رهبر کسایی که از جادو استفاده میکنن درسته؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
تسوناده:درسته خیلی باهوشی نرسیده اینو فهمیدیا
_مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ساچیکو:خوب حالا چی؟
تسوناده:منظورت چیه؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
_ما باید براساس چه عنصری کار کنیم یا ما اصلا باید چیکار کنیم؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
_بزارین براتون نقشه ها دارم بزارین اول عنصرتون رو پیدا کنینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
تسوناده روی هردوشون یه جوتسو زد

ساچیکو:رعد
ناتسوکو:آتیش
جادوگر:
استاد:حال که رسیدیم بیاین عنصرتون رو پیدا کنیدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
هایری:چطوری؟
_به درونت نگاه کن دنیای اطرافت رو فراموش کن و روی خودت تمرکز کن.
میزوکو:وای چه قدر کار باید بکنین من وسطش دستشوییم بگیره چیکار کنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
_همین وسط باید کارتو بکنیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
هایری و میزوکو هردوشون شروع کردن بعد از مدتی دیگه محیط اطراف رو حس نمیکردن تمرکزشون فقط رو خودشون بود چند دقیقه که تمرکز کردن بلاخره به نتیجه رسیدنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
هایری:باد
میزوکو:آب و یخ
هردوشون با هم:که اینطور حالا باید چیکار کنیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اما پیش ساچیکو و ناتسوکو اوضاع اینطوری پیش نمیرفت اونا با راه سخت تری عنصر خودشون رو باید پیدا میکردنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
تسوناده:باید با من مبارزه کنینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
هردوشون:چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
توسناده:ناتسوکو تو اول بیامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ناتسوکو:چرا منه بدبختمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهاول ساچیکو بره بهتر نیستمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
_درسته مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
و دست ساچیکو رو گرفت و کشید پیش خودش ساچیکو در مقابل تسوناده چند دقیقه بیش تر دووم نیوورد(بدبختمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)بعد هم نوبت ناتسوکو بود(همیشه که ساچیکو نیستمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)بعد تسوناده از روی مبارزه ی اونا عنصرشون رو تشخیص دادمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ناتسوکو:آتش
ساچیکو:خاک
هردوشون:حالا چــــــــــــــــــــــــــــــــــیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/07/24 12:02 AM، توسط *Ariana*.)
2014/07/17 11:18 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
موضوع بسته شده است 

پیام‌های داخل این موضوع
دنیایی نو - *Ariana* - 2014/07/11, 02:50 AM
RE: دنیایی نو - *Ariana* - 2014/07/11, 03:00 AM
RE: دنیایی نو - *Ariana* - 2014/07/12, 03:47 PM
RE: دنیایی نو - *Ariana* - 2014/07/12, 10:19 PM
RE: دنیایی نو - *Ariana* - 2014/07/13, 10:27 PM
RE: دنیایی نو - *Ariana* - 2014/07/14, 10:49 PM
RE: دنیایی نو - *Ariana* - 2014/07/15, 12:16 AM
RE: دنیایی نو - *Ariana* - 2014/07/15, 08:16 PM