*Ariana*
اعتبار: 183.0
|
RE: دنیایی نو
خوب حالا دیگه وقتشه بریم سراغ داستان اصلـــــــــــــــی
و همینطور داستان یوسی فودو هم حذفه چون نمیخواد بیاد تصمیمش عوض شدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
قسمت چهارم((آغاز داستان اصلی))
همه کسایی که از دنیای خودشون به دنیای انیمه ها اومدن در یک زمان اونجا بودن تمام کسایی که اومده بودن دختر بودن و وقتی همه دیدن که فقط چندتا دختر اومده بودن تعجب کردن.اما یه چیز دیگه هم بود که اون دخترا نمیدونستن همشون همرو میشناختن ولی نه از روی قیافه بلکه از روی شخصیت بعد استاد ماکاروف،استاد فیری تیلی ها اومد جلو بعد روی اون دخترا جادویی وارد کرد و اسم درینیشون رو گفت کیانا=میزوکو،عقیق=هایری،فاطمه=ساچیکو و فرزانه=ناتسوکو.
کیانا(معذرت از این به بعد باید از اسم میزوکو استفاده کنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه):این اسمایی که گفتین به چه دردمون میخوره؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
استاد:این اسمای درینیتونه اسمایی که میتونید ازش استفاده کنید برای شخصیته دومتونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ساچیکو:جانم یعنی ما دروییم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
استاد:یه جورایی آره ولی نه از اون لحاظ بد شما یه روی قدرت دارید چطوری بگممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ناتسوکو:اوه اوه من میتونم بگممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهیعنی منظورتون استفاده از چاکرا و ایناس دیگهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
استاد:دقیقامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
هایری:واییییییی چه عالی من هیشه دلم می خواست ازـــــ
استاد:وایسا اینطوری نیست که تو تصمیم بگیری از چاکرا استفاده کنی یا از جادو اونا تورو انتخاب میکننمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
همه:مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
_خوب معلوم شد خیلی خرین مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهصبر کنین الآن نشونتون میدم.
بعد دستش رو به سمت هایری دراز کرد و بعد اونو جلو روند بعد کسانی که اونو به این دنیا آوورده بودن یعنی ساکورا و ناتسو قسمتی از جادوشون رو رها کردن استاد به هایری اشره کرد تا دستشو جلو ببره و جادوی ناتسو به سمتش اومد.
استاد:خوب دیدین اون در استاده از جادو مهارت داره حالا نوبت بقیتونه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
نفر بعدی میزوکو بود که به این حالت رفت جلو:مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اما بعد اینطوری بود:مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
توانایی اون هم استفاده از جادو بود بعد هم نوبت ساچیکو و ناتسوکو بود که هر دو در استفاده از چاکرا مهارت داشتند اما بعد از اینکه تمام این قضایا تمام شد یه سوال مهم تو ذهنشون جا گرفت((چرا ما اینجاییم))
اما قبل از اینکه شروع به حرف زدن بکنند تسوناده_ساما اومد جلو و گفت:زرفــــ........
هایری و میزوکو:من زرف رو میشناسم.
تسوناده:صبر کنین قبل از اینکه حرفمو بزنم کیا بعضی از کسایی که هستن رو میشناسن؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
هر چهار نفرشون دستشون رو بالا بردن.
میزوکو:من یه نظریه دارم ممکنه کسایی که نویسنده انیمه ها بودن این دنیا و اتفاقات توش بهشون الهام شده و رونمایی کردن ما شما ها رو تو انیمه ها دیدیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
استاد:انیمه چیه؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ساچیکو:کارتون ژاپنی رو میگن انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
_کارتون چیه؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ناتسوکو:ای بابا غلت کردیم به خدا هیچی هیچی فقط بدونین که دنیای شما به بعضی از نفرات دنیای ما الهام شده و چیزی که بهشون الهام شدرو رونمایی کردن و ما شما هارو میشناسیم.
ناتسو:الهام چیه رونمایی چیه حالا بگین اینایی که گفتین یعنی چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟(چاخان خودش تموم این چیزا رو میدونستامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
قبل از اینکه ما حسابشو برسیم ساکورا با مشت آهنین خود به حسابش رسید.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(حقش بود خیلی رو عصاب بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
ناروتو:نمیدونین چندتا از این مشت های آهنین به سراغ من اومده.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
میزوکو و هایری و ناتسوکو و ساچیکو:من میدونممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
هایری:از بس کرم میریزیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ناروتو:مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ناتسوکو:اینطوری نگو ناروتو جونم خیلی خوبهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ناروتو: بلاخره یکی قدر منو دونستمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
تسوناده:بســـــــــــــــــه
همه کسایی که اوندورو ور بودن:یســــــــــــــــــــرمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
تسوناده:ماموریت شما از همین الآن آغاز میشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ساچیکو و میزوکو و هایری و ناتسوکو:ماموریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ادامه داردمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه................
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/07/17 12:21 AM، توسط *Ariana*.)
|
|
2014/07/15 08:16 PM |
|