*Ariana*
اعتبار: 183.0
|
RE: دنیایی نو
ایندفعه نوبت فاطمس (بابا بصبرین نوبت شماها هم میرسهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
چون اسمی انتخاب نکرده بود اسمش میشهههههههههههههه ساچیکو امیدوارم خوشت اوومده باشه فاطیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمعنی اسمت میشه فرزند شادیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
قسمت سوم((ورود ساچیکو))
ساعت دو ظر بود منم داشتم به وبلاگم سر میزدم و به پارک انیمه همینطور داشتم میگشتم و ملب می ذاشتم برقا رفت داشتم دیوونه میشدم قرار بود ساعت 6 بریم عروسی می خواستم از این ساعات برای دیدن انیمه استفاده کنم به خشکی شانسمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
_خوب حالا که برقا رفته بیاین بریم پارک یه هوایی تازه کنیم.این صدای مادرم بود
من:نه نه نه نه خواهش میکنم ممکنه چند دقیقه دیگه برقا بیاد مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
_شایدم نیادمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
_خواهش میکنم نریم.........
ولی به حرفم گش نکردن ما هم به سوی یه پارکی حرکت کردیم پارک فلان توی رای گیری برنده سد ما هم رفتیم اونجا.من که یه لحظه هم نرفتم تو آلاچیق بشینم و همش داشتم راه میرفتم و هر چند دقیقه یکبار اسرار میکردم بریم و هرچند دقیقه یکبار این پاسخ رو میگرفتم:بیا یکم بشین.
آخر هم تا ساعت 5 موندیم و بعد رفتیم حتی وقت نکردم لپتابم رو روشن کنم لباس پوشیدیم و به سوی عروسی را رفتیم...
تمام زمانی که توی عروسی بودیم مناینطوری بودممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهاما وقتی عروس به سمتم اومد مجبور شدم اینطوری بشممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
عروس:خوش میگذره؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من:بله بله خیییییییییلیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(تا حالا به عمرم انقدر ضایه چاخان نگفته بودم)
_پس چرا نمیای برقصی؟
منم به اجبار به درخواست عروس خانوم(چه افتخاری بالاتر از اینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)رقصیدم ولی بعد از چند دقیقه رقص به بیرون و به حیاط سالن رفتم اونجا چند نفر رو پیدا کردم و با هم شروع به صحبت درباره ی انیمه کردیم(خدارو شکر یکی بلاخره انیمرو شناخت چه نعمت بزرگی) از صحبت کرددن با اونا خیلی لذت بردم بعد هم با هم درباره ی جام جهانی 2014 صحبت کردیم به نظر اونا آلمان برنده بود از حرف زدن خسته شدم (خو چیه فکم درد گرفت از بس حرفیدم)رفتم حیاط رو بررسی کنم بهبینم چه جوریه دیدم بعععععععععععععععععله یه حیا به این گندگی( )مگه تموم میشد بلاخره به یه جایی رسیدم که دیوارش بود (الهی شکر)اونجا لب سکو نشستم چشامو بستم و یه ذره به صدا های اطراف گوش کردممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
_آخی بلاخره رسیدم به تهش مگه این حیاط تموم میشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من:میبینی منم همینو میگم بهتر نبود یه ذره متراژشو کم کنن و .....صبر کن بینم من این صدا رو میشناسم؟
چشامو که باز کردم حدس بزنین کیو دیدم؟
من:من شما رو میشناسم؟
اون:فکر نکنم.
یکی دیگه که تز تو سیاهی میومد:ااااام....گری کون بلاخره پیداش کردی.
این یکی رو دیگه فکر کنم میشناختم هیناتا هیوگا بود ولی هنوز اونیکی رو به جانمیووردم در واقع اصلا نمیشناختم.
من:هیناتا تورو میشناسم ولی این آقاهرو نمیشناسم.
اون آقاهه :اوهوی اون آقاهه اسم دارم هااااااا اسمم هم هست گری فولباستر
من:چی اسمت خاکستریه ها ها ها ها ها ها ها ها (صدای قهقهه زدن منمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)صب کن بینم ...اگه هیناتا مال انیمس تو هم باید واسه انیمه باشیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه پس........شما ها اینجا چیکار میکنینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه؟ نکنه من تو حیاط خوابم بردهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
گری:خدا تمام مریضان رو شفا بدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
هیناتا:آمینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من:مریض منظورت منممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمریض اون بدبختیه که اسمتو گذاشته خاکسترمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
و قبل از اینکه حرفام تموم شه هیناتا و ذغال خاکستر آتیش دست منو گرفتن و یه چیزایی به من وارد کردن و وقتی من چشمامو بازم کردن دیگه تو عروسی نبودم عروسی که سهله تودنیای خودمم نبودممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهدرواقع من دردنیای انیمه ها و در همین حال دنیایی نو بودم
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/07/14 10:24 PM، توسط *Ariana*.)
|
|
2014/07/13 10:27 PM |
|