*Ariana*
اعتبار: 183.0
|
RE: دنیایی نو
این داستان از زبون عقیق((اوچیها ماناکا)) میباشدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فصل دوم((ورود هایری))
بازم یه روز خسته کننده یئ دیگه چی میشد منم جادوگر بودم و هر روز میرفتم ماموریتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهچه خیالات خوشیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهساعت 1 ظهر بود که بیدار شدم(چیه خو ساعت چهار خوابیدم خوابم میومد)امروز پنج شنبه بود ما هم باید میرفتم خونه ی مامان بزرگم پدریم خوبه حالا من اونجا حوصلم سر نمیرفت پسر عمم بود ولی کاشکی دختر عمم بود که با همایفا ی نقش فیری تیل رو میکردیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(دختر عمه=میزوکومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)ولی خوب باز خوبه هی داداشم با این عقیق یه چیزی می خوام بگم هاش رو موخم راه نمیره مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهچه حلال زادهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
داداشم:عقیق بلاخره بلند شدی ببین من ساعت 7 بیدار بودم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من:آفرین به تومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(چاخانمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
مامانم:عقیق پاشو دیگه لنگ ظهره منو بابات حاضر شدیم پاشو دیگهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من:باشه بابا الآن حاضر میشممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
داشتم رو هوا راه میرفتم حاضر که شدم رفتم رو تخت دوباره تلپ شدم خیلی خوابم میومدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مامانم:عقــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــق باز خوابیدی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهبهراد حاضر شده(ای بابا بازم با این پاچه خوار مقایسه شدم)
_باشه مامان الآن میام.
سوار ماشین که شدم یه دفعه کلم افتاد رو پاهای داداشممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
داداشم:عقیییییییییییییییییییییییق سرتو از رو پای من بردار اهههههههههههه
_باشه بابا میمیره اگه من سرم بزارم رو پاش
_خوب دوست ندارم سرتو بذاری
_پس تو چی که همش سرتو میذاشتیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مامانم:وای که چه با هم میزوکین شما دوتا سرم رفت منو داداشم انقدر با هم خوب بودیممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(میزوکین یعنی کل کل میکنین به اصطلاح اصفهانیه)
منم ساکت شدم حال دعوا با مامانمو دیگه نداشتم خیلی خوابم میومدوقتی رسیدیم خونه ی مامان بزرگم رفتم یه دو ساعت رو تختشون خوابیدم وقتی پاشدم ساعت سه بود رفتم تو حال و رو مبل نشستم .
_عقیق خوابالو دوباره رفتی خوابیدیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه(ای بابامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)این صدای داداشم بود که داشت منو مسخره میکرد
اصلا حال نداشتم رفتم تو حیاتشو تو حیاط پر درخت و گل گیاه بود و وسط حیاط هم یه حوض باحال که منو دختر داییم تو بازی میکردیم ساعت نزدیک5 بود که پسر عمم اومد داشتم ذوق مرگ میشدم به زور کشیدمش طبقه ی دوم اونم مثل همیشه مثل ماست بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهبا هم کلی بازی کردیم بعد هم رفتیم تو حیاط بازی ترسناک کردیم ولی ایندفعه واقعا ترسیدم چون احساس کردم یکی داره میپام این حسمو به پسر عمم گفتم اونم با خوشحالی گفت:
می خوای بریم تو مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من:عمرامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
تا تو خونه این احساس رو داستمش رفتم تو حال تا یه ذره تلویزیون ببینم تنهایی بعد یه صدای جداگونه اومد مثل همیشه فکر کردم خیالاتی شدم ولی اینطور نبود .
هههههههههههههههم کارتون قشنگیه ااا... این که زوباسای خودمونه (خودتون فهمیدید که داشتم فوتبالیست ها میدیدم)
من:میشناسیش ...صبر کن بینم مامان بابام که خوابن پس....اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا(صدای جیغ)
_سیییییییییییییییییییییییییییی بابا بقیرو بیدار میکنی (راست میگفت ها اگه بیدار میشدن باید چی میگفتم که واقعا گیه اونا هم به حرفم میخندیدن)
راتس یادم رفت بگم که کی بود نا...تـ...سو کنار هم بزاریم ناتسو دراگنیل بعد هم از اونپشت سایه ی یه نفر رو دیدم.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ساکورا هارونو مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمن داشتم شاخ در میووردم.
ساکورا:منـ...
من:نمی خواد معرفی کنی تو ساکورا هستی ایشون هم دستش رو دهن منه ناتسو(باد تا الآن فهمیده باشین ناتسو دستشه کرده بود تو حلق من تا جیغ نزنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
ناتسومطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهبه سرعت دستشو برمیداره)گمناسایمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اون دوتا سریع دستمنو گرفتن و یکی چاکرا وارد کرد اونیکی جادو و تا چشم باز کردم هم چی تغییر کرده بود حتی لباساممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهو من دردنیای انیمه ها و در همین حال دنیایی نو
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/07/13 09:17 PM، توسط *Ariana*.)
|
|
2014/07/12 10:19 PM |
|