miss tezuka
اعتبار: 236.0
|
یادگاری ۹۴(دفترچه عقاید)
خب خب خب همه بلدین دیگه؟؟هر کس فقط یه جواب بدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمیخوایم اینو یادگاری نگه داریممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهتا پایان سال نود و چهار وقت دارینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
|
|
2016/03/04 04:31 PM |
|
miss tezuka
اعتبار: 236.0
|
RE: یادگاری ۹۴(دفترچه عقاید)
۱.سلام!! اسمت چیه؟؟ فارسی-->کای کی انگلیسی-->keiki
۲.تاریخ تولدت؟؟۱مهر۱۳۸۱
۳.تو دو کلمه خودتو توصیف کن؟؟؟مردم ازارمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۴.از چه درسی خوشت میاد؟؟هیچکدوم
۵.از چه درسی بدت میاد؟؟همه درسا
۶.نظرت راجع به من؟؟
۷.یه جمله پند اموز بگو؟؟میازار موری که دانه کش است..بیازار رییس را که مردم ازاری خوش استمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۸.رنگ مورد علاقت؟؟قرمز
۹.ست رنگ مورد علاقت؟؟قرمز مشکی
۱۰.از من خوشت میاد؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۱.بهترین دوستات؟؟به بیوگرافیم مراجعه کنینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۲.از کی میترسی؟؟انسان
۱۳.چه دینی رو دوست داری؟؟زرتشت
۱۴.چه رشته ای میخوای بری یا رفتی؟؟ریاضی
۱۵.چه کشوری رو دوست داری؟؟ایران—انگلیس
۱۶.دوست داری چی صدات کنم؟؟مگه خلم که خودمو صدا کنم؟؟
۱۷.اسم عشقت؟؟_ _ _ _
۱۸.یه ارزوت؟؟سلامتی همه
۱۹.از چی من بدت میاد؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۰.از چی من خوشت میاد؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۱.یه اخلاق مزخرفمو بوگو؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۲.شکلک مورد علاقت؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۳.انیمه یا انیمیشن دوست داری؟؟اوره
۲۴.انیمه میبینی؟اره
۲۵.چی میبینی؟خیلی چیزامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۶.از چه ژانری خوشت میاد؟؟خون اشامی
۲۷.مدل گوشیت چیه؟؟lenovo
۲۸.خطت چیه؟؟ایرانسل
۲۹.چند تا بچه این؟؟۳تا
۳۰.چند تا دختر چند تا پسر؟؟دوتا دختر یه دونه پسر–.–
۳۱.اگه کسی فراموشت کنه چیکار میکنی؟؟منم فراموشش میکنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۳۲.یچی بگو بخندیم؟؟ همینجوری بخندینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
|
|
2016/03/04 04:34 PM |
|
ⓨⓔ ⓢⓞⓨⓐ
اعتبار: 275.0
|
1. سلام!! اسمت چیه؟؟ کونیچوا!! اسمم یی سویـا (ye soya)
2. تاریخ تولدت؟؟ 14 آبان 80 - 5 نوامبر 2001 - 15 شعبان 1422
3. تو دو کلمه خودتو توصیف کن؟؟؟ با معرفت
4. از چه درسی خوشت میاد؟؟ زبان انگلیسی و علوم تجربی
5. از چه درسی بدت میاد؟؟ هیچ درسی
6. نظرت راجع به من؟؟ به نظرم یه آدم خیلی شاخ و لجبازی
7. یه جمله پند اموز بگو؟؟ خدا عشق است و مرا بس است
8. رنگ مورد علاقت؟؟ صورتی ، قرمز ، طلایی
9. ست رنگ مورد علاقت؟؟ بنفش و زرد - قرمز و مشکی
10. از من خوشت میاد؟؟ من اصولا از کسی بدم نمیاد!
11. بهترین دوستات؟؟ زهـرا ، اف.نگار - نگار - بهار - ملینا - مریم و همــــه ی اوتاکو های دنیا
12. از کی میترسی؟؟ از کسی نمیترسم
13. چه دینی رو دوست داری؟؟ اسلام
14. چه رشته ای میخوای بری یا رفتی؟؟ تجربی-زیست
15. چه کشوری رو دوست داری؟؟ کره ی جنوبی - روسیه (البته بعد از ایـران)
16. دوست داری چی صدات کنم؟؟ یی سویـا
17. اسم عشقت؟؟ ترکم کرده دیگه ندارم
18. یه آرزوت؟؟ سلامتی خانوادم و همه ی دوستام و همــــه
19. از چی من بدت میاد؟؟ یه دندگی و لجبازیت
20. از چی من خوشت میاد؟ خیلی نمیشناسمت
21. یه اخلاق مزخرفمو بوگو؟؟ لجبازی و مردم آزاری
22. شکلک مورد علاقت؟؟ ~_~ ^0^ n_n
23. انیمه یا انیمیشن دوست داری؟؟ پـ نـ پـ
24. انیمه میبینی؟ پـ نـ پـ
25. چی میبینی؟ عاشقانه ، درام ، کمدی ، ماجرایی و...
26. از چه ژانری خوشت میاد؟؟ عاشقانه و کمدی
27. مدل گوشیت چیه؟؟ NOKIA (برو عمتو مسخره کن . من بیشتر با تبلتم کار می کنم)
28. خطت چیه؟؟ ایرانسل
29. چند تا بچه این؟؟ 2 تا (بچه اولم)
30. چند تا دختر چند تا پسر؟؟ خودم یه دختر و با داداشم
31. اگه کسی فراموشت کنه چیکار میکنی؟؟ بستگی به طرفش داره
32. یچی بگو بخندیم؟؟ غضنفر میره حموم میگه نمردیم و آب چرخ کرده ام دیدیم! ( بی مزه b: )
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/03/04 05:18 PM، توسط ⓨⓔ ⓢⓞⓨⓐ.)
|
|
2016/03/04 04:51 PM |
|
aika_chan
اعتبار: 1016.0
|
۱.سلام!! اسمت چیه؟؟ ***Mikaela-Hyakuya*** یا میکائلا یاکویا
۲.تاریخ تولدت؟؟9 بهمن 1381
۳.تو دو کلمه خودتو توصیف کن؟؟؟آکایا کیریهارا مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۴.از چه درسی خوشت میاد؟؟رایانه،ادبیات مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۵.از چه درسی بدت میاد؟؟شیمی
۶.نظرت راجع به من؟؟مادر مردم آزار من مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۷.یه جمله پند اموز بگو؟؟ من چومودونم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۸.رنگ مورد علاقت؟؟ لیمویی و صورتی
۹.ست رنگ مورد علاقت؟؟ صورتی و سرمه ای
۱۰.از من خوشت میاد؟؟ امممم بدلیل مردم آزاری نمیگم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۱.بهترین دوستات؟؟ دکتر لولو،مامان کای کی،دیاناکینگ،بیتبور،سلمان اف زد،استاد مردم آزار،ننه قزی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۲.از کی میترسی؟؟ ترس؟چی هس؟من اون پسر عینکیم ها!!!!!!!! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۳.چه دینی رو دوست داری؟؟ اسلام
۱۴.چه رشته ای میخوای بری یا رفتی؟؟ تاریخ یا تجربی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۵.چه کشوری رو دوست داری؟؟ایران—ژاپن-کره-فرانسه
۱۶.دوست داری چی صدات کنم؟؟آیکام دیگه!!!
۱۷.اسم عشقت؟؟ یوکیمورا و میکائلا
۱۸.یه ارزوت؟؟ رفتن به ژاپن یا مهم شدن مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۹.از چی من بدت میاد؟؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۰.از چی من خوشت میاد؟مردم آزاری مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۱.یه اخلاق مزخرفمو بوگو؟؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۲.شکلک مورد علاقت؟؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه و مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه و مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۳.انیمه یا انیمیشن دوست داری؟؟ پ ن پ تو دوس داری
۲۴.انیمه میبینی؟اره
۲۵.چی میبینی؟ترسناک مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۶.از چه ژانری خوشت میاد؟؟ترسناک و ومپایر
۲۷.مدل گوشیت چیه؟؟ندارم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۸.خطت چیه؟؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۹.چند تا بچه این؟؟2تا
۳۰.چند تا دختر چند تا پسر؟؟خودم و خواهر کوچیکم
۳۱.اگه کسی فراموشت کنه چیکار میکنی؟؟کسی جرأت داره؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۳۲.یچی بگو بخندیم؟؟ یه روز یه مرده میخوره به مرده میبینه نرده هه زرده برمیگرده میبینه پیرمرده مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
|
|
2016/03/04 04:53 PM |
|
saeideh joon
اعتبار: 21.0
|
۱.سلام!! اسمت چیه؟؟ فارسی-->سعیده انگلیسی-->saeideh
۲.تاریخ تولدت؟؟6 اسفند 1381
۳.تو دو کلمه خودتو توصیف کن؟؟؟احساساتی و شوخمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۴.از چه درسی خوشت میاد؟؟انگلیسی
۵.از چه درسی بدت میاد؟؟همه درسا
۶.نظرت راجع به من؟؟ مردم آزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۷.یه جمله پند اموز بگو؟؟دل شکشتن هنر نیست ... دل شکسته را بخیه زدن هنر استمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۸.رنگ مورد علاقت؟؟آبی آسمونی
۹.ست رنگ مورد علاقت؟؟سفید - صورتی
۱۰.از من خوشت میاد؟؟ هنوز خوب نمیشناسمتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۱.بهترین دوستات؟؟فاطمه - نگار - زهرا - میترا - سارا(همکلاسیام)
۱۲.از کی میترسی؟؟مامانم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۳.چه دینی رو دوست داری؟؟اسلام
۱۴.چه رشته ای میخوای بری یا رفتی؟؟ریاضی میخوام برم
۱۵.چه کشوری رو دوست داری؟؟ایران- ژاپن
۱۶.دوست داری چی صدات کنم؟؟سعیده دیگه...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۷.اسم عشقت؟؟ ریوما ایچیزنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۸.یه ارزوت؟؟ظهور آقا...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۹.از چی من بدت میاد؟؟نمیدونم
۲۰.از چی من خوشت میاد؟نمیدونم
۲۱.یه اخلاق مزخرفمو بوگو؟؟فک کنم مردم آزاری باشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۳.انیمه یا انیمیشن دوست داری؟؟ پ ن پ
۲۴.انیمه میبینی؟ پ ن پ
۲۵.چی میبینی؟خیلی چیزامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۶.از چه ژانری خوشت میاد؟؟ همه چی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۷.مدل گوشیت چیه؟؟LG
۲۸.خطت چیه؟؟همراه اول
۲۹.چند تا بچه این؟؟2 تا
۳۰.چند تا دختر چند تا پسر؟؟دوتا دختر
۳۱.اگه کسی فراموشت کنه چیکار میکنی؟؟کاری میکنم منو یادش بیاره ( اون کار هم بماند )مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۳۲.یچی بگو بخندیم؟؟ یه روز یه مرده میخوره به نرده برنمیگرده...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/03/05 06:32 PM، توسط saeideh joon.)
|
|
2016/03/04 05:01 PM |
|
Salmanfz
|
۱.سلام!! اسمت چیه؟؟ علیک مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه اسمم اسممهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه۲.تاریخ تولدت؟؟ سرجاش نوشته مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۳.تو دو کلمه خودتو توصیف کن؟؟؟ مردم آزارمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۴.از چه درسی خوشت میاد؟؟ ورزشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۵.از چه درسی بدت میاد؟؟ همشونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۶.نظرت راجع به من؟؟ نظرم راجع به کی؟ ۷.یه جمله پند اموز بگو؟؟ فوتبال یعنی زندگی... ۸.رنگ مورد علاقت؟؟ نمیبینی دارم همرو قرمز میکنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۹.ست رنگ مورد علاقت؟؟ شی شی هـَ؟ ۱۰.از من خوشت میاد؟؟ شما؟ ۱۱.بهترین دوستات؟؟ اینجا : نامعلوممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه واقعیت : نامربوطمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۱۲.از کی میترسی؟؟ از خدا ۱۳.چه دینی رو دوست داری؟؟ اسلام ۱۴.چه رشته ای میخوای بری یا رفتی؟؟ بهش فکر نکردم ۱۵.چه کشوری رو دوست داری؟؟ ایران ۱۶.دوست داری چی صدات کنم؟؟ سهرابــمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۱۷.اسم عشقت؟؟ فوتبالـــــــــــ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۱۸.یه ارزوت؟؟ مطمئنم که امام زمان همین روزا ظهور میکنه . دیر یا زودش مهم نیس ۱۹.از چی من بدت میاد؟؟ از خرخونیت کیکیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۲۰.از چی من خوشت میاد؟ از هیچیتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۲۱.یه اخلاق مزخرفمو بوگو؟؟ اخلاق مزخرفتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۲۲.شکلک مورد علاقت؟؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۲۳.انیمه یا انیمیشن دوست داری؟؟ پـ ن پـ ۲۴.انیمه میبینی؟ نه فقط تو میبینیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۲۵.چی میبینی؟ هایکیو مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه۲۶.از چه ژانری خوشت میاد؟؟ ورزشی ماجراییمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۲۷.مدل گوشیت چیه؟؟ Asus ۲۸.خطت چیه؟؟ ایرانسل - همراه اولمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۲۹.چند تا بچه این؟؟ چند تامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۳۰.چند تا دختر چند تا پسر؟؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۳۱.اگه کسی فراموشت کنه چیکار میکنی؟؟ نامعلوممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ۳۲.یچی بگو بخندیم؟؟ یچیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/03/04 05:15 PM، توسط Salmanfz.)
|
|
2016/03/04 05:04 PM |
|
Miikasa Ackerman
اعتبار: 284.0
|
۱.سلام!! اسمت چیه؟؟میکاسا اکرمانمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲.تاریخ تولدت؟؟24 دی 1382مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۳.تو دو کلمه خودتو توصیف کن؟؟؟دختر رییسمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۴.از چه درسی خوشت میاد؟؟نمنه؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۵.از چه درسی بدت میاد؟؟همشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۶.نظرت راجع به من؟؟عاشقتممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۷.یه جمله پند اموز بگو؟؟هر چیزی که کای کی میگوید را بدان...و در ذهنت سیو کن!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۸.رنگ مورد علاقت؟؟قرمز-ابیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۹.ست رنگ مورد علاقت؟؟ابی و مشکی،صورتی و مشکی و....با مشکیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۰.از من خوشت میاد؟؟خوشم میاد....عاشقتممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۱.بهترین دوستات؟؟خصوصیهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۲.از کی میترسی؟؟از ابانهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۳.چه دینی رو دوست داری؟؟مسیحمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۴.چه رشته ای میخوای بری یا رفتی؟؟هنوز تصمیم نگرفته اممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۵.چه کشوری رو دوست داری؟؟کانادامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۶.دوست داری چی صدات کنم؟؟شاگردممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۷.اسم عشقت؟؟ارن یائگرمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۸.یه ارزوت؟؟خوشبخت بودن خودممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۹.از چی من بدت میاد؟؟از چیز بدم نمیادمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۰.از چی من خوشت میاد؟از همه چیزتمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۱.یه اخلاق مزخرفمو بوگو؟؟هیچیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۳.انیمه یا انیمیشن دوست داری؟؟ارهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۴.انیمه میبینی؟البتهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۵.چی میبینی؟همه چی؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۶.از چه ژانری خوشت میاد؟؟اکشنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۷.مدل گوشیت چیه؟؟P7مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۸.خطت چیه؟؟ایرانسلمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۹.چند تا بچه این؟؟4 تامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۳۰.چند تا دختر چند تا پسر؟؟سه تا دختر یدونه پسرمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۳۱.اگه کسی فراموشت کنه چیکار میکنی؟؟بدرک مهم نیستمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۳۲.یچی بگو بخندیم؟؟شروع سال تحصیلی مبارکمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
|
|
2016/03/04 05:47 PM |
|
diana king
اعتبار: 2076.0
|
۱.سلام!! اسمت چیه؟؟سلام!چه تاپیک باحالی! اسمم دیاناست دیگهdiana مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲.تاریخ تولدت؟؟9مهر
۳.تو دو کلمه خودتو توصیف کن؟؟؟ دوست داشتنی(اعتماد به سقف نیست،حقیقته!!)
۴.از چه درسی خوشت میاد؟؟؟فیزیک و ادبیات!!عاشقشونم!!
۵.از چه درسی بدت میاد؟؟زیست!!
۶.نظرت راجع به من؟؟ دوست خیلی خوبی هستی!کلا خوبی!(خواهر مری عزیز!)
۷.یه جمله پند اموز بگو؟؟ برای یک ذهن زیبا،مرگ تنها آغاز یک ماجراجویی جدید است(آلبوس دامبلدور)
۸.رنگ مورد علاقت؟؟بنفش!
۹.ست رنگ مورد علاقت؟؟بنفش و سفید،بنفش و مشکی...
۱۰.از من خوشت میاد؟؟وااا!آره دیگه،این سواله آخه!
۱۱.بهترین دوستات؟؟من با همه دوستم،مگه بدترین دوست هم داریم؟!
۱۲.از کی میترسی؟؟ از خدا...یه وقتایی از خودم!
۱۳.چه دینی رو دوست داری؟؟ اسلام.زرتشت هم خوبه تا یه حدی!
۱۴.چه رشته ای میخوای بری یا رفتی؟؟میخوام برم ریاضی که آخرش فیزیک بخونم...
۱۵.چه کشوری رو دوست داری؟؟موناکو،ایتالیا،ژاپن،فرانسه،ایران
۱۶.دوست داری چی صدات کنم؟؟ دیانای عزیزتر از جانمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
17.اسم عشقت؟؟ ویل،ایجی،رونمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۱۸.یه ارزوت؟؟صلح جهانی...
۱۹.از چی من بدت میاد؟؟ هیچی!تو همینجوری باش خوبی!
۲۰.از چی من خوشت میاد؟؟مهربونی،با معرفتی!
۲۱.یه اخلاق مزخرفمو بوگو؟؟ اخلاق مزخرف نداری ولی آواتار دزدی کار بدیه!
۲۲.شکلک مورد علاقت؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه و مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۳.انیمه یا انیمیشن دوست داری؟؟آره دیگه!
۲۴.انیمه میبینی؟ آره بابا!
۲۵.چی میبینی؟ هرچه پیش آمد،خوش آمد!
۲۶.از چه ژانری خوشت میاد؟؟ فانتزی!
۲۷.مدل گوشیت چیه؟؟سامسونگ
۲۸.خطت چیه؟؟ایرانسل
۲۹.چند تا بچه این؟؟چیکارداری آخه!
۳۰.چند تا دختر چند تا پسر؟؟به سوال قبل مراجعه شود!
۳۱.اگه کسی فراموشت کنه چیکار میکنی؟؟میرم بهش سلام میکنم تا منو یادش بیادمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۳۲.یچی بگو بخندیم؟بخندید!خنده برهر درد بی درمان دواست!
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/03/04 10:42 PM، توسط diana king.)
|
|
2016/03/04 07:18 PM |
|
+Sara Ss3+
اعتبار: 262.0
|
۱.اسمت چیه؟؟سارا _ Sara
۲.تاریخ تولدت؟؟10 دی 1380
۳.تو دو کلمه خودتو توصیف کن؟؟؟مهربون و دوستداشتنی و خاص (البته به گفته ی دوستام )مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۴.از چه درسی خوشت میاد؟؟هنر و زیست
۵.از چه درسی بدت میاد؟؟ریاضی و فیزیک
۶.نظرت راجع به من؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۷.یه جمله پند اموز بگو؟؟هدف ، یا تیک میخوره یا ضربدر ، مواظب اهداف خودت باش چون هر هدفی ، تاریخ مصرفی داره . . . مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۸.رنگ مورد علاقت؟؟زرد
۹.ست رنگ مورد علاقت؟؟زرد و نارنجی / طوسی و کالباسی
۱۰.از من خوشت میاد؟؟بله ^^
۱۱.بهترین دوستات؟؟ یه مخاطب خاص و بی نظیره ! (هم مجازی هم واقعی)
۱۲.از کی میترسی؟؟خدا
۱۳.چه دینی رو دوست داری؟؟اسلام
۱۴.چه رشته ای میخوای بری یا رفتی؟؟تجربی
۱۵.چه کشوری رو دوست داری؟؟ایران و فرانسه
۱۶.دوست داری چی صدات کنم؟؟همون اسم خودم + جون
۱۷.اسم عشقت؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ... (خودش میدونه کیه !)
۱۸.یه ارزوت؟؟شفای همه ی مریضا ...
۱۹.از چی من بدت میاد؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۰.از چی من خوشت میاد؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۱.یه اخلاق مزخرفمو بوگو؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۲.شکلک مورد علاقت؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه __ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه __
۲۳.انیمه یا انیمیشن دوست داری؟؟صددرصد
۲۴.انیمه میبینی؟بله _ تا حدودی
۲۵.چی میبینی؟بیشتر سینمایی می بینم تا سریالی
۲۶.از چه ژانری خوشت میاد؟؟درام و ماجرایی
۲۷.مدل گوشیت چیه؟؟سامسونگ
۲۸.خطت چیه؟؟همراه اول
۲۹.چند تا بچه این؟؟بماند ...
۳۰.چند تا دختر چند تا پسر؟؟بماند ...
۳۱.اگه کسی فراموشت کنه چیکار میکنی؟؟بستگی به طرف داره ...
۳۲.یچی بگو بخندیم؟؟امتحانات از آنچه فکر می کنید به شما نزدیکترند!!! (حالا همه با هم قهقهه رو سر بدین !!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/03/04 08:10 PM، توسط +Sara Ss3+.)
|
|
2016/03/04 07:42 PM |
|
♥☼poopak☼♥
اعتبار: 22.0
|
۱.سلام!! اسمت چیه؟؟پوپک
۲.تاریخ تولدت؟؟15 آبان
۳.تو دو کلمه خودتو توصیف کن؟؟؟دخی مهربون مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۴.از چه درسی خوشت میاد؟؟؟هنر
۵.از چه درسی بدت میاد؟؟ انگلیسی(چون توش ضعیفم)
۶.نظرت راجع به من؟؟ نظری ندارم
۷.یه جمله پند اموز بگو؟؟ وقتی دل یه آبانی رو شکوندی نگران اشکاش نباش از خنده هاش بترس(ستاد آبانی ها)
۸.رنگ مورد علاقت؟؟آبـــــــــــــی!
۹.ست رنگ مورد علاقت؟؟ آبی وسفید یا مشکی، نارنجی وکرم قهوی ای و...(خعلی زیادن)
۱۰.از من خوشت میاد؟؟وااابلا به دور.... خوشم میاد آری
۱۱.بهترین دوستات؟؟من با همه دوستم فعلا برام در جه بندی نشدن...
۱۲.از کی میترسی؟؟ اول خدا بعدن تو پارک از از مدیران....که نکنه اخراجم کنن.
۱۳.چه دینی رو دوست داری؟؟ اسلام و زرتشت
۱۴.چه رشته ای میخوای بری یا رفتی؟؟میخوام برم ریاضی اگه زجر کشم کرد میرم هنر بعدشم رشته ی مورد علاقمو دنبال میکنم(تا ببینم چی میشه؟؟؟؟)
۱۵.چه کشوری رو دوست داری؟؟ کانادا، ایتالیا،
۱۶.دوست داری چی صدات کنم؟؟ (چی صدات کنم تو رو تو که از گل بهتری....) پوپک جون خوبهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
17.اسم عشقت؟؟ایجی ، کو ،ماکو (انقد بد بختم عشق واقی ندارم که:/ )
۱۸.یه ارزوت؟؟ ضهور امام زمان ودر پییش صلح کشور های دنیا...
۱۹.از چی من بدت میاد؟؟ هیچی!
۲۰.از چی من خوشت میاد؟؟با حالیت
۲۱.یه اخلاق مزخرفمو بوگو؟؟ از آواتار تکراری بدم میاد.کپی نکن. بخ خودم بگو واست یه آواتار خوب جور میکنم.
۲۲.شکلک مورد علاقت؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه و مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه و مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهو
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۳.انیمه یا انیمیشن دوست داری؟؟معلومه خوراکمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۴.انیمه میبینی؟ آره مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
۲۵.چی میبینی؟ هر چی بیشر معرفی بشه وبشه آنلاین دیدش(من آنلاین انیمه میبینم)
۲۶.از چه ژانری خوشت میاد؟؟ فانتزی!
۲۷.مدل گوشیت چیه؟؟ندارم.ایشالا امسال ترم دوم گیرم میاد...
۲۸.خطت چیه؟؟اگه گرفتم همراه اول
۲۹.چند تا بچه این؟؟ از خدا که پنهون نی از شما چه پنهون(2)
۳۰.چند تا دختر چند تا پسر؟؟1 دخی با 1 پسی
۳۱.اگه کسی فراموشت کنه چیکار میکنی؟؟لعنت(ههههه نه بابا انقدم عصبی نیستم.منم فراموشش میکنم)تا اون باشه منو یادش نره...نوچ نوچ نوچ
۳۲.یچی بگو بخندیم؟
تازه ترنش تو یه رمان بود:
دختره میره دزدی با پسره که صاب خونس دعواش میشه.کلکل میکنن.تا پسره میگه :تو دزدی طلبکارم هستی؟
دختره میگه:من؟
پسره:نه پس عمم
دختره: نه شوهر ننت
(همون بابا ی پسره میشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/03/04 10:41 PM، توسط ♥☼poopak☼♥.)
|
|
2016/03/04 08:15 PM |
|