پارک انیمه
نفسی به سوی مرگ ...... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: فعالیت های گروهی (/forum-30.html)
+--- انجمن: نویسندگی (/forum-34.html)
+---- انجمن: نویسندگان جوان (/forum-265.html)
+---- موضوع: نفسی به سوی مرگ ...... (/thread-4838.html)

صفحه‌ها: 1 2

نفسی به سوی مرگ ...... - starred hero - 2012/08/29 02:42 PM

نفسی به سوی مرگ
پسرک چه زود از دنیا خسته شده بود ..... با چشمانی نمناک بر کناره جویی نشست . جوی کثیف تر از آن بود که پسرک بتواند خود را در آن ببیند . از دیدن هم چه سود بود ؟
اشک ها رونده بود ... ناگهان گرمای دل انگیزی بر شانه هایش احساس کرد . گرمایی که سنگینی دست را به دوش میکشید . ناگهان نجوایی به گوشش خورد : (( زندگی بادی است ، گاهی به صلابت میرود و گاهی به خشم گردباد .... ))
پسرک پشت خود را نگاهی انداخت . کس نبود !!!!! بر گرمی دست ، نسیمی نشست . باد وزان شده بود . آسمان رنگ غروب داشت . پسرک درنگی کرد . در حال تبسمی بر لب داشت . گویی طلوع کرده بود ! نهر یاس بر گونه هایش خشکید ...... ناگهان فریادی برآورد : (( نسیمی بود بگذشت ))
فردای آن روز که به کنار رود رفت . رود زلال تر از اشک و کمیپاک تر از عشق بود . پسرک به تن سنگی ثانیه ها تکیه ای زد . از عبور دیقه و ساعت دگر باک نداشت . نفسی باز دمید . از تن خسته اوقات کثیفی ربود . نفسی از نوع عبور و از جنس دگر گونی ! نفسی بر کوه زمان و بر قله آن .............

RE: نفسی به سوی مرگ ...... - farshad - 2012/08/29 02:44 PM

داستانو خودت نوشتي ؟ از بچه هاي سايت هم داخلش بازي ميكنن ؟

RE: نفسی به سوی مرگ ...... - starred hero - 2012/08/29 02:46 PM

انگار کامل نخوندی ........... آره خودم نوشتم . کلا همینقد بود . قرار نیست داستان باشه .مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه یه متن ادبی هست . ولی کلا تصمیم دارم یه داستان برا بچه ها بنویسم .

RE: نفسی به سوی مرگ ...... - farshad - 2012/08/29 02:56 PM

تاپيك به بخش اصلي منتقل ميشه . داداش داستانهاي كوتاه اينطوري رو تاپيك نزن ديگه . واسه اين چيزا يه جا ديگه داريم برات نشون ميدم كه بيخودي تاپيك هدر نره . مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: نفسی به سوی مرگ ...... - سناتور - 2012/09/10 12:59 PM

سلام . راستش به زبان خودتون نوشته بودید .
در واقع یه متن علاوه بر اینکه باید از آرایه های ادبی برخوردار باشه ، باید بتونه با خواننده هم ارتباط خوبی برقرار کنه .
به نظرم زیبا بود ولی یه کم سخت بود...
اما این جمله اش منو به فکر برد :"نفسی از نوع عبور و از جنس دگر گونی !"
ادامه بدید...

RE: نفسی به سوی مرگ ...... - sahele_sheni - 2012/09/10 01:52 PM

یه سوال اینجا واسه متن های ادبیه؟

RE: نفسی به سوی مرگ ...... - farshad - 2012/09/10 02:00 PM

سلام نه اينجا بايد داستان بزارن . متن و ادبي و از اين چيزا نداريم . ايشون اومده يه تاپيك زده جاي غلط بوده من اوردم منتقل كردم اينجا . بعد ايشون بايد داستان رو با ذهن خودشون بزارن نه اينكه برن از جاي ديگه بزارن . در غير اينصورت تاپيك اصلا ربطي به بخش داستان نداره و ميره تو مبحث ازاد . يه چند تا داستان از يه جا كپي كرده بودن كه اصلا خودشون ننوشته بودن و من بايگاني كردم تذكرشم دادم كه واسه داستان هم كه 4 خط بيشتر ني نبايد تاپيك بزنن . محل گذاشتنش رو هم نشون دادمش .

RE: نفسی به سوی مرگ ...... - sahele_sheni - 2012/09/10 02:02 PM

اخه اسم این داستان نیست متن ادبیه من کلی از اینا دارم !

RE: نفسی به سوی مرگ ...... - LARTEN CREPSLEY - 2012/09/10 02:56 PM

آفرین آفرین خوب بود خوشم اومد.

RE: نفسی به سوی مرگ ...... - سناتور - 2012/09/10 06:13 PM

(2012/08/29 02:56 PM)farshad نوشته شده توسط:  تاپيك به بخش اصلي منتقل ميشه . داداش داستانهاي كوتاه اينطوري رو تاپيك نزن ديگه . واسه اين چيزا يه جا ديگه داريم برات نشون ميدم كه بيخودي تاپيك هدر نره . مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

به ما هم نشون بدین لطفا