یه خاطره خیالی مشترک با شخصیت انیمه ای مورد علاقتون - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: فعالیت های گروهی (/forum-30.html) +--- انجمن: نویسندگی (/forum-34.html) +---- انجمن: نویسندگان جوان (/forum-265.html) +---- موضوع: یه خاطره خیالی مشترک با شخصیت انیمه ای مورد علاقتون (/thread-23712.html) |
یه خاطره خیالی مشترک با شخصیت انیمه ای مورد علاقتون - shizuko yagami - 2016/04/27 02:17 PM با خودتون فکر کنید باشخصیت مورد علاقتون رفتین بیرون RE: یه خاطره خیالی مشترک با شخصیت انیمه ای مورد علاقتون - ciel phantomhive - 2016/04/27 03:16 PM مثلا رفتیم با یویی بیرون. (مورد علاقه نیسته ها) خوب میریم پارک. بعد میریم فروشگاه بعد مبرسونمش عمارت.بعد خودم تنها میرم خوش گذرونی RE: یه خاطره خیالی مشترک با شخصیت انیمه ای مورد علاقتون - shizuko yagami - 2016/04/28 06:05 PM بارجی توی یه روز برفی رفتیم پارک! کتاب شیمیش رو باز کرد.منم رمان عاشقانم رو. حرفی نمی زد.گفتم:میدی منم یه زره بخونم؟ گفت:بفرمایید! منم کتابم رو بهش دادم!حین خوندن کتاب لبخند شیطانی همیشه گیش رو روی لبش دیدم!مسئله های سخت شیمی!جالب بود! خاطره من و عشقم رجی* RE: یه خاطره خیالی مشترک با شخصیت انیمه ای مورد علاقتون - shizuko yagami - 2016/06/08 01:45 AM ینی هیچی خاطره مشترک ندارید؟؟ ادامه: رجی بابد برگردم امارت... من:از دیدنت خیلی خوشحالم. داشت رمانم رو میبرد،منم حواسم نبود. اشکال نداره یه بهونه دیگه برای دیدن هم دیگه داریم. |