مهربون ترین کراکتر انیمه کوروکو نو بسکه (بسکتبال کوروکو) - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: بسکتبال کوروکو - Kuroko no Basket (/forum-362.html) +---- انجمن: هواداران (/forum-377.html) +---- موضوع: مهربون ترین کراکتر انیمه کوروکو نو بسکه (بسکتبال کوروکو) (/thread-16686.html) صفحهها: 1 2 |
مهربون ترین کراکتر انیمه کوروکو نو بسکه (بسکتبال کوروکو) - Merida - 2014/12/22 11:52 PM مهربون ترین کراکتر انیمه کوروکو نو بسکه کدوم کراکتر یا کراکترها هستن؟ من که می گم آئومینه .. چند تا دلیل دارم ولی فعلا نمی گم میزارم بقیه بگن احتمال چندتاش مشترکه بعد از آئومینه هم فکر کنم کیوشی یا کوروکو مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: مهربون ترین کراکتر انیمه کوروکو نو بسکه - Roya - 2014/12/23 12:02 AM ائومینههههههه معلومه ائومینه خیلی مهربونههههههه اولا اون اون اسپشیاله "هر کی بسکت دوست داشته باشه آدم خوبیه " بعدم اینکه هوای کوروکو رو از همون اول داشت و محتوای مخفی (Click to View) اصلا ائومینه قبلش از طلاست مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه خیییییییییییلی مهربونه خیلی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه کوروکو مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه کورکو اگه مهربون بود کیسه رو اونطوری ضایع نمی کرد مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه با سگا مهربونه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ولی کیوشی رو موافقم !!!!!!۱۱ دلیلش هم بزرگ ترینش همون بازی با هانامیا ! RE: مهربون ترین کراکتر انیمه کوروکو نو بسکه - Merida - 2014/12/23 12:06 AM به غیر اینایی که گفتی یه دلیل دیگه دارم که اگه بگم میری سر آئومینه رو می کوبی به دیواررررررررررررررررر مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه میزارم تو انیمه ببینی قشنگ حرص بخوری مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: مهربون ترین کراکتر انیمه کوروکو نو بسکه - Maia - 2014/12/23 12:14 AM اولیش اعومینه اس چون به کوروکو که خیلی هم پخمه بود کمک کرد...دلایل دیگه هم هموناییه که خودتون گفتین...و کلا توجه زیادی به کوروکو داشت...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: مهربون ترین کراکتر انیمه کوروکو نو بسکه (بسکتبال کوروکو) - anne13 - 2015/01/27 07:06 PM آئومینه به کوروکو خیلی کمک کرد کوروکو همه چیزو مدیون اونهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه کیوشی هم در برابر هانامیا خیلی فداکاری کرد بیچاره کلی کتک خوردمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: مهربون ترین کراکتر انیمه کوروکو نو بسکه (بسکتبال کوروکو) - Manaka - 2015/07/11 02:19 AM (2014/12/23 12:02 AM)'Roya' نوشته شده توسط: ائومینههههههه معلومه ائومینه خیلی مهربونههههههه اولا اون اون اسپشیاله "هر کی بسکت دوست داشته باشه آدم خوبیه " بعدم اینکه هوای کوروکو رو از همون اول داشت و اقا میخواستم بیام توضیح بدممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه دیدم توضیحاتم با رویا ساما یکیه^_^ هیچی دیه نظر من هم نظره ایشونهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: مهربون ترین کراکتر انیمه کوروکو نو بسکه (بسکتبال کوروکو) - ***zahra*** - 2015/08/11 09:37 AM آئومینه مهربونه و آکاشی که به کوروکو کمک کرد که استعدادش رو پیدا کنه. کیوشی هم مهربونه. RE: مهربون ترین کراکتر انیمه کوروکو نو بسکه (بسکتبال کوروکو) - زاواره - 2015/08/11 10:50 AM آئومینه قلب مهربونی داشت و به فکر دوستاش بود کیوشی هم مهربون و فداکار بود RE: مهربون ترین کراکتر انیمه کوروکو نو بسکه (بسکتبال کوروکو) - Soul Killer - 2015/11/05 10:27 AM آئومینه بسیار مهربون بود چون به کوروکو کمک کرد کیوشی هم مهربون بود RE: مهربون ترین کراکتر انیمه کوروکو نو بسکه (بسکتبال کوروکو) - ryona-kuroko - 2016/02/09 06:44 PM کلا شد ائومینه چون هوای کوروکو رو داره . . ولی خدایی بهش نمیاد |