جادوي اژدهاي بلورين - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: فعالیت های گروهی (/forum-30.html) +--- انجمن: نویسندگی (/forum-34.html) +---- انجمن: نویسندگان جوان (/forum-265.html) +---- موضوع: جادوي اژدهاي بلورين (/thread-1372.html) صفحهها: 1 2 |
جادوي اژدهاي بلورين - farshad - 2011/05/17 06:16 PM [attachment=5891]
[attachment=5890]
اسم داستان : One Shot Crystal Dragon Magic نويسنده : فرشاد تعداد صفحات :6 فونت نوشتاري : B Esfahan Size 18 نوع فايل : word 2003 RE: جادوي اژدهاي بلورين - farshad - 2011/05/17 06:18 PM خب دوستان اينو هم ميخوام بزارم تو مسابقه وان شات نويسي ... لطفا بياييد نظر بديد ... RE: جادوي اژدهاي بلورين - Kurama - 2011/05/17 06:43 PM بابا آخه چجوری مینویسی ایول چجوری به ذهنت میرسه RE: جادوي اژدهاي بلورين - farshad - 2011/05/17 06:45 PM هان خوشت اومد ؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهموضوعش رو وقتي شروع كردم كه بنويسم اصلا تو ذهنم نبود . همينكه دستم رفت رو كيبورد يهو موضوعه اومد . اما قبل اينكه داستان رو بنويسم اسمشو رو داشتم فكر ميكردم . بعد اسمشو تو گوگل ترجمه زدم تا اسم انگليسيشو پيدا كنم بعد شروع كردم به نوشتم و شد اين ... مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: جادوي اژدهاي بلورين - farshad - 2011/05/17 07:48 PM داش احمد اينو مخصوص خودت گذاشتم . نسخه موبايله . دانلود كن بعد رو گوشي نصب كن . فرمتش جاواست . اينطوري ميتوني داستان رو بخوني ... [attachment=5892] RE: جادوي اژدهاي بلورين - احمد - 2011/05/17 07:55 PM خطا میده دانلود نمیشه RE: جادوي اژدهاي بلورين - farshad - 2011/05/17 09:37 PM فكر نكنم خطا بده . الان خودم دانلود كردم ديدم درسته . راستي وقتي دانلود نكرده بودم عدد 7 بود وقتي دانلود كردم شد 11 . اينو يكي ميشه اين سيستمو توضيح بده ؟ RE: جادوي اژدهاي بلورين - Ano - 2011/05/18 03:05 AM آقا فرشاد میتونی از این به بعد داستان هاتو مثل این یکی برای موبایل هم بذاری ؟ RE: جادوي اژدهاي بلورين - farshad - 2011/05/18 06:28 PM ميشه فقط بايد بگردم ببينم جديدترين ورژن اين برنامه كه موبايل جاوا ميكنه عكس و فايلهاي ورد هم پشتيباني ميكنه يا نه ؟ موبايل هم ميزارم چرا كه نه ؟ توجه : امروز رو گوشي دوستم كه نوكيا بود نصب نشد . فقط موبايلهاي جاوا دار مثل سوني اريكسون و بعضي مدلهاي معتبر ميفهمنش ... خب مثل اينكه هيچي در مورد اينكه عكس دار هم بشه نيست . بنابراين داستانهايي رو كه بدون عكس هم ميشه جاوا كرد رو واستون درست ميكنم و ميزارم . RE: جادوي اژدهاي بلورين - farshad - 2011/11/14 09:27 PM جادوي اژدهاي بلورين حقيقت از كجا سرچشمه گرفته ؟ آيا حقيقت در كار است ؟ يا تخيل ما بر ما حكفرمايي ميكند ؟ اژدهاي بلورين آرزو ميكنم تا همه چيز از تخيل به واقعيت بپيوندد . برخيز ... برخيز اي اژدها كه تو بهترين ناجي مردم زميني ... در همين هنگام كه داشتم با اژدهاي بلورين سخن ميگفتم رعدي از آسمان فرود آمد و به يكباره اژدها نيز از خواب بيدار شد . آرزوي من داشت كم كم به حقيقت بدل ميشد . كافي بود تا از او درخواست كنم تا همه چيز سير تحولي خودش را سير كند . اژدها پرسيد : اي انسان چه چيز باعث شده تا از من درخواست يك آرزو داشته باشي ؟ [attachment=8680] انسان : وقتي از خواب بيدار شدم كمي دير شده بود اما اميدم را از دست ندادم و تصميم گرفتم جهان را براي پيدا كردن تو زيرپا بگذارم . در اين جهان چاره اي جز نابودي و تباهي نيست . انسانها همه در نهايت به خود صدمه خواهند زد و هميشه براي نابودي طبيعت در تلاش هستند . اين مردمان هميشه با خود درد و رنج بهمراه خواهند آورد. اي اژدها لطفا از قدرتت به ما نشان ده و دنيا را از ظلم چنين افرادي پاك كن . باشد كه همواره در اين دنيا رستگار شويم ... [attachment=8681] اژدها : بسيار خب اگر اين چيزيست كه تو آرزو داري تو را به آرزويت خواهم رساند . فقط يك سوال از تو ميپرسم . آيا از اين آرزو پشيمان نخواهي شد ؟ |