پارک انیمه
اگه بدوني هر روز ساعت ... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: فعالیت های گروهی (/forum-30.html)
+--- انجمن: نویسندگی (/forum-34.html)
+---- انجمن: نویسندگان جوان (/forum-265.html)
+---- موضوع: اگه بدوني هر روز ساعت ... (/thread-2863.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: اگه بدوني هر روز ساعت ... - Nanami Misaki - 2013/10/11 02:05 PM

كلش رو از حساب ميكشيدم
ميذاشتم زياد بشه بعد باهاش يه ماشين جالب ميخريدم
بعد از ماشين هر روز هر چيزي كه دوست داشتم ميخريدم و بقيه اش رو
ريا نشه ميدادم فقرا
بعضي روزا هم تو يه حساب ديگه پس انداز ميكردم
حيف كه نميشه
خيلي حيفه

RE: اگه بدوني هر روز ساعت ... - kira_yamato - 2013/10/15 02:09 PM

اگه قانونش این نبود که همشو خرج کنم، هر روز برداشت می کردم و میزاشتم تو یه حساب دیگه.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ولی در اون صورت... من چون بچه خوبیم، دو-سه تومن می دادم بهزیسیتی، جایی. بعد یه پراید می خریدم بعدا گرون شد بفروشمش!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
بعدشم می رفتم هفت-هشت تا کفش بسکتبال می گرفتم... کلی لباس می خریدم... یه توپ اسپلدینگ می خریدم... کلی کتاب و عروسک های ترنسفورمرز(مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه) و... دیگه... آها یه لپ تاب نو هم می گرفتم با یه دونه آی-فون فایو!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: اگه بدوني هر روز ساعت ... - Grimmjow Jeagerjaques - 2013/10/15 02:42 PM

اه اه اه نمیدونم فکر کنم چنتا کامپیوتر درست حسابی میخریدم

RE: اگه بدوني هر روز ساعت ... - sm2 - 2013/10/19 09:49 AM

هروز منتقل میکنم به حسابه دیگم و اینکه روزانه ماشین لباس کمک به خیریه و زدنه بهترین سایت انیمه تو ایرانمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: اگه بدوني هر روز ساعت ... - invierno - 2013/10/19 02:34 PM

من دو باره نظرم عوض شد میرفتم از بانک میگرفتم میبردم صرافی به دلار تبدیل میکردم دلار که رفت بالا مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهریالش میکردم حالشو میبردم

RE: اگه بدوني هر روز ساعت ... - pop star keira - 2013/10/19 02:48 PM

باهاش ليموزين و يه خونه ی بزرگ ميگرفتم با کلی خدمتکارمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهچه ارزو هايی البته اين مقدار پول به اينا قد نميدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: اگه بدوني هر روز ساعت ... - pop star keira - 2013/10/19 02:49 PM

شايدم پول ميدادم که منو پيشه شخصيت مورد علاقم تو انيمه ی مورد علاقم بزارنمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه