اگه بدوني هر روز ساعت ... - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: فعالیت های گروهی (/forum-30.html) +--- انجمن: نویسندگی (/forum-34.html) +---- انجمن: نویسندگان جوان (/forum-265.html) +---- موضوع: اگه بدوني هر روز ساعت ... (/thread-2863.html) |
RE: اگه بدوني هر روز ساعت ... - starred hero - 2012/05/27 01:15 PM کار خاصی نمیکردم . میرفتم پولمو از حسابم بر میداشتم واسه دامادیم . ( جون تو عجب پیشنهادی بود ها ) RE: اگه بدوني هر روز ساعت ... - Captain Charisma - 2012/05/27 07:06 PM میرفتم باهاش یه چیزی میخریدم که بتونم بعدا بفروشمش یعنی مدت زمان داشتن پول رو زیاد میکردم مثلا میرفتم 20 ملیون طلا میخریدم تا هر وقت چیزی لازم داشتم بتونم اونارو بفروشم و چیزیو که لازم داشتم رو بخرم جالب بود نه؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: اگه بدوني هر روز ساعت ... - starred hero - 2012/06/02 08:31 AM کپتان جان کار خوبیه اگه اقتصاد ایران از هم نپاشه RE: اگه بدوني هر روز ساعت ... - Captain Charisma - 2012/06/02 03:00 PM نقل قول: کپتان جان کار خوبیه اگه اقتصاد ایران از هم نپاشهنه بابا اقتصاد ایران با ...ارد نخوابید اونوقت میخواد با انقدر طلا بخوابه!!! در ضمن اسم من هم سعید هستش!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: اگه بدوني هر روز ساعت ... - LARTEN CREPSLEY - 2012/07/26 11:24 AM من اگر داشتم اول از همه میرفتم یه کامپیوتر می خریدم بقیشم یه مسافرت می رفتم یه جای دنیا اگر چیزی موند الکی باهاش خرید میکردم همه چیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: اگه بدوني هر روز ساعت ... - shein - 2012/08/10 11:41 AM خب...بذار ببینم... من اول میرم یه ماشین 10 میلیونی میخرم. بعد میرم یه کتاب فروشی و پک کتابایی که دوست دارم رو میخرم. فکر کنم پر پرش بشه 1 میلیون...بعد میرم و تمام قسمتای انیمه ها و فیلمای مورد علاقه خودمو میخرم...وبعد راه میافتم میرم تهرانو میگردم...هرچی که خوشم اومد میخرم. ولی بازم فکر نمیکنم بشه 20 میلیون! در هر حال موضوع خیییلی جالبیه. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: اگه بدوني هر روز ساعت ... - Noctis - 2012/08/10 12:30 PM من میرم سکه میخرم تاهر وقت خواستم به پول تبدیلش کنم اول از همه به فقیر ها کمک میکنم بعد تو همه شهر های دنیا یه خونه میگیرم بعد کل انیمه و انیمیشن وبازی هایی که تا به حال ساخته شده رو جمع اوری میکنم.روزی سه بار لباس عوض میکنم و اصلا لباس تکراری نمیپوشم.یک عالمه عروسک و اسباب بازی هم میخرم.یه سفرم فضا میرممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهبا کلی کار های دیگه که چون زیاد میشه نمینویسم. RE: اگه بدوني هر روز ساعت ... - my london - 2012/08/10 02:48 PM تنها کاری که می کنم با این 20 میلیون یه سفر به کره جنوبی می رم حالمو می کنم. RE: اگه بدوني هر روز ساعت ... - invierno - 2013/10/11 12:32 PM میرم باهاش لباس میخرممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه!شایدم طلا بخرم پس اناز کنم گرون شد میفروشم RE: اگه بدوني هر روز ساعت ... - invierno - 2013/10/11 01:54 PM اقا من نظرم عوض شد میرم باهاش یه پراید میخرم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه |