پارک انیمه
یکی از... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: فعالیت های گروهی (/forum-30.html)
+--- انجمن: نویسندگی (/forum-34.html)
+---- انجمن: نویسندگان جوان (/forum-265.html)
+---- موضوع: یکی از... (/thread-10458.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: یکی از... - Aisan - 2014/08/26 04:04 PM

همه حرفاتون رو قبول دارم.به خصوص مرگ یه عزیز!
اما ورود به مدرسه هم وقتی کسی رو نشناسی خیییییییلی بدهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
منم اگه بخوام واقعا بگم روز بد تو زندگیم نداشتم...
ولی روزهای خسته کننده و زمان هایی که کارها بر وقف مرادم نیست زیاد داشتم...

RE: یکی از... - Dovahkiin - 2014/08/27 10:55 AM

دوشنبه ها و جهار شنبه ها:سر و کله زدن با هیولایی بنام معلم ریاضی سال دوم دبیرستان.

RE: یکی از... - Aisan - 2014/08/27 05:04 PM

مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
چرا؟؟ریاضی که قشنگهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: یکی از... - زاواره - 2015/05/05 09:58 PM

بدترین روزای عمرم که هرهفته و هرسال تکرار میشه:
غروب جمعه
تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/9.gifفرداش باید بری مدرسهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gif
13فروردین تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifدراین حدضدحاله !دراین حد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بدتر از اون غروب سی ویک شهریور تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gif
حس وحال من یکی تو سی ویک شهریور قابل وصف نیستتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/24.gif
اگه به خاطر بچه ها که دلتنگشونم نبود عمرا میرفتم مدرسه 1مهرتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/26.gif

RE: یکی از... - سیما - 2015/05/05 10:17 PM

من8فروردین هر سال.
چون روز مرگ پسر خاله ی 4سالمه.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: یکی از... - ayda - 2015/05/05 10:18 PM

بعد از عید...
چون هرچی مرور و امتحانو و پرسشه مال همون موقع هست
اه اه

RE: یکی از... - Princess Kimia - 2015/05/05 10:19 PM

مرگ
تنها غممه خدانکنه هیچوقت اتفاق بیاقته

RE: یکی از... - Aisan - 2015/05/06 09:55 PM

خوشا به حالت
اگر فقط همین ترس رو داری پیشنهاد میکنم وقت بیشتری رو بذار تا با خدا در ارتباط باشی...
و این ترس خیلی خوبه^_^

RE: یکی از... - Phantom Phoenix - 2015/07/08 03:43 PM

(2014/01/13 05:51 PM)TIFA نوشته شده توسط:  خوب کاری کردی...
آفرین!!خیلی مهشر بود کارت!!
نباید میرفت باید شروع میکرد به داد و بی داد کردن و فوش رو میکشیدی بهش!!
من تجربه داشتم خفن جواب میده!!

جناب خانم تیفا
لطفا به پسرا توهین نکنین
من خودم تجربم تو دعوا از همتون بیشترهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: یکی از... - Phantom Phoenix - 2015/07/08 03:49 PM

بدترین اتفاق من ظرف دوسال از زندگیم انجام شد که راستشو بخواین هيچكي نمیدونه دربارش
ولی من فراموشش کرذم و از اون موقع هیچ ناراحتی نداشتم