پارک انیمه
نفرین شده - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: فعالیت های گروهی (/forum-30.html)
+--- انجمن: نویسندگی (/forum-34.html)
+---- انجمن: نویسندگان جوان (/forum-265.html)
+---- موضوع: نفرین شده (/thread-9274.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: نفرین شده - Roya - 2014/05/13 01:09 PM

وای واقعا عالی بود خیلی قشنگ بود !
تقریبا توصیفات صحنش در حد نوسنده های حرفه ای بود ! خیلی خوب بود عالی !
فقط من یه سوال برام پیش اومد(چقدر خوشحالم که نویسنده داستانی که خوندم در دسترسمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
این ثریا خانوم اگه خوش همون زن خیانتکاره بود پس چرا گفت من اونموقع که این قضیه پیش اومد نوجوون بودم بعدش گفت من آرزو داشتم که زن اون مرده بشم ؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
یه سوال دیگه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
این ثریا خانوم اگه روح بود پس چرا مرد ؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه پس چرا اون یکی روحه نمرد ؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ببخشیدا داستانت واقعا طبیعی و قشنگ بود برای همین ذهنمو مشغول کرده بود ! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: نفرین شده - Aisan - 2014/05/14 06:21 PM

من اشک تو چشام جمع شدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اگه یه روز این اتفاق برا ما بیفته...

RE: نفرین شده - ساکورا - 2014/05/29 02:08 PM

(2014/05/13 01:09 PM)Roya نوشته شده توسط:  وای واقعا عالی بود خیلی قشنگ بود !
تقریبا توصیفات صحنش در حد نوسنده های حرفه ای بود ! خیلی خوب بود عالی !
فقط من یه سوال برام پیش اومد(چقدر خوشحالم که نویسنده داستانی که خوندم در دسترسمه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه)
این ثریا خانوم اگه خوش همون زن خیانتکاره بود پس چرا گفت من اونموقع که این قضیه پیش اومد نوجوون بودم بعدش گفت من آرزو داشتم که زن اون مرده بشم ؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
یه سوال دیگه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
این ثریا خانوم اگه روح بود پس چرا مرد ؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه پس چرا اون یکی روحه نمرد ؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ببخشیدا داستانت واقعا طبیعی و قشنگ بود برای همین ذهنمو مشغول کرده بود ! مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

میخواست ذهن همه رو منحرف کنه باید یه جوری خودشو معرفی میکرد که کسی شک نکنه چرا به این قضیه این قدر علامنده!
جواب سوال دومتم ...در واقع اون قبلا مرده الان فقط رها شد تو اون قضیه مرده کشته شد شوهره سکته کرده بود و مرد بچه هم به خاطر ثریا میمیره فقط گناه کار اصلی که خود ثریاست زنده مونده بود باید اونم به طور غیر طبیعیی اسیب میدید و این چیزی بود که خودشم میخواست به امید اینکه روحش ازاد بشه همه چیز با برنامه بوده و ساتوری که روی اپن ظاهر شده بود همون چیزی بود که دست شوهره بوده دقیقا همون چیزی که جسم مرده رو از بین برد روحش رو ترسوند و فراری داد!و دلیل اثر کردنش به ثریا هم همین بود

RE: نفرین شده - ساکورا - 2014/05/29 02:10 PM

(2014/05/14 06:21 PM)♥TIFA♥ نوشته شده توسط:  من اشک تو چشام جمع شدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اگه یه روز این اتفاق برا ما بیفته...
خدا نکنه همچین اتفاقی برای کسی بیوفته
(البته منم با این همه ادعام همون روز اول سکته رو میزنم خودمو راحت میکنم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه )

RE: نفرین شده - Aisan - 2014/05/30 10:12 AM

مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
منم همین طورمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه