ورق پاره های تنهایی من! - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: فعالیت های گروهی (/forum-30.html) +--- انجمن: نویسندگی (/forum-34.html) +---- انجمن: نویسندگان جوان (/forum-265.html) +---- موضوع: ورق پاره های تنهایی من! (/thread-21475.html) |
RE: ورق پاره های تنهایی من! - زاواره - 2017/01/28 12:22 AM و اما آخرین ورق پاره..... خوشحالم که توانستم زندگی کنم.....بخندم....نفس بکشم....دوست بدارم....و امید و شادمانی و زیبایی های دنیا را بشناسم. دنیای ما ترکیب عجیبی است از شادی،امید،عشق،مهربانی،و رنج،ناامیدی،نفرت و بی رحمی ...... ولی آن چنان همه چیز و همه کس در این دنیا به هارمونی بی نظیری در کنار هم چیده شده که فقط می تواند آفریده دست او باشد..... خدایا متشکرم،به خاطر همه چیز! RE: ورق پاره های تنهایی من! - زاواره - 2017/01/28 12:30 AM دوستان عزیزم از اینکه تا این لحظه این تایپک رو دنبال کردین از همتون ممنون و متشکرم.... امیدوارم کاستی های نوشته های من رو ببخشین..... وحتی شده اگر یک خط هم از نوشته های من به دل شما نشسته باشه همین برای من کافیه.... و ورق پاره ها به پایان رسید. با تشکر،زاواره |