پارک انیمه
هنوز امیدی هست.... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارک انیمه (https://animpark.icu)
+-- انجمن: فعالیت های گروهی (/forum-30.html)
+--- انجمن: نویسندگی (/forum-34.html)
+---- انجمن: نویسندگان جوان (/forum-265.html)
+---- موضوع: هنوز امیدی هست.... (/thread-11392.html)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: هنوز امیدی هست.... - ★Uzumaki Stella Hime★ - 2014/02/10 11:12 PM

خییییلی قشنننننننگ بود!!!!!!!!!

RE: هنوز امیدی هست.... - dokhtarak0o0 - 2014/02/10 11:12 PM

خیلی قشنگ بود....مخصوصا این ک دفعه اولت بود....تصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gif

کلا ذهن خیلی خلاقی داری....واقعا داستان جذابیت خاصی داره....تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/48.gif

ولی اگ ی کم متن ها رو بیشتر توضیح بدی و توصیف بیشتری بهش اضاف کنی کشش داستانت بالاتر میره و از اونجا ک خواننده ها هم میتونن صحنه ها رو راحت تر تصور کنن و سوالای کم تری براشون پیش میاد آمارشون بالا میره....تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/3.gif

ولی ب جرئت میتونم بگم برای اولین بارت واقعا حیرت انگیز بود....تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/21.gif

من برات آینده فوق روشنی تو این زمینه میبینم....تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/18.gif

ادامشو هم بزار زودتر....تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/11.gif

RE: هنوز امیدی هست.... - Uchiha shady - 2014/02/10 11:23 PM

نقل قول:
ولی اگ ی کم متن ها رو بیشتر توضیح بدی و توصیف بیشتری بهش اضاف کنی کشش داستانت بالاتر میره و از اونجا ک خواننده ها هم میتونن صحنه ها رو راحت تر تصور کنن و سوالای کم تری براشون پیش میاد آمارشون بالا میره....
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
چشم حتما ممنون که گفتی
تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/3.gif

RE: هنوز امیدی هست.... - SaSoRi_SeNpAi - 2014/02/11 12:26 AM

خیلی قشنگه شادیه جونتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gifتصویر: richedit/smileys/YahooIM/8.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/48.gif
فقط ادامش بدهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/3.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/5.gif

RE: هنوز امیدی هست.... - Uchiha shady - 2014/02/11 01:19 AM

چشم قسمت دومش رو هم فردا میزارمتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif
شاید امشب بزارمتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif

RE: هنوز امیدی هست.... - invierno - 2014/02/11 10:38 AM

داستانش خوبه ولی یکم رو نوشتنش باید کار کنی از ارایه ها سعی کن زیاد استفاده کنی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: هنوز امیدی هست.... - dokhtarak0o0 - 2014/02/11 10:47 AM

درسته خوبه از آرایه ها استف کرد ولی شادی معمولا ساده مینویسه...توی سبک داستان نویسی و اون سبکی ک فک کنم شادی مد نظرشه آرایه زیاد ب کار نمیره....فقط تنها آرایه لازمه تو متنش توصیفه....البت شرمنده بی ادبی کردم....مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

RE: هنوز امیدی هست.... - invierno - 2014/02/11 11:04 AM

خب اینکه خیلی بده. اینجوری نوشته جذاب نمیشه.

RE: هنوز امیدی هست.... - Manaka - 2014/02/11 11:05 AM

ولی به نظر من فعلا جذابه ولی حق با شماست اینطوری بیش تر جذاب میشه که شما میگید

RE: هنوز امیدی هست.... - Uchiha shady - 2014/02/11 01:04 PM

چشم حتما این کارو میکنم یعنی سعی میکنم من کارم هنوز اونقدرا خوب نشدهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gifهنوز جا داره برای پیشرفتتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/4.gif