هنوز امیدی هست.... - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: فعالیت های گروهی (/forum-30.html) +--- انجمن: نویسندگی (/forum-34.html) +---- انجمن: نویسندگان جوان (/forum-265.html) +---- موضوع: هنوز امیدی هست.... (/thread-11392.html) |
RE: هنوز امیدی هست.... - ★Uzumaki Stella Hime★ - 2014/02/10 11:12 PM خییییلی قشنننننننگ بود!!!!!!!!! RE: هنوز امیدی هست.... - dokhtarak0o0 - 2014/02/10 11:12 PM خیلی قشنگ بود....مخصوصا این ک دفعه اولت بود.... کلا ذهن خیلی خلاقی داری....واقعا داستان جذابیت خاصی داره.... ولی اگ ی کم متن ها رو بیشتر توضیح بدی و توصیف بیشتری بهش اضاف کنی کشش داستانت بالاتر میره و از اونجا ک خواننده ها هم میتونن صحنه ها رو راحت تر تصور کنن و سوالای کم تری براشون پیش میاد آمارشون بالا میره.... ولی ب جرئت میتونم بگم برای اولین بارت واقعا حیرت انگیز بود.... من برات آینده فوق روشنی تو این زمینه میبینم.... ادامشو هم بزار زودتر.... RE: هنوز امیدی هست.... - Uchiha shady - 2014/02/10 11:23 PM نقل قول: ولی اگ ی کم متن ها رو بیشتر توضیح بدی و توصیف بیشتری بهش اضاف کنی کشش داستانت بالاتر میره و از اونجا ک خواننده ها هم میتونن صحنه ها رو راحت تر تصور کنن و سوالای کم تری براشون پیش میاد آمارشون بالا میره.... مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
چشم حتما ممنون که گفتی
RE: هنوز امیدی هست.... - SaSoRi_SeNpAi - 2014/02/11 12:26 AM خیلی قشنگه شادیه جون فقط ادامش بده RE: هنوز امیدی هست.... - Uchiha shady - 2014/02/11 01:19 AM چشم قسمت دومش رو هم فردا میزارم شاید امشب بزارم RE: هنوز امیدی هست.... - invierno - 2014/02/11 10:38 AM داستانش خوبه ولی یکم رو نوشتنش باید کار کنی از ارایه ها سعی کن زیاد استفاده کنی مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: هنوز امیدی هست.... - dokhtarak0o0 - 2014/02/11 10:47 AM درسته خوبه از آرایه ها استف کرد ولی شادی معمولا ساده مینویسه...توی سبک داستان نویسی و اون سبکی ک فک کنم شادی مد نظرشه آرایه زیاد ب کار نمیره....فقط تنها آرایه لازمه تو متنش توصیفه....البت شرمنده بی ادبی کردم....مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: هنوز امیدی هست.... - invierno - 2014/02/11 11:04 AM خب اینکه خیلی بده. اینجوری نوشته جذاب نمیشه. RE: هنوز امیدی هست.... - Manaka - 2014/02/11 11:05 AM ولی به نظر من فعلا جذابه ولی حق با شماست اینطوری بیش تر جذاب میشه که شما میگید RE: هنوز امیدی هست.... - Uchiha shady - 2014/02/11 01:04 PM چشم حتما این کارو میکنم یعنی سعی میکنم من کارم هنوز اونقدرا خوب نشدههنوز جا داره برای پیشرفت |