داستان طنین زنگ در 24 ساعت آینده - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: فعالیت های گروهی (/forum-30.html) +--- انجمن: نویسندگی (/forum-34.html) +---- انجمن: نویسندگان جوان (/forum-265.html) +---- موضوع: داستان طنین زنگ در 24 ساعت آینده (/thread-1362.html) |
RE: داستان طنین زنگ در 24 ساعت آینده - ((SaJJaD)) - 2011/05/11 08:00 PM اصولا موضوع برای عاشقونه زیاد گیر نمیاد مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه در ضمن بهتره برای داستان های بچه ها ویراستار بیاریم چون که در صورتی که داستان ویراستار نداشته باشه هنوز جای پیشرفت بسیار زیادی خواهد داشت مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: داستان طنین زنگ در 24 ساعت آینده - farshad - 2011/05/11 08:02 PM سجاد پسر وقتي سيو ميكنم 2 مگ ميشه 10 مگ واسه همين 2003 تبديل نميكنم . خب ايراد همينجاست ديگه . وقتي ميخوام حجمشو كم كنم و فشردش كنم اون برنامه هه چون وردش 2003 ميشه تشخيص نميده حجمشو كم كنه . منم فعلا حجم ندارم شانسي ميام متصل ميشم . به طرف گفتم واسم شارژ كنه جواب sms منو نداد . موضوع رمنس هست ولي ما هنوز تو نوشتنش نتونستيم مهارت كسب كنيم . پرستو مقدار وحشتش رو راست گفتي . آخه من تو 3 ساعت اين داستان رو نوشتم . ميخواستم ركورد بزنم . واسه همين به بيشتر ترسناكترش فكر نكرده بودم . حالا كار بعدي از ژانر وحشت رو يه طوري مينويسم كه ميزان ترس و وحشت و خونش بالا باشه . يعني high blood باشه . RE: داستان طنین زنگ در 24 ساعت آینده - تارو - 2011/05/11 08:04 PM [quote='SAJJAD.T.D' pid='23513' dateline='1305131444'] اصولا موضوع برای عاشقونه زیاد گیر نمیاد مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه گیر نمیاد؟؟؟اچرا!!!تا دلت بخواد من موضوع دارم..........مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: داستان طنین زنگ در 24 ساعت آینده - farshad - 2011/05/11 08:05 PM اين زنگه هم تو داستان اگه توجه كنيد يه نقشي داره ... با زنگ شروع و به زنگ ختم ميشه . RE: داستان طنین زنگ در 24 ساعت آینده - تارو - 2011/05/11 08:06 PM فرشاد یه داستان پلیسی که هم ترسناک و هم جنایی باشه بنویسمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهخیلی قشنگ میشه هامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: داستان طنین زنگ در 24 ساعت آینده - farshad - 2011/05/11 08:08 PM از جنايي و پليسي خوشم نمياد . هيچوقت هم دوست ندارم فيلم پليسي ببينم . واسه همين اين ژانر رو بيخيال بشيد . ژانرهاي ديگه پيشنهاد بديد . RE: داستان طنین زنگ در 24 ساعت آینده - تارو - 2011/05/11 08:11 PM نه من دوس دارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهحرف گوش کن پسر مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمن میخوام پلیس شم به انگیزه نیاز دارم بدووو یه داستان باحال بنویسمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهکم کم خوشت میادمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: داستان طنین زنگ در 24 ساعت آینده - ((SaJJaD)) - 2011/05/11 08:14 PM جنایی و پلیسی تنها در صورتی جالب خواهند شد که مانند کتاب های دلتورا همراه با اشکال معما ها باشند یعنی معما ها رو به جز برای خود شخصیت ها برای خواننده هم نشون بدن و مطرح کنن RE: داستان طنین زنگ در 24 ساعت آینده - تارو - 2011/05/11 08:16 PM اینم حرفیهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهخب اخرش چی شد؟؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: داستان طنین زنگ در 24 ساعت آینده - احمد - 2011/05/11 08:17 PM یه داستان بنویس که توش رضا و هادی به فجیع ترین شکل ممکن پودر میشن من خودم ده بار میخونمش! کلا من خیلی این دو نفر دوست دارم! |