داستان ساحره جوان - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: فعالیت های گروهی (/forum-30.html) +--- انجمن: نویسندگی (/forum-34.html) +---- انجمن: نویسندگان جوان (/forum-265.html) +---- موضوع: داستان ساحره جوان (/thread-13960.html) |
RE: داستان ساحره جوان - Aisan - 2014/08/02 08:19 PM خوبه فقط عشقی نشه لطفامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: داستان ساحره جوان - hina.chan - 2014/08/02 08:22 PM باشه سعی میکنم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: داستان ساحره جوان - A I R I N - 2014/08/18 09:53 PM عزیزم بازم داستان بزار RE: داستان ساحره جوان - hina.chan - 2014/08/20 06:48 PM (2014/08/18 09:53 PM)'A I R I N' نوشته شده توسط: عزیزم بازم داستان بزار باشه داستان های دیگمو تموم کردم سری دوم این رو هم میذارم RE: داستان ساحره جوان - imagination - 2014/10/12 10:34 PM خوب نوشتی ولی بایدسعی کنی قلمتویکم قوی ترکنی وساخته ذهن خودت باشه مثلامن بعضی قسمتاشوتوکارتونادیدم سعی کن بهترش کنی RE: داستان ساحره جوان - ati - 2014/10/12 10:52 PM آفرین خیلی موضوع داستانت جذابه... فقط باید بیشترسعی کنی تا جمله هاتو قشنگتر بیان کنی خیلی سعی داشتی به نوشتاری بودن جمله هادقت کنی....ولی بنظرم اگه بصورت نوشتاری نباشه و یا همون گفتاری بنویسی خیلی قشنگ تر میشه!!!!! منتظر قسمت بعدی داستانتم!!!!!! RE: داستان ساحره جوان - hina.chan - 2014/10/15 06:12 PM ممنون اما قسمت بعدی نداره این فصل یک بود که تموم شد شاید فصل دوم رو شروع به نوشتن کنم RE: داستان ساحره جوان - Merida - 2015/04/30 12:55 PM (2014/08/02 08:13 PM)TIFA نوشته شده توسط: نه نه نه نه نه نه!!!!خوب من فعلا فقط صفحه اول داستان ( اون سه تا بخش اول ) بقیه شو سیو کردم که بخونم ولی همینجا اعلام می کنم که شدیدا با تیفا موافقم عشقولانه نباشه : در مورد اون سه قسمت هم ببین به نظر من یه اشکالهای جزیی داشت مثلا خیلی از " بعد" استفاده کرده بودی پشت سرهم فعل های یکسان پشت سرهم به کار برده بودی می تونستی از " و " استفاده کنی و یکیشو به قرینه حذف کنی یا مثلا یه جا گفته بودی می دانستند ... و نمی دانستند خوب می شد به جای یکیش از اطلاع نداشتند استفاده کنی یا یه جا گفتی بودی " بعد که داشت میرفت پرواز کنه " یکم از نظر نگارشی اشکال داره این جمله ................................................. از چیزی که خوشم اومد این بود که داستان و ساده تعریف کرده بودی منظورم اینکه باهاش احساس راحتی داشتم موقع خوندن لذت می بردم ببخشید که جند تا انتقاد کوجولو کردم امیدوارم ناراحت نشی ^^مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: داستان ساحره جوان - hina.chan - 2015/04/30 12:58 PM ممنون بابت انتقادت مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه تو سری های جدید سعی میکنم اشکالات قبلی رو نداشته باشم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: داستان ساحره جوان - badri - 2016/04/21 04:42 PM جالبه.اولشو خومندم |