زمان کنونی: 2024/11/18, 12:57 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/18, 12:57 AM

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امتیازات: 4.69
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مانگا خواني گروهي - مانگايGolden 23

نویسنده پیام
farshad
キャプテン翼の生成

اعتبار: 1019.0
ارسال: #1
Sport مانگا خواني گروهي - مانگايGolden 23
متاسفانه من هر چي گشتم فقط تو مانگا ريدر ديدم كه اين هست و تو هيچ تاپيكي اينو نداريم . براي اينكه هر هفته 3 قسمت از اين مانگا رو بررسي كنيم من بطور جداگانه از قسمت اول اونو داخل اين تاپيك و پست دوم قرار ميدم و از پستهاي 3 به بعد ديگه شروع ميكنيم در مورد گلد 23 يكي يكي مباحث رو ميريم جلو و با اينكار هم تو انجمن كار جديد انجام ميديم و هم اينكه با موضوعات جديدتري از كاپتان سوباسا آشنا ميشيم . پس بياييد شروع كنيم . براي اينكه همه بتونن دانلود كنند حجم صفحات رو كم ميكنم كه بشه دانلودش كرد چون ديدم بعضا حجم قسمتها 20 مگ به بالا بود . حالا بزن كف قشنگه رو ... يه سوتم بكش ...
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/03/17 09:57 PM، توسط farshad.)
2012/02/04 09:24 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 اعتبار داده شده توسط : Zombie Slayer(+1.0)
farshad
キャプテン翼の生成

ارسال: #2
RE: بررسي هفتگي مانگاي گلد 23
41 قسمت در پست اول قرار گرفت . اين تاپيك تا همين 41 پست هستش كه شلوغ نشه و فقط روي اين 41 چپتر بحث كنيم . براي بقيه لينكها يه تاپيك ديگه ميزارم كه از 42 شروع ميشه و تو اون يكي از 42 بحث ميكنيم .
رديف لينك دانلود
1 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 00
2 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 01
3 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 02
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
رديف لينك دانلود
1 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 03
2 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 04
3 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 05
رديف لينك دانلود
1 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 06
2 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 07
3 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 08
رديف لينك دانلود
1 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 09
2 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 10
3 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 11
[td]Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 14[/td]
رديف لينك دانلود
1 Captain Tsubasa Golden 23 Chapter 12
2 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 13
3
رديف لينك دانلود
1 Captain Tsubasa Golden 23 Chapter 15
2 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 16
3 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 17
رديف لينك دانلود
1 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 018
2 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 019
3 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 020
4 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 021
5 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 022
6 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 023
7 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 024
8 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 025
9 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 026
10 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 027
11 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 028
12 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 029
13 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 030
14 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 031
15 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 032
16 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 033
17 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 034
18 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 035
19 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 036
20 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 037
21 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 038
22 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 039
23 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 040
24 Capitan Tsubasa Golden 23 Chapter 041
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/07/15 08:35 PM، توسط farshad.)
2012/02/04 09:43 AM
 اعتبار داده شده توسط : Ano(+1.0)
farshad
キャプテン翼の生成

ارسال: #3
RE: بررسي هفتگي 3 قسمت از مانگايGolden 23
خودم شروع ميكنم .

قسمت مقدمه خب اول اينكه 2 تا شخصيت جديد به كاپتان سوباسا اضافه شده . 2 تا بچه فوتساليست ( فوتبال سالني يا همون فوتسال ) به جمع ما ميپوندند . اين 2 بازيكن يكي اسمش شونسوكه ناكاموراست و اون يكي هيده توشي ناكاتا . فقط نفهميدم دروازبان يوشيكاتسو كاواگوچي كجا بود ! معمولا واكي يا واكاشيمازو بود اما ظاهرا همين يه استثناء شده و اسم حقيقي دروازبان تيم ملي ژاپن رو ظاهرا آورده درست ميگم ؟
خب داره جالب ميشه . ض بازيكن آلماني جديد از تيم دورتموند به اسم شويل تيگر برن اومده كه با اشنايدر و كالتز واسه واكيباياشي شاخ بشن . آخه ميدونيد بازي جام جهاني المان - ژاپنه اونم سال 2006
شخصيتهاي ديگه مثل تاكاهارا از ژاپن كه با كاكرو تعويض ميشه . اليور كان كه با مولر تعويض ميشه و ميشل بالاك اينا همه خلاقيت نويسنده بوده .
فوكونيشي ، اوگاواساوارا و كاجي هم جزو بازيكنان حقيقي تيم ژاپن هستند ظاهرا . پس تو اين بازي تمام تخيلي نبودند بازيكنان !

قسمت اول : خب تيم زير 22 سال تيم ملي ژاپن واسه كسب مدال طلاي المپيك تشكيل شده . نظرتون چيه ؟ ميتونن قهرمان بشن ؟
واسه اول كار مربي تيم زير 22 سال آقاي كارا مربي كاكرو انتخاب شد . نسل طلايي رو بهش سپردند . به نظر شما واقعا كار عاقلانه اي بود ؟
انتخاب بازيكناني كه قراره با تيم دانمارك و نيجريه بازي دوستانه داشته باشه كمي سخت بنظر مياد! ببينين چطور اينكارو كرد ! واقعا از نظر من كه چاره اي نداشت همين بازيكنان رو بايد انتخاب ميكرد چون تو دسترس بودن !به هر حال اهدافي كه مربي كارا داره و فكرايي كه ميكنه تو سر هيچ مربي ديگه اي نيست !
همچنين سوباسا بايد در اسپانيا عليه تيم وايادوليد به ميدان بره . اميدوارم موفق بشه . هنوز حريفش معلوم نيست كيه ...

قسمت دوم : خب جا داره از يه كاراكتر تشكر كنم . اگه ايده تاموتسو نبود تيم ملي ظاهرا پيشرفت نميكرد . اون دوست شينگوئه و همچنين مسئول اطلاعات و تجزيه و تحليل و لباس بچه هاي تيم ملي . همچنين تاكاي آتسوشي مربي بدنساز بچه هاي زير 22 سال .
عجب مربي زرنگ بوده ! با تكيه به سه كلمه ي احساسات ، توانايي و مهارت فردي ميخواد چيزي رو به بازيكنان تيم زير 22 سال نشون بده . بنظر شما چقدر اين سه كلمه ميتونه تو روحيه ي بازيكنان تاثير بزاره ؟‌
نكته ي مهم : بازيكنان فوتساليست اسمشون عوض شد ؟ شده فوروكاوا كوتارو و كازامي شينوسوكه ! مگه اينا همونايي نبودن كه تو چپتر مقدمه المان - ژاپن بازي ميكردند ؟ اگه اين درسته پس ترجمه غلط شده اما اينجا چيز جالبي رو متوجه شدم . ميگه اينا جزو تيم RJ7 سابق بودند ! اسم مربي اين تيم ساباتا يا همون ميناتو گامو است . جالبه كه ميگه در اصل 11 نفر بودند اما 3 نفر نبودند شدند 7 نفر چرا ؟ چون از از اون 11 نفر ريوما هينو رفت اروگوئه ، فوروكاوا و شينوسوكه هم فوتسال رو انتخاب كردند و تيم تركيد .
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/02/04 11:15 AM، توسط farshad.)
2012/02/04 10:40 AM
aizen souske
تنها ايزن سوسكه انيم پارك

اعتبار: 38.0
ارسال: #4
RE: بررسي هفتگي 3 قسمت از مانگايGolden 23
(2012/02/04 10:40 AM)farshad نوشته شده توسط:  خودم شروع ميكنم .

قسمت مقدمه خب اول اينكه 2 تا شخصيت جديد به كاپتان سوباسا اضافه شده . 2 تا بچه فوتساليست ( فوتبال سالني يا همون فوتسال ) به جمع ما ميپوندند . اين 2 بازيكن يكي اسمش شونسوكه ناكاموراست و اون يكي هيده توشي ناكاتا . فقط نفهميدم دروازبان يوشيكاتسو كاواگوچي كجا بود ! معمولا واكي يا واكاشيمازو بود اما ظاهرا همين يه استثناء شده و اسم حقيقي دروازبان تيم ملي ژاپن رو ظاهرا آورده درست ميگم ؟
خب داره جالب ميشه . ض بازيكن آلماني جديد از تيم دورتموند به اسم شويل تيگر برن اومده كه با اشنايدر و كالتز واسه واكيباياشي شاخ بشن . آخه ميدونيد بازي جام جهاني المان - ژاپنه اونم سال 2006
شخصيتهاي ديگه مثل تاكاهارا از ژاپن كه با كاكرو تعويض ميشه . اليور كان كه با مولر تعويض ميشه و ميشل بالاك اينا همه خلاقيت نويسنده بوده .
فوكونيشي ، اوگاواساوارا و كاجي هم جزو بازيكنان حقيقي تيم ژاپن هستند ظاهرا . پس تو اين بازي تمام تخيلي نبودند بازيكنان !

قسمت اول : خب تيم زير 22 سال تيم ملي ژاپن واسه كسب مدال طلاي المپيك تشكيل شده . نظرتون چيه ؟ ميتونن قهرمان بشن ؟
واسه اول كار مربي تيم زير 22 سال آقاي كارا مربي كاكرو انتخاب شد . نسل طلايي رو بهش سپردند . به نظر شما واقعا كار عاقلانه اي بود ؟
انتخاب بازيكناني كه قراره با تيم دانمارك و نيجريه بازي دوستانه داشته باشه كمي سخت بنظر مياد! ببينين چطور اينكارو كرد ! واقعا از نظر من كه چاره اي نداشت همين بازيكنان رو بايد انتخاب ميكرد چون تو دسترس بودن !به هر حال اهدافي كه مربي كارا داره و فكرايي كه ميكنه تو سر هيچ مربي ديگه اي نيست !
همچنين سوباسا بايد در اسپانيا عليه تيم وايادوليد به ميدان بره . اميدوارم موفق بشه . هنوز حريفش معلوم نيست كيه ...

قسمت دوم : خب جا داره از يه كاراكتر تشكر كنم . اگه ايده تاموتسو نبود تيم ملي ظاهرا پيشرفت نميكرد . اون دوست شينگوئه و همچنين مسئول اطلاعات و تجزيه و تحليل و لباس بچه هاي تيم ملي . همچنين تاكاي آتسوشي مربي بدنساز بچه هاي زير 22 سال .
عجب مربي زرنگ بوده ! با تكيه به سه كلمه ي احساسات ، توانايي و مهارت فردي ميخواد چيزي رو به بازيكنان تيم زير 22 سال نشون بده . بنظر شما چقدر اين سه كلمه ميتونه تو روحيه ي بازيكنان تاثير بزاره ؟‌
نكته ي مهم : بازيكنان فوتساليست اسمشون عوض شد ؟ شده فوروكاوا كوتارو و كازامي شينوسوكه ! مگه اينا همونايي نبودن كه تو چپتر مقدمه المان - ژاپن بازي ميكردند ؟ اگه اين درسته پس ترجمه غلط شده اما اينجا چيز جالبي رو متوجه شدم . ميگه اينا جزو تيم RJ7 سابق بودند ! اسم مربي اين تيم ساباتا يا همون ميناتو گامو است . جالبه كه ميگه در اصل 11 نفر بودند اما 3 نفر نبودند شدند 7 نفر چرا ؟ چون از از اون 11 نفر ريوما هينو رفت اروگوئه ، فوروكاوا و شينوسوكه هم فوتسال رو انتخاب كردند و تيم تركيد .

اره ميتوننن برنده بشن ولي بايد از سد تيم هايه قويي رد بشن.شايدم بدون ستاره هاشون!!!!!!!!!
اره مربي كيرا با اينكه سابقه مربيگري تو تيم ملي رو نداشت انتخاب خوبي براي مربي شدن تو تيم ملي جوانان ژاپن بود.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
ولي اصلا انتخاب خوبي نكرد كه لژيونر هايه ژاپن رو تو تيم نياورد.چون با اين كارش رسيدن به مدال طلا رو سخت ميكنه...مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2012/02/04 07:01 PM
farshad
キャプテン翼の生成

ارسال: #5
RE: مانگا خواني گروهي - مانگايGolden 23
خب راستش مربي كارا بنظر من ميخواد روي همه بازيكنا مسلط بشه . يعني يه كاري كنه بازيكنان ديگر تيم هيچوقت به بازيكناني مثل سوباسا و كاكرو و تارو تكيه نكنند . حالا ميريم جلوتر ميبينيد كه چي ميشه . وقتي به چپترهاي خيلي بالاتر برسيم ديگه نيتايي كه ما ميشناختيم تموم ميشه و بجاش يك استاد در سطح دان 4 كاراته ميشه ... حالا اينو بگذاريد نگيم و فعلا بحث روي همين 3 چپتر اول باشه . هفته ي ديگه 3 چپتر بعدي مورد بررسي قرار ميگيره .

لطفا بياين شركت كنين . فقط يك هفته وقت هست . بعد از يك هفته چه پست زده باشين چه نزده باشين ديگه ميريم چپترهاي بعدي ...
2012/02/05 01:12 AM
farshad
キャプテン翼の生成

ارسال: #6
پس كجايين ؟ بياين شركت كنين .
2012/02/05 03:41 PM
amirjjj
کاربر فعال پارک انیمه

اعتبار: 51.0
ارسال: #7
سلام آقا فرشاد خسته نباشید.آقا من زیاد مانگا ها رو نخوندم ولی اگر منم بخوام یه نظر داده باشم ولی با اجازه ی آقا فرشاد به نظر من قرار دادن مربی سابق کاکرو برای مربیگری تیم زیر 22 سال بهترین کار است چونکه با اطلاعات کمی که من از سری سوباسا دارم خود کاکرو هم اول کم و بیش زیر نظر این مربی بود والان به یک بازیکن بزرگ تبدیل شده پس نتیجه گیری من اینه که انتخاب این مربی بهترین گزینه است البته برای آغاز کار این تیم.

در مورد این بحث که مربی با استفاده از سه کلمه توی روحیه بازیکنان تاثیر میزاره یا نه اینه که توی روحیه بازیکنان تاثیر زیادی میزاره و خودشونو دست کم نمیگیرن و با روحیه بالا وارد زمین بشن ولی با استفاده از کلمه ی توانایی باعث میشه که حتی اون کسی که توانایی خیلی عالی نداره باعث میشه که خودشو نشون بده

جدا از این بحث آقا فرشاد من زیاد در مورد کاپیتان سوباسا اطلاعات ندارم اگه اینایی رو که گفتم چرت و پرت بود شما ببخش
اگر هم خوب بود که بازیم بزار تا شرکت کنم در این بحث

متشکر از آقا فرشاد گل
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/02/05 06:17 PM، توسط amirjjj.)
2012/02/05 06:15 PM
farshad
キャプテン翼の生成

ارسال: #8
خب دادا امير لينك دانلود رو واسه همين گذاشتم ديگه ! بيا پست دوم لينك دانلود برو مانگا رو دانلود كن . يا اينكه زحمت بكش برو تو مانگا ريدر همين بالاي انجمن و از داخلش مانگاي گلدن 23 رو آنلان چپتر مقدمه و اول و دوم رو مطالعه كن . من نميخواستم بگم كه چرا مربي كارا اين 3 كلمه رو گفته چون به چيزي ربط داره كه ممكنه واسه بعضيا بدآموزي داشته باشه . اون تيكه رو ما بهش استناد نميكنيم و فقط از اراده ي قوي اون ميگيم كه تونسته چنين قدرت فكري پيدا كنه و با گفتم اين سه گلمه تازه اونم توي يه پارچه هاي بنر مانند 2 كيلومتري اينو نوشته و آويزون كرده تا بازيكنان ازش درس بگيرن ما اينو بهش اشاره كرديم .
امير بيا تو اين مبحث پيگير باش . مبحث شيرين و خيلي جالبيه !
2012/02/05 06:24 PM
ALI-TSUBASA
A Real Madrid Crazy

*

اعتبار: 172.0
ارسال: #9
من که تو شرکت کردن مشکلی ندارم فقط یکی لطف کنه بگه برای شرکت تو بحث از کجا شروع کنم؟(یعنی از اول برداشتم رو از مانگا بنویسم یا چیز دیگه)
2012/02/05 06:30 PM
amirjjj
کاربر فعال پارک انیمه

اعتبار: 51.0
ارسال: #10
پس منظور مربی کیرا این بوده که یه رقابت بین بازیکنان ایجاد کنه که هر کسی بهترین مهارتاشو نشون بده .بعد اون دو نفر که مال تیم فوتسال بودن که قبلا هم توی تیم 7 نفره بودن صد در صد 2 نفر انتخابی تیم زیر 22 سال هستند

خیلی جالبه کسانی که زیر دست این مربی باشن در آخر مانند بازیکنانی مثل کاکرو و..... میشن وتیم زاپن رو به اوج میرسونن
2012/02/05 07:27 PM
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Sport بهترین مسابقه از نظر شما در مانگا یا انیمه ی سوباسا بین کی و کی بوده؟ Gino-Hernandez 31 10,177 2022/10/12 09:19 PM
آخرین ارسال: nankatsu

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: