زمان کنونی: 2024/11/08, 01:37 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/08, 01:37 AM

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیوگرافی شدو(Shadow)

نویسنده پیام
Arararagi
Kami-sama

ارسال: #1
بیوگرافی شدو(Shadow)
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
نام:شدو
رنگ چشم:قرمز
رنگ مو:سیاه قرمز سفید(اون پشم روی سینه اش)
رنگ لباس:نداره
رنگ کفش:زرد سیاه قرمز سفید (زرد=گردی های زیر کفشش)
دوستان نزدیک:ماریای خدا رحمت کنه و رژ
نژاد:جوجه تیغی
غذای مورد علاقه:عسل و آب انگور و گیلاس و دسرپالپ
شخصیت:سایه(شدو)یک جوجه تیغی بسیار جدی و اخمو است که دوستش ماریا را از دست داده.او کم حرفمیزنه و میخندد یه قسمت هم یک اشک کوچول موچول میریزه بعد تمام.او دوست دارد تنها باشد و بیشتر اوقاتدر فکر فرو میرود کشت ما رو مدام دست به سینه می ایسته و ژست میگیره او دل پاک و مهربانی دارد و هر کیبهتون میگه که بدجنسه باور نکنین.هرکی هم بهش بد بگه با من طرفه فهمیدی یا بفهمونمت؟اصلا معلوم نیست با سونیک دوسته یا دشمن؟یک بار باهاش میجنگه یک بار باهاش همکاری میکنه به هر حال مهم نیست اون عاشق آب انگور و دسرپالپه و اونطوری که معلومه چیزای شیرین دوست داره سایه گوشه گیر و تنها هست و دوست داره اینطوری باشه اون ماریا رو مثل خواهرش با تمام وجودش دوست داشت و ماریا براش خیلی مهم بوداما...بقیه رو که خودتون میدونین معمولا میگن که سایه بدجنسه و با این که همه چیزش رو دوست دارم حتیقیافه اش رو اما باید بگم که به قیافه اش میخوره بدجنس باشه اما همونطور که بهتون گفتم اینطوری نیست اون واقعا یک قلب بزرگ و مهربون داره و اگه کسی به کمکش نیاز داشته باشه حتمن بهش کمک میکنه حتیسونیک.اون برای سریع رفتن از کفش های اسکیتی اش استفاده میکنه.سرعتش از سونیک کمتر است اما قدرتش خیلی بیشتر از سونیکه اونطور که توی کارتونش میگن اون قوی ترین و شکست ناپذیر ترین موجودی است که تا به حال به وجود آمده(توی سونیک ایکس)دوست دیگه ی اون رژ هست خیلی ها میگن که اون و رژ عاشق هم میشن اما درست نیست رژ و ناکلز هستن که عاشق هم هستن رژ فقط برای اون یک دوسته همین و بس
[font=Tahoma]
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/06/24 08:27 PM، توسط Arararagi.)
2015/06/24 08:27 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Yato-Sama
تازه وارد

*

اعتبار: 0.0
ارسال: #2
RE: بیوگرافی شدو(Shadow)
کاراکتر مورد علاقه ی من شدوئهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2016/06/09 03:23 PM
monika81
کاربر فعال پارک انیمه

اعتبار: 10.0
ارسال: #3
بیوگرافیت کامل نیست
ولی بازم دستت درد نکنه از هیچی بهتره
2019/10/11 09:29 PM
monika81
کاربر فعال پارک انیمه

ارسال: #4
پاره ای از توضیحات درباره ی شدو:
اون رقیب سونیک حساب میشه به خاطر همین یه بار دعوا وبار دگر آشتی....
همون طور که خودتم گفتی
به قیافش میخوره بدجنس باشه اما به هیچ وجه اینطور نیست(البته جز تو بازیه سونیک فورسز که دیدین با اینفنیت چی کار کرد)
ماریا رو تو دنیا بیشتر از هرچی دوست داره.تو بازیه shadow the hedgehog اخراش نشون میده که کلا با گذشته خداحافظی کرده قراره از قضیه ماریا حرکت کنه به سمت جلو و اینده(بای بای گذشته)و همونطور که تو شاهکار قرن! ینی sonic06 میبینیم باروژ و امگا به گان ملحق شده!همون G.U.N که کل زندگی شدو رو فرستاد رو هوا و 50 سال مثه یه تیکه آشغال پرتش کرد تو یه گوشه.نشون دهنده ی قلب بزرگ شدوعه که حاضر شد به خاطر قولی که به ماریا داده با دولت همکاری کنه و جهان رو امن نگه داره....
در سونیک فورسز که اخرین بازی هست که انتشار داده شده میبینیم باز باروژ همکاری میکنه و مابقی ماجرا....
رابطه روژ با شدو...
خب........روژ شدو رو دوست داره در این شکی نیست... کلی مدرک هست در این باره چه تو بازی و چه تو کمیک ها که اگه کسی خواست مینویسم.روژ بهه شدو خییییلی اهمیت میده. تو بازی sonic battle و shadow the hedgehog و شاهکارقرن!sonic the hedgehog2006 نشون داده شده که نگرانشه و ..... اما احتمالا چون نمیخواد دوستیش با شدو به هم بخوره چیزی نمیگه.منکر علاقش به ناکلزم نمیشم ولی خودتون دودوت چهارتا کنید و رابطه ی شدو و روژ با ناکلز و روژ چه از لحاظ نحوه برخورد و چه از لحاظ مدت زمان آشنایی شدوژ برتر هستش.اما من خودم ناکوژ رو ترجیح میدم....
رابطه شدو با روژ...
همین بس که شدو روژ رو به عنوان یه دوست میبینه نه بیشتر....
چیزه خاصی در باره این رابطه فعلا ندارم بگم ولی اینو بدونین که تو بازی sonic battle شدو به روژ میگه :ally که میشه متحد یا هم پیمان
دیدش بهش مثه یه دوسته....
روژ به شدو علاقه داره اما شدو به روژ نه.....

2019/10/12 07:06 PM
monika81
کاربر فعال پارک انیمه

ارسال: #5
جالبه بدونین شدو نامیراست!ینی هیچ وقت پیر نمیشه و همیشه همینطور جوون و خوشتیپتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/400.gifباقی میمونهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/3.gifتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/11.gif
شاید به خاطر همینه که از همه کناره گیری میکنه و دوستی نمیگیره چون از اینکه پیریشونو ببینه وحشت دارهتصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/12.gifخودتونو بزارین جاش!
خودتون باشین بهترین دوستاتون پیر شن و بمیرن و شما آب شدنشون رو تماشا کنید و نتونید کاری کنین!!من که بهش ف میکنم سکتم میاد!
ولی خو سگاهم گند پشت سر هم داره گند میزنه به شخصیت شدو...تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/17.gif
قسمت بعد رایطه شدو و امی!تصویر: richedit/smileys/yahoo_Big/48.gif
2019/10/12 11:58 PM
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کلوپ هواداران shadow شینیگامی 47 17,349 2020/02/15 11:42 PM
آخرین ارسال: deadlystorm
zجدید سایه(شدو)+ایمی=سامی! sha.j.t 27 12,516 2019/12/27 09:38 PM
آخرین ارسال: niko.s.p
zخبر جدید شدو قوی تر یا سونیک shadow the hedgehog 32 11,725 2019/12/25 01:15 PM
آخرین ارسال: Hal7283