L£ONARDO
اعتبار: 12.0
|
داستان گروه ناشناس در پارک انیمه
سلاممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
این اولین پست من تو پارک انیمه هستشمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من میخوام یه داستان بزارم که اگه بخواین توش شرکت کنین همینجا بهم بگینمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من خودم عکساتونو میسازممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
فقط کافیه به من رنگ چشم-رنگ مو-رنگ پوست-مدل مو-لباس-مدل لباس-رنگ لباس-رنگ مورد علاقه-قدرت رو به من بگین چون برای ساخت عکس بهشون نیاز دارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
مرگ من نظراتتون رو اینجا بزارید:http://animpark.net/thread-14502.html
دیگه هم محلت ثبت نام تموم شدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
نظراتتون رو تو تاپیک نظرات بدیناااااااااااااااااااااااااااامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
در صمن میدونم عکسا بد میشه ولی این در حد توان نرم افزارمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(شرکت کننده ها)
خودم(بیبستر):
قدرت:کنترل اب و هوا-الکتریسیته-ذهن خوانی-بالا رفتن از در و دیوار-
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
انه13:
قدرت:یخ و برف و باد
estasis(محمد):
قدرت:ذهن خونی سرعت بالا از درو دیوار بالا رفتن
بهاره:
قدرت:کنترل کننده ی اب و خون افزاری و خاک و اهن
:dovahkhiin
قدرت:رد شدن از دیوار،تغییر چهره(تبدیل شدن به افراد دیگر)،حرف زدن با حیوانات،داشتن یک عصا و یک اژدهای دست آموز.
(عکسش به زودی میاد)
(شخصیت منفی)
black snow queen(صبا):
قدرت:تاریکی و پرواز و نگه داشتن بدن دیگران(یعنی میتونه کاری کنه که حرکت نکنن)و تغییر شکل به فرم گرگ
نیمه ی خوب:
نیمه ی بد:
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/08/21 10:17 AM، توسط L£ONARDO.)
|
|
2014/07/17 01:15 PM |
|