زمان کنونی: 2024/11/18, 03:47 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/18, 03:47 AM

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

معرفی مانگاهای محبوب

نویسنده پیام
Noir
Darkness can be kind

اعتبار: 16.0
ارسال: #1
معرفی مانگاهای محبوب
مانگای مورد علاقه تونو معرفی کنید,اونو از نظر گرافیک,داستان,شخصیت ها و ... ارزیابی کنید و نکات مثبت اون و خلاصه هر چی می خواین دربارش بگین
2013/11/06 04:13 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 اعتبار داده شده توسط : nig(+2.0)
invierno
《insane》

اعتبار: 150.0
ارسال: #2
RE: معرفی مانگاهای محبوب
خب اين مانگاي محبوب من نيست ولي معرفيش ميكنم:
نام :مارمالاد پرتغال(كه هيچ ربطي به داستان نداره؟)
نويسنده:سئوك وو
داستان يه دختريه كه يه خوناشامه توي دنيايي كه ادما و خوناشاما با هم زندگي ميكنن و طي يك قرار داد خوناشاما ديگه خون انسان رو نميخورن.حالا شخصيت اصلي كه اسمش باك ماريه يه دختر خوناشامه كه سعي بر پنهان كردن خوناشام بودنش داره كه طي يك سري اتفاقاتي دوتا از دوستاش اينو ميفهمن .داستان از اونجايي شروع ميشه كه باك ماري خون همراه خودش مدرسه نبرده بوده و شيكم گرسنه بر ميگرده خونه كه به طور اتفاقي تو مترو يه پسر انسان و گاز ميگيره به اسم جائه مين كه يه اتفاقاتي ميوفته كه اين دو تا عاشق هم ميشن و ......
خب اين يه مانهواي كره ايه كه مثل فيلماشون عاشقانس من از ده بهش 5 ميدم اينم عكس
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
2013/11/10 07:52 PM
abaneh
اخراج شده

ارسال: #3
این مانگا رو جدیدا کشف کردم
نام مانگا :تاریخ/Historie
نویسنده :IWAAKI Hitoshi
داستان زندگی یومنس، پسربچه‌ای یونانی از خاندانی ثروتمنده که دست تقدیر زندگیش را دگرگون کرده و او را از زادگاهش آرکادیا به میانه‌ی جنگ‌های اسکندر مقدونی (الکساندر) می‌کشاند.

مانگای جالبه و طراحیش رو من دوست دارم ...شخصیت اصلیش یومنس خیلی باهوشه !

البته مانگاش یکم تا حدودی خشنه.
2013/11/10 08:28 PM
invierno
《insane》

اعتبار: 150.0
ارسال: #4
فكر كنم خوندمش.قشنگه بدك نيست.
2013/11/10 08:36 PM
Noir
Darkness can be kind

اعتبار: 16.0
ارسال: #5
رو معرفی می کنم Cage of Eden با اینکه مانگایه موردعلاقه ام نیست، من خودم مانگایه قفس بهشت یا
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

(ژانر ها:ترسناک،اکشن،فانتزی،هیجانی،رمز و رازی،عاشقانه(البته نه زیاد
Yoshinobu Yamada:نویسنده

داستان این مانگا درباره ی چندتا بچه ی دبیرستانیه که در راه برگشتن از یک سفر کلاسی به اروپا هواپیماشون در جزیره ای سقوط میکنه که نباید وجود داشته باش.در این جزیره حیواناتی وجود دارند که باید سال ها پیش منقرض میشدند.پس از اینکه این حیوانات چند تن از دانش آموزان رو میخورن،آشوب ایجاد میشه.بچه ها شروع به کشتن یکدیگر می کنن،بزرگ ترها همه کشته می شوند و راهی برای خارج شدن از این جزیره وجود ندارد.شخصیت اصلی داستان و چند تن از همکلاسی هایش از جمله دختری که همیشه دوستش داشته،سعی می کنند تا در این وضع دیوانه وار زنده بمانند و پس از مدتی متوجه میشوند که شاید سقوط آن ها برخلاف تصورشان کاملا اتفاقی نبوده است

موضوع اصلی این مانگا چندان جالب نیست اما نویسنده آن را خوب شکل داده است و شخصیتایه جالبیم داره.این داستان برای کسانی که از سریال لاست یا گمشده و یا انیمه ی بتوم خوششون اومده هم بد نیست و برای کسایی که به ژانر اکشن علاقه دارن مناسبه.نقاشیای این مانگا نسبتا خوبن و مخصوصا موجودات ماقبل تاریخه غول پیکر خیلی زیبا و واقعی به تصویر کشیده شدن.البته باید اضافه کنم که احتمالا این مانگا بیشتر به درد پسرا میخوره چون مقدار خشونتش زیاده و نسخه ی اصلی این مانگا مقداری ژانر (متاسفانه) اچی داره و بهتره که دخترایه عزیز مثل من برن یه نسخه ی س**نس*رشده شو ببینن.در کل اگر از این چیزهاش بگذریم داستان پر پیچ و خم و جذابی داره و از نظر ژانر رمز و رازی هم نسبتا خوب روش کار شده
من شخصا از 10 بهش 5.8 میدم
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/11/15 08:47 PM، توسط Noir.)
2013/11/15 08:40 PM
!Sultan
I’m a girl

*

اعتبار: 1425.0
ارسال: #6
 مانگای glass mask
این مانگا مربوط به دختری به نام مایا که در بازی کردن نقش های مختلف مهارت خواستی و ارزوش اینه که در اینده بازیگری حرفه ای بشه یک روز یه خانوم اونو در حال نقش بازی کردن میبینه و با دیدن بازی کردن مایا به حیرت میفته به دلیل اینکه خانومه قیافه ی ترسناکی داشته مایا از ترس فرار میکنه و............
در طی داستان مایا به عنوان یه بازیگر با مشکلات زیادی روبرو میشه که مربوط به بازیگریه.

نویسنده :Suzue Miuchi

مانگای skip beat
در مورد دختری به نام کیوکو هست که توسط دوست قدیمیش شو که یه خواننده ی معروفه قلبش میشکنه و برای شکست دادن اون وارد صنعت بازیگری میشه ولی متاسفانه در امتحان بازیگری قبول نمیشه ولی به دلیل اینکه نمیخواسته از شو شکست بخوره هر کاری میکنه تا یه بازیگر بشه بنابراین در گروهی به نام love me عضو میشه و.................

نویسنده : Yoshiki Nakamura
2015/11/05 12:36 PM
popak
ميگ ميگ

ارسال: #7
مانگاي هانتر ايكس هانتر
در مورد يه پسر به نام گون هست كه قصد سفر به جاهاي دور دست داره و ميخواد يك شكاري ماهر بشه بخاطر همين بايد مدرك بگيره
واسه اين كار اون بايد تو يه مسابقه بين شكارچي هاي حرفي شركت كنه و در داستان ماجراهاي زياد و جالبي پيش مياد و خطر هاي زيادي پيش روشه كه اون به كمك دوستاش خطر ها رو پست سر ميذاره و...
مانگاي دي گري من
در مورد يك جنگير به نام الن واستلر هست . اين پسر با كمك نشان روي دستش ميتونه جن ها رو بكشه دست اون غير عاديه دليلش رو هنوز خودم متوجه نشدم .. خب الن به كمك همكار هايي كه به اون در از بين بردن جن ها كمك ميكنن و هيولا هايي كه در اصل روح انسان ها هستن رو از بين ميبرن تا روح انسان ها ارامش پيدا كنه و از بند زنجير جن ها رهايي پيدا كنن الن وارد جنگ با سردسته ي جن ها ميشه كه در اين راه خيلي ها كشته ميشن .......
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/07/03 05:26 PM، توسط popak.)
2016/07/03 05:26 PM
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی مانگا Sakamoto Days A.O 0 1,873 2021/06/27 03:11 PM
آخرین ارسال: A.O
  معرفی سایت خوب برای دانلود مانگای انگلیسی Icchi 23 21,154 2018/08/11 08:25 AM
آخرین ارسال: !Sultan
  دلیل محبوبیت مانگاهای ورزشی؟ Merida 18 3,670 2016/07/19 07:04 PM
آخرین ارسال: سناگل
  محبوب ترین شخصیت های خادم سیاه در آخرین چپتر مانگا |kuroshitsuji !Melody 27 9,504 2016/07/18 10:38 PM
آخرین ارسال: Yu_chan
  معرفی انتشاراتی های ژاپن xyzNothing 1 1,204 2015/08/09 07:50 AM
آخرین ارسال: xyzNothing

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان