abaneh
|
Toradora
نام : Toradora
سال ساخت : 2008
کارگردان : Tatsuyuki NAGAI
تعداد قسمت ها : 25
ژانر کمدی،عاشقانه،زندگی مدرسه ای
مناسب برای بالای 15 سال
داستان : ” ریوجی ” پسر دبیرستانیست که به سبب چهره ی خشن و ترسناکی که دارد همه از او فرار میکنند و سعی میکنند که رابطه ی نزدیکی با او نداشته باشند .اما واقعیت آن است که ریوجی تنها شمایل یک یاکوزا را از پدرش به ارث برده است و هیچ کار خلافی از او سر نزده است . از طرفی ” تایگا ” دختر ریز نقشی است که بر خلاف ظاهرش فوق العاده خشن و بزن بهادر است . تایگا عاشق دوست ریوجی ، ”یوساکو” است و ریوجی عاشق دوست تایگا ، ” مینوری ” . به طور اتفاقی تایگا با ریوجی برخورد میکند و تصمیم میگیرند که به یکدیگر برای رسیدن به معشوقه یشان کمک کنند…
اگر از من میشنوید : ” تورادورا ” در نگاه اول ، یک کمدی دبیرستانی با همان ویژگی های همیشگی انیمه های این ژانر است . این حرف تا حدودی هم درست هست . پسری که نمیخواهد مانند پدرش باشد و دختری که به او زور میگوید . در یک جمله میتوان داستان انیمه را به این صورت خلاصه کرد ” زن ستمگر ، مرد ستمبر ” . در ابتدا برای من سخت بود که با این داستان کنار بیایم . پسری که داد میزند : خواهش میکنم اجازه بده اتاقت را مرتب کنم ، و مدام حرف زور میشنود و با این حال مانند سگ به دنبال دختر می دود و حتی کارهای شخصی اش را نیز انجام میدهد . در ابتدا دلیل این امر را نمیدانستم اما کم کم با مقایسه ی این انیمه و زندگی واقعی ، شک کردم که نکند به خاطر عقاید سنتی که ما داریم قبول این واقعیت سخت است یا حتی بخاطر افکاری که در خانه هایمان به خوردمان میرود که مثلا فلانی چون به همسرش در ظرف شستن کمک میکند زن ذلیل است و ….
به هرحال چه داستان را افسانه ای دور از واقعیت قلمداد کنیم چه حقیقت ، انیمه حرف های جدی اش را در چند قسمت آخر میزند . در واقع پانزده قسمت اول سریال کمدی است و در قسمت های باقیمانده ” رومانس ” داستان نمایان تر میشود و حرف هایی مانند مهم بودن خانواده و فرار نکردن از مشکلات را به صورتی میگوید که بیشتر شبیه ژانر ” slow paced ” یا ” slice of life ” میشود . رابطه های پیچیده ای که در روند داستان به وجود می آید کمی عجیب و دور از ذهن به نظر میرسند و کمدی داستان همانطور که گفتم رو به زوال میرود و وجه خنده دار داستان به روی شانه های همکلاسی های ریوجی می افتد که شناخت زیادی از آن ها نداریم ولی برایمان جذاب هستند . همچنین پایان غیر منتظره ای که مرا در جا میخکوب کرد نه به خاطر آنکه دلم برای ریوجی میسوزد بلکه انتظار نداشتم از یک انیمه ی کمدی دبیرستانی ، همچین پایان بندی شجاعانه ای را ببینم و یادم می افتد که فیلم هالیوودی نمیبینم…
اما اگر از من میشنوید ” تورادورا ” ارزش دیدن را دارد و می ارزد که آن را با دوستانتان دور هم تماشا کنید .
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/09/26 05:42 PM، توسط abaneh.)
|
|
2012/09/26 05:36 PM |
|