زمان کنونی: 2024/11/05, 02:28 PM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/05, 02:28 PM

نظرسنجی: ایا شما این انیمه را دیدید؟پست مفید بود؟
پست مفید بود_عالی
پست مفید_متوسط
پست نا مفید
دیدم_ان را دوست داشتم
دیدم_ان را دوست نداشتم
ندیدم_دوست نداشتم
[نمایش نتایج]
توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[معرفی و بررسی] 

معرفی و بررسی و نقد انیمه Tokyo revangers

نویسنده پیام
NoboraHaru
((Sephiroth))

*

اعتبار: 483.0
ارسال: #1
zجدید معرفی و بررسی و نقد انیمه Tokyo revangers
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه

سلام و با عرض خداقوت خدمت اعضای پارک
با اینکه چند وقته متاسفانه فعالیت نداشتم اما گفتم یک پست مفید قرار بدم.من یه بررسی اجمالی داشتم و متوجه شدم تایپیکی برای معرفی این انیمه نداره.
همونطور از اسمش مشخصه یه انیمه در سبک ماجراجویی/سفر در زمان و مبارزات یانکی های ژاپنی(در ژاپن به گروه یانکی ها و گانگستر ها از حدود ۴۰۰ سال قبل یاکوزا میگن که به معنی کارت بازنده
محتوای مخفی (Click to View)
میگن.
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهخواهش میکنم فعلا به نظر سنجی ساده اکتفا کنید و فعلا داخل تایپیک پستی قرار ندید تا اطلاعات کامل رو وارد این تایپیک کنم.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهیاکوزا
اطلاعات محوری: این انیمه حدودا ۲۴ قسمت داره و از روی مانگایی با همین نام اقتباس شده(نویسنده اثر اقای کن واکویی/بر طبق اطلاعات در دور نوجوانیش عضو یک باند به نام بلک امپرور بوده.)توکیو ریوِنجِرز(به ژاپنی:東京卍リベンジャーراズ، هپبورن:Tōkyō Ribenjāzu،به فارسی:انتقام جویان توکیو) یک مجموعه مانگای ژاپنی است که توسط کِن واکویی نوشته و مصور سازی شده‌است و از ۹مارس ۲۰۱۷ در هفته‌نامه شونن کودانشا به صورت سریالی ارائه شده‌است. یک انیمه تلویزیونی توسط استودیو لیدن فیلمز در می ۲۰۲۱(۱۱ اوریل۲۰۲۱)شروع به پخش کرد. لایو اکشن این انیمه در ژوئیه ۲۰۱۷ اکران شد. در ژوئیه ۲۰۱۷ نیز این مانگا بیش از ۳۲ میلیون نسخه کپی در تیراژ داشت. این مانگا برنده ۴۴امین جایزه مانگای کودانشا در رده شونن شد.اولین انتشار:مارس۲۰۱۷/مجله هفتگی(هفته نامه) کودانشا.
نویسندگی و تصویرگری(مانگا کای):کن واکویی
وضعیت مانگا:همچنان در حال انتشار/۲۹جلد(تا الان فکر کنم ولوم:همون جلد،۲۷ مانگا منتشر شده)
دسته:شونن
انیمه
اولین پخش:سریالی/می ۲۰۲۱(۱۱اوریل۲۰۲۱ تاریخ انتشار اصلی )
تعداد قسمت:۲۴(فصل ۱)
وضعیت:پایان یافته(فصل۱)
ژانر:اکشن/علمی-تخیلی/یانکی
سایر ژانر ها:عاشقانه محوری/سفر در زمان(تناسخ)/طنز/ماجراجویی/مدرسه ای
همچنین این انیمه دارای دو نسخه ارائه شده است که یکی س**نس*ر شدست .هرچند انیمه صحنه +۱۸ نداره اما مبارزات خشن و کتک کاری زیاد داره.بیشتر مبارزات خیلی خشن رو س**نس*ر کردن و خون و خونریزی ها.
همچنین یک لایو اکشن هم با اقتباس از این انیمه ساخته شده که ۹ ژوئیه ۲۰۲۱ اکران شده.
منبع:
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2022/04/25 11:59 AM، توسط NoboraHaru.)
2022/04/24 05:20 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
معرفی و بررسی و نقد انیمه Tokyo revangers - NoboraHaru - 2022/04/24 05:20 PM

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  [معرفی و بررسی] معرفی انیمه EX_Arm A.O 0 1,132 2021/05/15 12:49 PM
آخرین ارسال: A.O
zخبر جدید تحلیل و بررسی انیمه نجات رباتیک ( Shutsugeki! Machine Robo Rescue ) Yu_chan 35 39,773 2021/05/05 02:48 PM
آخرین ارسال: NoboraHaru
  معرفی انیمه دانه سیب زاواره 8 4,484 2021/05/05 02:47 PM
phone نقد وبرسی ارتش فضایی تهاجم کساندرا 23 7,896 2021/03/16 05:03 PM
  معرفی انیمه خاطرات اینده آتیش پاره 5 1,816 2021/03/08 03:24 PM

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان