مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
سلام و با عرض خداقوت خدمت اعضای پارک
با اینکه چند وقته متاسفانه فعالیت نداشتم اما گفتم یک پست مفید قرار بدم.من یه بررسی اجمالی داشتم و متوجه شدم تایپیکی برای معرفی این انیمه نداره.
همونطور از اسمش مشخصه یه انیمه در سبک ماجراجویی/سفر در زمان و مبارزات یانکی های ژاپنی(در ژاپن به گروه یانکی ها و گانگستر ها از حدود ۴۰۰ سال قبل یاکوزا میگن که به معنی کارت بازنده
میگن.
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهخواهش میکنم فعلا به نظر سنجی ساده اکتفا کنید و فعلا داخل تایپیک پستی قرار ندید تا اطلاعات کامل رو وارد این تایپیک کنم.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهیاکوزا
.یاکوزا (به ژاپنی: ヤクザ یا やくざ)، نام گروهی از تبهکاران ژاپنی است. این گروه هم اکنون در سراسر جهان پراکنده اند و به نام «مافیای ژاپن» هم شناخته می شوند. آنها دست به کارهای زیادی می زنند که مهم ترینشان پخش مواد مخدر، اسلحه و زد و خوردهای خیابانی است. تعداد شناخته شده آنها در دنیا ۱۰۳۰۰۰ نفر تخمین زده می شود.
یوبیتسومه (指詰め): به معنی بریدن نوک انگشت کوچک شخص در عذرخواهی از مافوق به خاطر ناکامی در انجام دستور یا خطاست.
ایرِزومی (入れ墨): رسم خالکوبی تمام بدن است، که نشانگر قدرت، شهامت و مردانگی مردی است که آن را تحمل می کند.
اعضای اصلی
پیشینه یاکوزا به قرن ۱۷ بر می گردد. پس از پایان یافتن جنگ داخلی و اتحاد ژاپن توسط شوگون توکوگاوا ایاسو (徳川家康) در سال ۱۶۰۳، برنامه های اقتصادی و اجتماعی حکومت شوگونی توکوگاوا تا حد زیادی زمینه ساز پیدایش این جامعهٔ تبهکاری شد.
در این سالها، سیاست بیرون کردن خارجی ها، حذف و مبارزه با نفوذ مسیحیت و ممنوعیت سفر به خارج (با مجازات مرگ) اجرا شد. در نتیجه این سیاست، حدود نیم میلیون نفر از سامورایی ها و نیروهای نظامی که به عنوان جنگجو در حال کار در زمین های زمینداران فئودال بودند بیکار شدند و در نتیجه از آن پس، تحت عنوان رونین (浪人) یا ساموراییِ بی ارباب و دوره گرد، زندگی سخت و طاقت فرسا ولی آزاد و بدون محدودیتهای اخلاقیِ طبقه جنگجویان را سپری می کردند.
اطلاعات محوری: این انیمه حدودا ۲۴ قسمت داره و از روی مانگایی با همین نام اقتباس شده(نویسنده اثر اقای کن واکویی/بر طبق اطلاعات در دور نوجوانیش عضو یک باند به نام بلک امپرور بوده.)
توکیو ریوِنجِرز(به ژاپنی:東京卍リベンジャーراズ، هپبورن:Tōkyō Ribenjāzu،به فارسی:انتقام جویان توکیو) یک مجموعه مانگای ژاپنی است که توسط کِن واکویی نوشته و مصور سازی شدهاست و از ۹مارس ۲۰۱۷ در هفتهنامه شونن کودانشا به صورت سریالی ارائه شدهاست. یک انیمه تلویزیونی توسط استودیو لیدن فیلمز در می ۲۰۲۱(۱۱ اوریل۲۰۲۱)شروع به پخش کرد.
لایو اکشن این انیمه در ژوئیه ۲۰۱۷ اکران شد. در ژوئیه ۲۰۱۷ نیز این مانگا بیش از ۳۲ میلیون نسخه کپی در تیراژ داشت. این مانگا برنده ۴۴امین
جایزه مانگای کودانشا در رده
شونن شد
.اولین انتشار:مارس۲۰۱۷/مجله هفتگی(هفته نامه) کودانشا.
نویسندگی و تصویرگری(مانگا کای):کن واکویی
وضعیت مانگا:همچنان در حال انتشار/۲۹جلد(تا الان فکر کنم ولوم:همون جلد،۲۷ مانگا منتشر شده)
دسته:شونن
انیمه
اولین پخش:سریالی/می ۲۰۲۱(۱۱اوریل۲۰۲۱ تاریخ انتشار اصلی )
تعداد قسمت:۲۴(فصل ۱)
وضعیت:پایان یافته(فصل۱)
به نظر میرسه تیم توسعه دهنده(سازنده (لیدن فیلمز) در حال ضبط و تدوین و صدا گزاری فصل دو هستند که ارک بلک دراگون وارک تنجیکو رو پوشش میده/احتمالا ۲۴ قسمت(من حدس میزنم یه انیمه با تعداد قسمت بالا خواهیم داشت.))
ژانر:اکشن/علمی-تخیلی/یانکی
سایر ژانر ها:عاشقانه محوری/سفر در زمان(تناسخ)/طنز/ماجراجویی/مدرسه ای
همچنین این انیمه دارای دو نسخه ارائه شده است که یکی س**نس*ر شدست .هرچند انیمه صحنه +۱۸ نداره اما مبارزات خشن و کتک کاری زیاد داره.بیشتر مبارزات خیلی خشن رو س**نس*ر کردن و خون و خونریزی ها.
همچنین یک لایو اکشن هم با اقتباس از این انیمه ساخته شده که ۹ ژوئیه ۲۰۲۱ اکران شده.
من خودم لایو اکشن رو دوست داشتم و قشنگ بود میتونم توصیه کنم ببینید.
منبع: