(2018/11/08 01:07 AM)'♥animpark princess♥' نوشته شده توسط: (2018/11/08 01:06 AM)'!Web Prince' نوشته شده توسط: (2018/11/07 11:36 PM)'♥animpark princess♥' نوشته شده توسط: (2017/01/18 11:11 PM)'میرانوا' نوشته شده توسط: به نظر من تنها شخصیتی که باید حذف بشه الیزه گند زد به بازی های سونیک رفت پی کارش!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
الان دیگه زیاد بدم از سالی نمیاد چون دور بر سونیک دیگه نمیگرده!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اما در مورد روژ اگه نباشه که داستان خیلی مسخره میشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمن عاشق وقتایی هستم که سر به سر ناکی میزاره!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
الیز که از همون 2006 پاک شد رفت.مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
روج که بله. کلا خدا رو شکر جز شخصیتایی هست که حذف نمیشه. درسته که نقشش خیلی کمه ولی باز خودش خیلیه. من روج رو خیلی دوست دارم. با شدو و امگا تیم خوبی رو میسازن
پاک شد یعنی حذف شد یا اینکه سالم شد؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
حذف شد مدیر جانمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه حذفمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
کجا حذف شده؟؟؟؟
بچه ها میبین سکته میکننا
پایان بازی sonic06 گفته که با اون اتفاقایی که الیز رقمشون زد این تایم لاین پاک شده.ینی هیچ کدوم از این اتفاقا نیوفتاده و هیچ کدوم از این ارکترها این بازی این شاهکار قرن رو به خاطر نمیارن
بلیز زندست