گارا
اعتبار: 386.0
|
انیمه the town without me
نام: Boku Dake Ga Inai Machi (شهری بدون من)
تعداد قسمتها: ۱۲
استدیو سازنده:A-1 Pictures
ژانرها: معمایی، روانشناختی، شونن، ماورالطبیعی
شهری بدون من، اثری کاملاً استثنایی است که میتواند در این چند سال نبود یک روانشناختی مناسب، شما را به شدت سرگرم کرده و تا حدودی روانشناختی به یاد ماندنی باشد. شهری بدون من در مورد فردی به اسم فوجینوما ساتورو است که قدرت بازگشت زمان را دارد! البته نه در سطحی زیاد که به هزاران سال قبل برگردد و ایدهای کاملاً کلیشهای و تکراری را بسازد؛ بلکه قدرت وی تنها به چند ثانیه یا دقیقه قبل باز میگردد و این نیز فقط در صورتی رخ میدهد که اتفاقی برای فردی در نزدیکی وی بیوفتد. برای مثال در قسمت اول ما شاهد بودیم که یک پسر بچه سعی داشت از خیابان عبور کند و یک راننده کامیون با سرعت بسیار زیاد به وی نزدیک میشد ناگهان زمان برگشت و ساتورو سعی کرد با منحرف کردن کامیون پسر بچه را نجات دهد که البته در این امر موفق شد ولی خود تصادف کرده و راهی بیمارستان گشت.
داستان انیمه به این سادگی نیست که قهرمانی با توانایی بینظیر سعی میکند هر کس را با نجات زمان نجات دهد؛ داستان کاملاً تاریک؛ غمانگیز و شکننده است که روایتی بینظیر نیز آن را در بر میگیرد. یکی از دردهایی که در گذشته متوجه جامعه و البته انسانیت بود، کودکآزاری و قتل کودکان توسط افرادی ناکامل و یا ناثبات از روانی بوده است؛ این انیمه نیز سعی در به تصویر کشیدن چنین چیزی دارد. فردی که از نظر روانی ناپایدار است، دست به قتل بچههایی میزند که کم سن و در عین حال به شدت معصوماند. این انیمه، داستانی کاملاً بینظیر و بیمانند را ارائه میکند که در نوع خود متفاوت است. این اثر را میتوان استفادهای کاملاً درست از قاعده ساده اما عمیق دانست. انیمه به شدت ساده است، چه از نظر داستانی، چه از نظر روایت داستان و چه از نظر شخصیت پردازی و سعی نشده بیخودی آنها را پیچیده و عجیب بسازند که ارزشی نیز نداشته باشد. ولی در عین حال انیمه محتوایی بسیار عالی ارائه میکند که قطعاً در بین آثار روانشناختی ایده کاملاً جدیدی است. البته یکی از عیبهایش را میتوان حضور کمرنگ شخصیت منفی نامید. وی به ندرت در انیمه دیده میشود که شاید این نیز دلیل بر شناخته نشدن هویت وی و تقویت عناصر ژانر معمایی در انیمه باشد که در این صورت ایراد محسوب نمیشود. قاتل در انیمه، نماد یک انسان دگرگون شده، روانی و کاملاً منفی است؛ او فقط کسانی را به قتل میرساند که تنهایند و دوستی ندارند و یا در خانه دچار مشکلات خانوادگی هستند، درحالی که موقعیت وی به گونهای است که میتواند به این بچهها به خوبی کمک کرده و حتی زندگی آنان را نیز دگرگون سازد! ولی چنین کاری نمیکند و به جای کمک کردن به آنها، دست به قتل و کشتارشان آن هم به شیوههایی وحشیانه میزند که تاثیر بسیار مخربی بر روی دیگر بچههای شهر میگذارد و تا حدودی شخصیت روانی آنان را نیز دگرگون میسازد زیرا در اکثر مواقع خود را مقصر میدانند که با مقتول دوست نشده و گذاشتهاند او تنها باشد و چنین چیزی سرش آید. این انیمه، یکی از معدود انیمههایی است که در عین سادگی، داستانی را بازگو میکند که ممکن است برای هر سنی لذت بخش و شیرین باشد و میتوان گفت با ساده بودنش، ثابت کرده است که نیازی به سختگیری برای ارائه یک داستان کاملاً عالی نیست. انیمه «شهری بدون من»، قطعاً در این لیست از جذابترینها است و دیدنش به همه توصیه میشود.
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2017/11/27 08:49 PM، توسط گارا.)
|
|
2017/11/27 08:47 PM |
|