(2017/09/11 02:01 PM)Dexeed نوشته شده توسط: (2017/09/08 11:06 PM)'HERMAN' نوشته شده توسط: (2017/09/08 11:00 PM)'♥animpark princess♥' نوشته شده توسط: (2017/09/08 10:45 PM)'Herman.kakashi' نوشته شده توسط: (2017/09/08 10:38 PM)'♥animpark princess♥' نوشته شده توسط: حالا اگمن و متال و جینجر و سیلور به کنار....
چرا شدووووووووو؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
درست یادم میاد .....مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
شبی از جبهه شرقی برگشته بودم و داشتم یکی از قسمتای سونیک ایکسو میدیدم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
متوجه شدم شدو از شباهتش با سونیک سو استفاده کرده و باعث دستگیریه سونیک توسط پلیس ها میشه و.... خلاصه کلی سونیک بخاطر این کار میفته تو درد سر
به این دلیل میگممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
آیا شما قسمت های دیگر سونیک ایکس را دیدید؟
آیا شما بازی های سونیک را دیده اید؟
آیا و آیا و آیا و آیا....
شدو برای رسیدن به هدفش اینکارو میکردمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه تازه اون زمان برای اگمن کار میکرد و حافظه ش رو هم از دست داده بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من در اوج دروه سونیک جوانی کردم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
من اگر الان شما رو فلج کنم و بعدش بیام ادای ادمای خوبو در بیارم هرچقدر هم بهتون خدمت کنم ایا شما دوباره میتونید راه برید ؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
قضیه شدو هم همینه مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
درسته شدو اول سونیکو انداخت زندان
ولی بعدا جون خودشو واسه نجات سونیک و بقیه انداخت دور کلا تا یه مدت همه فک میکردن شدو مردهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
دیگه اگه یارو تور فلجم کرده باشه برای نجات جونت بپره جلوی گلوله رها شده به طرف سرت و جلوشو بگیره در ازای مردن فک کنم بتونی ببخشیمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
شما از اول باید طرفتو مشخص کنی
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
طرف سونیکی یا میخوای بکشیش ؟
براش اون همه دردسر درست کنی بعد بپری جلو گلوله ؟
خب این گلوله ها و این سرنوشت نتیجه همون کارایی هست که خودت کردی پس من نمیبخشمت
و اگرم دوست داری
امتحانش مجانیه بیا تا فلجت کنم