(2017/08/08 04:02 PM)♥animpark princess♥ نوشته شده توسط: (2017/08/06 10:44 PM)Herman.kakashi نوشته شده توسط: جدا انتظار دارید شکوه و عظمت دوران سابق به سگا و سونیک برگرده ؟؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
زهی خیال باطل رفقای من
همزمان که همه ما اینجا جمع شدیم بازی هایی با کیفیت ها 4K در دست ساخت میباشد و دنیای گیم هر لحظه بزرگتر میشود
و مطمئن باشید ژاپن با سگا خیلی خوب جلو رفت اما ورشکست شد و نسل اون هم بزودی پاک خواهد شد و سونیک هم از یاد ها خواهد رفت
اما این بازی ها هنوز جذبه دارن و واقعا تونستن جذب کننن اما این چیزا شکوه دیرینه رو به کنسول سگا بر نمیگردونه !
هر چی باشه سونیک طرفدار خیلی زیاد داره.درسته که بازی های جدیدی با گرافیک و کیفیت خیلی بالاتری دارن تولید میشن.ولی با این حال سونیک چیزی هست که از خیلی وقت پیش مونده.بازی ای هست که خیلیا ازش خاطره دارن.از نظر من از یاد نمیره.و امیدوارم که سگا هم به دوران شکوه خودش برگرده.من هودم بازی های زیادی کردم و دیدم که داستانشون و گیم پلیشون و گرافیکشون و همه چیزشون از سونیک بهتره ولی با این حال سونیک یک چیز دیگه ست.حتی اگه قرار باشه سگا ورشکسته شه من بازم طرفدار سونیک میمونم.
پرنسس درود
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
بله ....مشخصه
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه الان بخش سونیک در انیم پارک نمیشه گفت بطور کامل ! اما عمده اون خوابیده و خیلی وقته که فعالیت جدی از طرفش صورت نگرفته
و با این روند که داریم پیش میریم ممکنه نهایتا تا 4 سال اینده سونیک محبوب باشه ولی بعد از این مدت کوتاه شما باید سونیک رو جزو تاریخ پویانمایی سگا به حساب بیارید
برای منم دردناکه ! هممون خاطره داریم !
ولی فکر نکنم نظر گیمر های سایت هم مثل مال ما باشه