(2016/11/15 06:19 PM)'Yu_chan' نوشته شده توسط: (2016/11/14 11:00 PM)'Giga Byte' نوشته شده توسط: (2016/11/14 09:44 PM)'Yu_chan' نوشته شده توسط: واییی خدای من باید در اولین فرصت ادامه رو ببینممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
کاوا و گنای یعنی دو تا از همون دیجیریتر ها هستن؟؟مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
از اولشم به گنای شک داشتم میدونستم این کمک هاش از روی دلسوزی نیست :// پس که نسبتا دشمن دیجیریتر هاست ://
واییی کلی سوال اومد تو ذهنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه یکیش درباره دیجیمون دنیای مرموز ://
دست گلت درد نکنه خیلی جالب و البته پر از سوال و راز بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
آره ساجده تند تند دانلود کن ببین. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
فیلم جدید هم زمانش نزدیکه و خیلی از چیزارو اسپویل میکنه. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
آره اون چیزی که درمورد گنای و هیمه کاوا توی اپیزود 13 نشون داد برق از سرم پروند. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
خطر اسپویل مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
گرچه گنای فقط درحد یه جمله با هیمه کاوا صحبت کرد:
" تجدید دیداری زیبا با دوست قدیمی! "
هیمه کاوا هم توی جواب فقط لبخند زد. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
از اونجایی که خود گنای اولین بار بحث دیجی ریترهای اولیه (دیجی ریترهایی که قبل از تای و مت و... اومده بودند.) وسط کشوند ، شک کردم شاید هیمه کاوا و گنای دوتا از اون دیجی ریترهای اولیه بودند و حالا بزرگ شدند.
ممنون کارخاصی نکردم که. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه ادامه ی ماجرا رو خود انیمه رقم میزنه.
آره آره باید از اول ادونچر ترای ببینممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
آرهـــــــــ باید خودمو هر جور شده برسونممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه البته اگر هم نشد مشکلی نیست به نفع من میشه که پشت سر هم میبینممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
یعنی حدس میزدما ولی دیگه در حد حدس بود فکر نمیکردم واقعا گنای خودش یکی از همونا باشه و تازه با هیمه کاوا هم ارتباط داشته باشهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
دقیقامطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه اگه هم یادت باشه تای گفت که تو کی هستی و اینا و چیزی نگفت و سریع غیب شدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
نه نگو عزیزم با این توضیح کامل و یه فلش بک من کلا انگیزه ـم واسه دنبال کردنش چند برابر شدمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
درسته ولی گاهی یه توضیح به زبون روون خیلی خوبهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
آره مخصوصا روی تیکه های ابتدایی اپیزود 1 مانور بده.
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اینکه یه موجودی میاد و دیجی ریترهای فصل دو (بجز تاکرو و هیکاری) رو به طرز فجیعی شکست میده. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
توی اپیزود 13 هم که آلفا مون و یه دیجیمون جدید به اسم جسمون (که مثل آلفامون عضو گروه Royal Knights هست.) داشتند باهم مبارزه میکردند. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
جدی ؟ممنونم.
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه