(2016/01/23 09:31 PM)'Reza.Angemon' نوشته شده توسط: (2016/01/23 09:02 PM)'Giga Byte' نوشته شده توسط: (2016/01/23 08:59 PM)'Reza.Angemon' نوشته شده توسط: هیچ یک از تبدیل هاش جالب و کاربردی نیست فقط سطح لی لی مون یکم خوب میشه و البته قوی!
شما تبدیل بعدی لیلیمون رو دیدین؟ مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
اسمش روزه مونه و از لیلیمون خیلی قویتره. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
تازه روزه مون یه تبدیل بورست مود دیگه هم داره که سفید میشه و چند قطره آب مقدس دورش میگردند و ازش محافظت میکنند.
آره اره دیدم ولی فکر کنم شما منظورم رو اشتباه متوجه شدی!
منظورم تبدیل های قبل لی لی مون بود!
در مورد اون حالت بورست مود هم ی دو سه تا کلیپ دیدم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
آهاباشه.
ولی تبدیل های قبلی لیلیمون هم بانمک هستند.
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه مثلا من به شخصه توگمون رو بیشتر از لیلیمون دوست دارم خیلی بانمکه.
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه تازه از معدود دیجیمون های درجمه قهرمان هست که چند حمله ی چند منظوره داره و بجای چنگال از مشت استفاده میکنه.
البته این توپیک بحث سر پالمونه.پالمون هم با شاخک هاش میتونه چندین کار مختلف انجام بده.یه بار که از شاخک هاش به تای کمک کرد تا نشان شجاعتو بگیره.همچنین میتونه با شاخک هاش سم تزریق کنه (مثل همون جایی که آکوگامون رو در کنار بقیه ی دیجیمون ها شکست داد) و حتی میتونه زخم های سطحی رو درمان کنه(البته قبلش باید از طریق شاخک هاش مواد دارویی جذب کنه.) مثل جایی که با می می و جویی به اوگرمون کمک کرد.
پالمون و گومامون بهترین همگروه ها هستند که توی دیجیمون ادونچر ترای هم ازقرار معلوم میخوان در کنارهم با امپریالدرامون ویروسی شده مبارزه کنند.البته اعتبار این حرفم فقط در حد یه بنره.