زمان کنونی: 2024/11/08, 01:47 AM درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

زمان کنونی: 2024/11/08, 01:47 AM

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برطرف کردن بعضی ابهامات درباره شدو خارپشت

نویسنده پیام
farzam.singel
Blackbird

اعتبار: 33.0
ارسال: #1
برطرف کردن بعضی ابهامات درباره شدو خارپشت
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
سلام دوستان عزیز در این پست مرور کامل و درستی بر قابلیت های سایه ی خارپشت میکنیم.
این پست یک پست تکراری نیست. و هیچ ربطی به بیوگرافی های شدو در سایت های مختلف ندارد.
این مطلب به بیشتر سوالات مانند:
شدو قهرمان یا ضد قهرمان؟
قدرت سونیک بیشتر است یا شدو؟
آیا شدو عاشق ماریا بود؟
دختر مورد علاقه شدو چه کسی است؟
و.......
شاید شما دوستان مطالب مشابه را خوانده باشید ولی این مطالب از سایت sonic.wikia.com جمع آوری شده است و مترجم این مطلب شخص مربوطه یعنی خودم هستم. پس برای بر طرف شدن تفکرات غلت راجع به شدو ادامه مطلب را مطالعه کنید..
سوال 1:شدو قهرمان یا ضد قهرمان؟
sonic xدر واقع هر دو! شدو با این که از اول زندگی خود رابطه ای با سونیک نداشت سازندگان این انیمیشن شدو را نیمه تاریک سونیک معرفی کرده اند پس به وضوح معلوم است که دشمن سونیک است.ولی در بعضی مواقع سونیک و شدو در قالب یک تیم با دشمنان مشترک خود مبارزه میکنند و در بعضی مواقع تیم هایشان را در برابر هم قرار میدهند.Modern shadowمیشود اینظور گفت که با مرور زمان دوستی بین شدو و سونیک پر رنگ تر شد ولی کماکان دشمنی خود را حفظ میکردند در واقع بیشتر مبارزات این دو گروه یعنی گروه سونیک و گروه تاریکی بر سر زمرد های قدرت بوده.Shadow boomهمانطور که شما دوستان عزیز نیز اطلاع هنوز معلوم نیست shadow در sonic boom ولی طبق اطلاعات به دست آمده از سایت مربوطه و مطالعات دقیق بنده شرح شدو بوم به این صورت است.شدو در این بخش کاملا به صورت یک ضد قهرمان معرفی شده است.دشمنی شدو با سونیک پر رنگ تر و دوستی آن ها در کم رنگ تر شده است.
سوال 2:شدو قوی تر است یا سونیک؟
در این سوال نیز باید دوباره ذکر کنم که شدو همسان سونیک است ودر نصل های مختلف قدرت هایش بهبود یافته است.دوستانی در وبلاگ های خود تاکید داشتند که سونیک سریع تر است و شدو قوی تر.. در مورد این عقیده باید بگویم که تقریبا درست است در واقع با اطلاعات به دست آمده از سایت ذکر شده گفته شده است سرعت سونیک و شدوبرابر است ولی در مواقعی سونیک با استفاده از قدرت سونیک بوم سرعت خود را افزایش میدهد درست است که دوستانی بر این عقیده اند که 50 درصد سرعت شدو را اسکیت هایش تامین میکنند ولی در واقع این یک موضوع جزیی است و توجه خاصی به آن نشده است. سرعت سونیک و شدو در این سوال برابر است ولی قدرت سونیک بوم سونیک را سریع تر میسازد.شدو برتری خاصی در قدرت نصبت به سونیک دارد. شدو میتواند با 6 کیاس امرالد به حالت سوپر شدو در بیاید ولی سونیک نیاز به 7 کیاس امرالد دارد.شدو میتواند از یک الماس قدرت بگیرد ولی سونیک این قابلیت را ندارد شدو حتی میتواند از یک الماس تقلبی نیز قدرت بگیرد.شدو دارای انواع قدرت های کیاس است. سونیک نیز قابلیت های خاص خودش را دارد ولی قدرت شدو + سرعت او او را پیش تاز میسازد اما اگر بحث بر محبوبیت باشد باد جهت دیگری میوزد! سونیک در رده اول محبوب ترین خارپشت دنیاست و شدو در رده دوم ولی حقیقت این است که سونیک و شدو طرفداران افراطی و خاص خودشان را دارند.
سوال 3:آیا شدو عاشق ماریا بود؟
هم بله هم خیر!؟!؟شاید یکم پاسخ من عجیب به نظر برسد اما سایت مربوطه ماریا را اینطور شرح داده است که ماریا مانند خواهر بزرگ تره شدو بوده است هر دوی آنها آرزوی رفتن به زمین و پیدا کردن دوست را داشتند و هر دو در کلونی آ.ر.ک به دنیا آمده و زندگی میکردند..
سوال 4:دختر مورد علاقه شدو چه کسی است؟
ممکن است بگویم ماریا اما شدو عاشق دختر مشخصی نیست! ولی میتوان گفت شدو احساسی نصبت به رج خفاش دارد طوری که او از علاقه شدید رج به الماس آزرده است در واقع رج نیز از اینکه شدو به الماس ها بیشتر اهمیت میدهد کمی ناراحت میشود! رج میتواند خیلی راحت شدو را آزرده خاطر کند و....ولی باز نمیتوان گفت این دو عاشق یک دیگر هستند بیشتر شبیح یک دوست صمیمی است.هنوز به طور دقیق معلوم نیست که شدو عاشق چه کسی استامیدوارم از این مطلب نهایت استفاده را کرده باشید.اگر سوال دیگری داشتید بپرسید.
من این مطلب را در یک انجمن دیگر با نامی دیگر نیز پست کردم پس اگر ان را هم دیده اید مطمعا باشید این مطلب کپی غیر مجاز نیست نویسنده این مطلب خودم هستم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2015/06/18 05:38 PM، توسط farzam.singel.)
2015/06/18 05:31 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام‌های داخل این موضوع
برطرف کردن بعضی ابهامات درباره شدو خارپشت - farzam.singel - 2015/06/18 05:31 PM

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تست:شما کدوم شخصیت سونیک خارپشت هستید؟ Emma Hunter 21 6,034 2021/03/22 08:38 AM
آخرین ارسال: دیاز
  تست:شما کدوم یکی از چهار خارپشت هستید؟ Emma Hunter 16 4,588 2021/02/22 01:25 PM
آخرین ارسال: دیاز
zجدید سایه(شدو)+ایمی=سامی! sha.j.t 27 12,517 2019/12/27 09:38 PM
آخرین ارسال: niko.s.p
zخبر جدید شدو قوی تر یا سونیک shadow the hedgehog 32 11,726 2019/12/25 01:15 PM
آخرین ارسال: Hal7283
  درباره ی شدامی sha.j.t 7 4,457 2019/11/07 12:00 PM
آخرین ارسال: monika81

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان