(2015/02/03 12:02 AM)Maia نوشته شده توسط: (2015/02/02 11:49 PM)NinaTakeru نوشته شده توسط: (2015/02/02 11:07 PM)Maia نوشته شده توسط: ببخشید ملته همیشه دیجیمونی...
از بینه این عکسا کدوم راسته کدوم دروغ؟
یا اصن کلن دوتاشون دروغن؟
یکی که الان به دیجیمون دسترسی داره میتونه بگه؟
خودم میگم دروغهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
معلوم نیس چیهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
خوب تا اونحایی که من یادمه،این عکس وجودش خیلی بعیده،ولی اگر هم وجود داشته باشه،به اولین دیدار دیجی ریتر ها با واندومون تو فصل اول برمیگرده.
ضمنا اون عکسی که سورا پیش تای خوابیده ،کاملا ساختگیه.
لطفا دیگه از اینجورعکسها نذارید.
1-منم میدونم بعیده
2-منم میدونم مال کجاشه
3-من میخام مطمئن بشم..."فک کنم" ـه شما هم به دردم نمیخوره(از کجا معلوم شاید اسپم هم باشه حتی ارساله شما...)
4-من از "مدیرکل" پرسیدم و عکسو بهش نشون دادم و ایشون گفتند اشکال نداره میتونی بپرسی سوالتو...
5-من هیچوقت عکسه بدی نمیذارم اگر هم عکسی باشه که یکم بد باشه مدیره اون بخش یا مدیرکل اجازه گذاشتنشو به من داده...مثلا همین عکسا..یا یه سری عکسایی که با گفتن "نه"ـه مدیرکل نذاشتمشون و حتی عکسای توپیک تایورا که بعضیا گفتن عکسایِ مورد دار داره و من به اقای تایچی گفتم و ایشون گفتن عکسا مورد نداشتن و من خودم چکشون کردم...
6-الان هم اگه میشه قاطع جوابه منو بدید...نه با "فکر کنم" و "شاید" و "اما" و "اگر"...
ببخشیدا ولی اول شما سوال خودتونو بخونید،بعد بیایید مورد یک تا شش بچینید.
شما اصلا تو سوالتون گفتین که نمیدونید وجود داره یا نه،بعد از کجا به من گفتین میدونین کجای انیمه هستش؟
اگه جوابو میدونین چرا میپرسید؟
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه
جواب همونی بود که گفتم.عکس اول اسکرین شاته،(واحتمالابه ملاقات بچه ها بعد از واندمون برمیگرده.)
عکس دوم که سورا پیش تای چیه،ساختگیه.ضمنا کلمه ی love رو از کجا آوردید شما؟اصن موضوع اون عکس فرق میکنه.ایزی داره تو این عکس فکر میکنه که چطور به دنیای خودشون برگردند.
جدا؟پس اگه آقا هادی اجازه دادند،حتما قبل از سوالتون بگید که تایید شده.
ضمنا پست من هم اسپم نیست.وقتی دارم از احتمال مکانش صحبت میکنم،یعنی وجود داره.
امیدوارم ناراحت نشده باشید.
مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه