(2012/09/26 05:36 PM)'abaneh' نوشته شده توسط: به هرحال چه داستان را افسانه ای دور از واقعیت قلمداد کنیم چه حقیقت ، انیمه حرف های جدی اش را در چند قسمت آخر میزند . در واقع پانزده قسمت اول سریال کمدی است و در قسمت های باقیمانده ” رومانس ” داستان نمایان تر میشود و حرف هایی مانند مهم بودن خانواده و فرار نکردن از مشکلات را به صورتی میگوید که بیشتر شبیه ژانر ” slow paced ” یا ” slice of life ” میشود . رابطه های پیچیده ای که در روند داستان به وجود می آید کمی عجیب و دور از ذهن به نظر میرسند و کمدی داستان همانطور که گفتم رو به زوال میرود و وجه خنده دار داستان به روی شانه های همکلاسی های ریوجی می افتد که شناخت زیادی از آن ها نداریم ولی برایمان جذاب هستند . همچنین پایان غیر منتظره ای که مرا در جا میخکوب کرد نه به خاطر آنکه دلم برای ریوجی میسوزد بلکه انتظار نداشتم از یک انیمه ی کمدی دبیرستانی ، همچین پایان بندی شجاعانه ای را ببینم و یادم می افتد که فیلم هالیوودی نمیبینم…
اما اگر از من میشنوید ” تورادورا ” ارزش دیدن را دارد و می ارزد که آن را با دوستانتان دور هم تماشا کنید .
سلام.
در مورد پایان غیر منتظره کاملاً موافقم ، خیلی خوب با چاشنی طنز شخصیت های اصلی انیمه
رو محبوب کردن و با عث شد بیننده به عمق داستان بره و در آخر با یک حرکت شوکه کننده به قول آبانه پایان بندی شجاعانه
انیمه جذابیت بیشتری هم پیدا کرد،
در مورد ارزش این انیمه هم کاملاً موافقم ارزش خیلی بالایی داره ، فیلک های هالیوودی اصلاً در سطح این انیمه نیستن
اگه از یه نفر مثل خودم که چند ساله داستان مینویسم بپرسین از داستان های فیلم های هالیوودی بسیار متنفر هستم چون بسیار سطح پایین
و غیر آموزنده هستن ، اما داستان های انیمه مانند همین Toradora با محتوایی جذاب و آموزنده با یه داستان بسیار حرفه ای ساخته شدن
نقل قول: همچنین پایان غیر منتظره ای که مرا در جا میخکوب کرد نه به خاطر آنکه دلم برای ریوجی میسوزد بلکه انتظار نداشتم از یک انیمه ی کمدی دبیرستانی ، همچین پایان بندی شجاعانه ای را ببینم و یادم می افتد که فیلم هالیوودی نمیبینم…
آبانه مطمئنی انیمه رو تا آخر دیدی؟ (انیمه بعد از تیتراژ پایانی هم ادامه دارد....)